شاید فروش گوشیهای ال جی به اندازه سامسونگ و اپل نباشد، اما این کمپانی همواره یکی از مهمترین و شناخته شدهترین برندها در زمینه لوازم خانگی و وسایل الکتریکی بوده است. طبق اطلاعاتی که سایت استاتیستا (Statita) منتشر کرده است، ال جی از لحاظ تعداد کاربران گوشیهای هوشمند در آمریکا، در رده سوم قرار دارد. این کمپانی علاوه بر محصولات الکترونیکی و مخابراتی، در زمینه تولید مواد شیمیایی نیز فعالیت میکند.
در ادامه 7 حقیقت جالب در مورد ال جی را گردآوری کردهایم، با دیجی رو همراه باشید.
سالهای اولیه
در سال 1947 گروه صنعتی شیمیایی Lak-Hui در کره جنوبی افتتاح شد، این گروه اولین شرکت کرهای بود که در سال 1952 وارد صنعت ساخت پلاستیکها شد. در سالهای بعدی با هدف ورود به بازار لوازم الکترونیکی، شرکت ستاره طلایی یا گلداستار (GoldStar) به عنوان یکی از زیر مجموعههای Lak-Hui شروع به کار کرد. گلداستار اولین کمپانی کرهای بود که رادیو، تلویزیون، ماشین لباسشویی، یخچال و دستگاههای تهویه مطبوع تولید کرد.
نام شرکت
بین سالهای 1955 تا 1958 شرکتهای Lak-Hui و گلداستار با یکدیگر ادغام شده و تبدیل به شرکت “ستاره خوش شانس” یا لاکی استار (Lucky-Star) شدند.
شعار ال جی
در حال حاضر “زندگی خوب است” شعار معروف شرکت ال جی است. اما پیش از این بین سالهای 1997 تا 1999 شعار این شرکت تکنولوژی آینده (Future’s Technology) و بین سالهای 1999 تا 2004 شعار ال جی Digitally Yours بود.
اولین گوشی با صفحه نمایش خازنی
آیا صفحات لمسی مقاومتی را به خاطر دارید؟ این صفحات دقت کمی داشتند و کاربرد صفحات خازنی را نداشتند. اولین گوشی هوشمندی که با صفحه نمایش لمسی خازنی وارد بازار شد گوشی LG KE850 بود که در برخی بازارها به نام ال جی پرادا (LG Prada) فروخته میشد.
این گوشی دارای صفحه نمایش لمسی 3 اینچی با وضوح 240x400 پیکسل، 8 گیگابایت حافظه داخلی، سرعت دیتا 2 گیگابایت، باتریای که برای 3 ساعت مکالمه کافی بود و رابط کاربری فلش (Flash UI) بود. تعداد 1 میلیون از این گوشی طی 18 ماه اولیه عرضه این دستکاه به بازار فروخته شد.
تلویریون های ال جی
یکی از بزرگترین و معروفترین سازندگان تلویزیون در دنیا بدون شک شرکت ال جی است. ال جی پس از سامسونگ دومین تولیدکننده بزرگ تلویزیون در دنیاست و 12.4 درصد از بازار را در اختیار دارد.
یکی از اولین شرکت هایی که گوشی خمیده تولید کرد
سامسونگ اولین شرکتی بود که یک گوشی با صفحه نمایش خمیده تولید کرد. این گوشی گلکسی راوند (Galaxy Round) نام داشت اما به این دلیل که خمیده بودن صفحه آن کاربرد خاصی نداشت زیاد مورد استقبال قرار نگرفت.
یک ماه بعد از سامسونگ، ال جی گوشی جی فلکس (LG G Flex) را وارد بازار کرد. صفحه نمایش خمیده این گوشی کاربرد خاصی نداشت اما ویژگیهای جالبی داشت. کافی بود تا کاربران گوشی را روی یک سطح صاف قرار داده و وسط آن را فشار دهند تا گوشی دچار انحنا شود.
شاید این ویژگی نکته زیاد مهمی در گوشی نباشد، اما نشان میدهد که در جی فلکس به جای استفاده از مواد خشک، از مواد قابل ارتجاع استفاده شده است که باعث میشود مقاومت گوشی در برابر ضربات بیشتر باشد. همچنین این گوشی برای راحتی کاربران در هنگام مکالمه کمی خم میشد و به حالت صورت کاربر در میآمد.
اولین گوشی ماژولار
یکی پرچمداران ال جی یعنی جی 5 (LG G5) فروش خوبی را در بازار تجربه نکرد. اما این گوشی یکی از اولین دستگاههایی بود که با قابلیت ماژولار عرضه میشد. البته اولین گوشی ماژولار دنیا Fairphone 2 بود که موفقیت چندانی کسب نکرد و مورد استقبال قرار نگرفت.
باتری جی 5 از پشت گوشی به راحتی خارج میشد و قابلیت خواندن کارتهای حافظه میکرواسدی را نیز داشت. کاربران با افزودن ماژولهای این گوشی میتوانستند کارکرد اجزای گوشی مثل دوربین و باتری را بهبود ببخشند.
-یکی از آرزوهای بزرگم داشتن یه گوشی ال جی.آرزو بر میانسالان هم عار نیست