شما از حالا میتوانید با ابزار جدیدی که مایکروسافت معرفی کرده بدون کدنویسی چت بات (ربات گفتگوگر) بر پایه هوش مصنوعی بسازید. کمپانی مایکروسافت دیروز در Ignite 2019، پیش نمایشی از ابزار Power Virtual Agents را به نمایش گذاشت. کاربران با استفاده از این ابزار میتوانند بدون نیاز به دانش کدنویسی چت بات بسازند.
ابزار Power Virtual Agents مایکروسافت بخشی از پلتفرم Power میباشد که این پلتفرم ابزار اتوماسیون Microsoft Flow (با نام جدید Power Automate) و Power BI را نیز شامل میشود. این ابزار مبتنی بر سرویسها و هوش مصنوعی آژور (Azure) ویژه ساخت ربات است و به گفته مایکروسافت کاریران با استفاده از این ابزار قادر خواهند بود خیلی ساده و راحت اقدام به تولید ربات گفتگوگر کنند. مایکروسافت میگوید ساخت رباتهای گفتگوگر یا چت باتها به اندازه ساخت یک فایل ورد راحت است!
از حالا به بعد شرکتهای کوچک میتوانند بدون صرف هزینه و داشتن دانش تخصصی برای نیازهای خود بات طراحی کنند. آقای چارلز لامانا
از مایکروسافت میگوید:
این ابزار جدید تازهترین عضو پلتفرم پاور (Power Platform) است. ابزار Power Virtual Agent سعی دارد تا کاربرد کد و پیچیدگیهای موجود برای افراد را کاهش دهد تا همه بتوانند برای نیازهای خود باتهایی مبتنی بر هوش مصنوعی طراحی کنند. این افراد میتوانند حرفهای یا غیر حرفهای باشند. شما میتوانید با استفاده از این ابزار برای باتهای خود در سرویسهای مختلف دیالوگ بسازید. نکته جالب اینجاست که با کمک این ابزار نیاز به تعیین پرسش و پاسخ برای بات نیستید، بلکه با تعریف نیاز خود برای بات، خودش بقیه کارها را انجام میدهد. البته همانطور که میدانید با گذشت زمان و با استفاده از نظرات و پیشنهادات کاربران این ابزار، هوش مصنوعی موجود و کیفیت آن روز به روز بهبود پیدا میکند.
حالا اگر از این ابزار استفاده کردید و سپس نیاز به کدنویسی برای آن داشتید چه میشود؟ نگران نباشید. فقط کافی است به منابع آژور متصل شوید و برای بات خود کدنویسی کنید. آقای لامانا میگوید که کمپانی مایکروسافت در پروژه Power Platform ایده No cliffs را در نظر گرفته است، چرا که گاهی اوقات ممکن است نتایج استفاده از این ابزارها پاسخگوی نیازهای کاربران نباشد و مجبور شوید برای استفاده از آن کدنویسی کنید.
جالب است بدانید که این ابزار با ابزارهایی مانند Power Automate یا Microsoft Flow هم یکی شده تا بتوانید از منابع، اطلاعات و امکانات موجود برای بات خود استفاده کنید. در ادامه آقای لامانا میگوید که این ابزار آنالیزهای پیشرفتهای هم در اختیار سازندگان باتها قرار میدهد.
شاید شما هم به این نکته توجه کرده باشید که در سالهای اخیز از محبوبیت چت باتها بین کاربران کاسته شده و دیگر مثل گذشته از آنها استفاده نمیشود. البته آقای لامانا در پاسخ به این موضوع باور دارد که دلیل این اتفاق نزدیک نبودن توسعهدهندگان به کاربران است.
نظر شما درباره این ابزار جدید مایکروسافت چیست؟ آیا از آن استفاده میکنید؟