مایکروسافت همکاری نزدیکی را با فولکس واگن آغاز کرده تا فناوری هدست واقعیت ترکیبی خود را در وسایل نقلیه متحرک مانند اتومبیل نیز قابل استفاده کند. به عنوان بخشی از این تلاش، غول ردموندی دنیای فناوری از حالت جدیدی موسوم به «پلتفرم متحرک» برای هولولنز 2 رونمایی کرده است. این حالت به افراد امکان میدهد تا در حین رانندگی یک نمایش هولوگرافیک از جزئیات مختلف دریافت کنند. در ادامه با دیجی رو همراه باشید تا جزئیات بیشتری را در این مورد با هم مرور کنیم.
حالت پلتفرم متحرک در هولولنز 2
هولولنز معمولاً از دوربینهای نور مرئی و یک واحد اندازهگیری اینرسی برای سنجش حرکت استفاده میکند. با این حال، این اندازهگیریها در حین حرکت قابل اعتماد نیستند، زیرا هدست مایکروسافت همواره محیط پیرامون خود را به عنوان یک محیط پایدار در نظر میگیرد. با در نظر گرفتن این محدودیت، تیم توسعه الگوریتمی را طراحی کرده که اختلاف بین سنسورها را مدلسازی کرده و به هولولنز اجازه میدهد در داخل یک وسیله متحرک نیز همچنان به فعالیت خود ادامه دهد و دقت خوبی داشته باشد.
در همان اولین مراحل همکاری مایکروسافت با فولکس واگن، مهندسان این دو شرکت موفق به ساخت یک نمونه اولیه شدند و آن را در سناریوهای واقعی آزمایش کردند. با موفقیت آمیز بودن ایده، تیم توسعه اقدام به ایجاد یک اتصال دو طرفه بین ماشین و هولولنز کردند تا اطلاعات ماشین را به صورت لحظهای نمایش داده و کنترل کند. یکی از نکات مهم در اینجا این است که مهندسان توانستند عناصر سهبعدی را چه در داخل و چه در خارج ماشین به نمایش در بیاورند.
مایکل ویتکمپر از فولکس واگن میگوید:
ما یک سیستم موقعیتیابی را به سیستم وصل کردیم که مکان وسیله نقلیه را ردیابی میکند. به این ترتیب توانستیم عناصر سهبعدی مانند اطلاعات مختلف را در نقاط مورد علاقه خود در خارج از خودرو نیز قرار دهیم. با این راهکار جدید نه تنها قابلیتهای کاملاً جدیدی برای نمایش هولوگرامها در میدان دید راننده ایجاد میشود، بلکه میتوان آنها را در هر جایی که با عینک نگاه میشود، قرار داد.
فولکس واگن به فناوری واقعیت افزوده به عنوان یک تجربه جابجایی متصل یکپارچه نگاه میکند که در آینده میتواند به وفور مورد استفاده قرار بگیرد. در واقع، به عقیده مهندسان این شرکت، در آینده افراد با عینک هوشمند خود از خانه خارج خواهند شد و در حین فعالیتهای روزمره خود اطلاعاتی را اعم از مسیریابی و یا سرگرمی، در طول روز دریافت خواهند کرد.
مایکروسافت میگوید ویژگی پلتفرم متحرک میتواند به کارشناسان شرکتهای دریایی نیز کمک کند تا از طریق هولولنز 2 و از راه دور به میدان دید کاربر دسترسی داشته باشند و به این ترتیب مشکلات را بهتر تشخیص داده و راهنمایی لازم را ارائه کنند. به غیر از کشتیهای بزرگ، مایکروسافت قصد دارد پشتیبانی از این ویژگی را به آسانسور، قطار، اتومبیل و سایر محیطهای متحرک نیز گسترش دهد.
نظر شما در مورد این فناوری جدید چیست؟ آیا واقعیت افزوده و مجازی میتواند دنیای فناوری را به سلطه خود درآورند؟ نظرات خود را از طریق بخش کامنتها با ما در میان بگذارید.