موتورولا وان ماکرو (Motorola One Macro) امروز به عنوان جدیدترین مدل از سری گوشی های دوربین محور موتورولا معرفی شد و همان طور که از نام آن هم مشخص می باشد، مهمترین ویژگی آن عکاسی ماکرو (عکاسی از نمای نزدیک و معمولاً از سوژههای کوچک) است. در حالی که اغلب گوشی های خانواده موتو وان جزو محصولات میان رده بازار هستند، اما این بار وان ماکرو با مشخصاتی رده پایین معرفی شده است.
از اولین و مهمترین ویژگی این گوشی جدید شروع می کنیم. دوربین موتورولا وان ماکرو قادر است حتی از فاصله 2 سانتی متری نیز بر روی سوژه فوکوس کند و از یک سنسور 2 مگاپیکسلی با پیکسل های 1.75 میکرومتری استفاده می کند. لازم به ذکر است که در هنگام عکاسی ماکرو، وقتی دوربین را زیاد به سوژه نزدیک کنید، نوعی افکت بوکه طبیعی را شاهد خواهید بود و نمای پس زمینه به صورت تار و محو شده دیده خواهد شد. به این نوع افکت بوکه که ناشی از نزدیک کردن بیش از حد دوربین به سوژه است، از آن جهت طبیعی گفته می شود که در آن هیچ نیازی به پردازش های تصویری نیست.
موتورولا وان ماکرو برای ثبت عکس های معمولی نیز از یک دوربین اصلی 13 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.0 و پیکسل های در اندازه 1.12 میکرومتر استفاده می کند که توانایی ضبط ویدیوهای 1080p را با نرخ 60 فریم در ثانیه دارد (و نرخ 120 فریم در ثانیه برای ویدیوهای اسلوموشن). یک سیستم فوکوس خودکار لیزری هم برای کمک به ثبت تصاویر واضح تر به این دوربین اضافه شده است.
علاوه بر این ها، یک لنز 2 مگاپیکسلی هم برای تشخیص عمق در نظر گرفته شده که در هنگام ثبت تصاویر پرتره به کار می آید. با اینکه موتورولا وان ماکرو فاقد لنز تله فوتو بوده و در نتیجه خبری از بزرگنمایی اپتیکال در آن نیست، اما حالت ویژه Hi-Res Zoom باعث می شود تا با کنار هم قرار دادن چندین فریم مختلف، کیفیت بزرگنمایی دیجیتال به شکل قابل ملاحظه ای بهبود پیدا کند.
موتورولا وان ماکرو در جلوی بدنه خود مجهز به یک صفحه نمایش 6.2 اینچی با رزولوشن 1520 در 720 پیکسل و نسبت تصویری 19.5:9 است. این صفحه نمایش در قسمت فوقانی خود دارای یک بریدگی قطره ای شکل است که دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی گوشی نیز در این قسمت واقع شده است. این دوربین دارای گشودگی دیافراگم f/2.2 بوده و پیکسل هایی در اندازه 1.12 میکرومتر دارد.
موتورولا از تراشه پردازشی مدیاتک هلیو پی 70 به عنوان قلب تپنده این محصول استفاده کرده که از لحاظ کارایی تقریباً مشابه با اسنپدراگون 675 است. این پردازنده دارای چهار هسته از نوع Cortex-A73 و چهار هسته نیز از نوع Cortex-A53 است و چیپ گرافیکی آن هم Mali-G73 MP3 می باشد.
موتورولا وان ماکرو تنها در یک مدل تولید شده که دارای 4 گیگابایت حافظه رم و 64 گیگابایت فضای ذخیره سازی داخلی است. البته وجود شیار کارت حافظه این امکان را می دهد که بتوان فضای داخلی گوشی را به کمک کارت های میکرو اس دی ارتقاء داد. هر چند که در صورت استفاده از کارت حافظه، دیگر امکان استفاده از سیم کارت دوم را نخواهید داشت چرا که شیار این دو با هم مشترک می باشد.
با وجود استفاده از کلمه One در نامگذاری گوشی، خبری از سیستم عامل اندروید وان نیست و یک نسخه بهبود یافته از اندروید 9 پای به صورت پیش فرض بر روی آن نصب شده است. موتورولا وعده داده که به روزرسانی اندروید 10 را امسال برای این گوشی آماده کند و تا دو سال آینده هم وصله های امنیتی اندروید را برای آن عرضه نماید.
یک باتری بزرگ و 4000 میلی آمپر ساعتی وظیفه تأمین انرژی قطعات را در موتورولا وان ماکرو بر عهده خواهد داشت که از طریق پورت USB نوع C شارژ شده و از فناوری شارژ سریع 10 واتی پشتیبانی می کند (خوشبختانه شارژر سریع 10 واتی در داخل جعبه محصول قرار داده شده است). موتورولا وعده طول عمر دو روزه باتری را داده که در صورت عملی شدن می تواند یکی از ویژگی های قابل توجه وان ماکرو باشد. همچنین جک 3.5 میلی متری هدفون کماکان در این گوشی وجود دارد و می توانید از هدفون های قدیمی خود به راحتی استفاده کنید.
همان طور که گفتیم موتورولا وان ماکرو تنها در یک پیکربندی با رم 4 گیگابایتی و 64 گیگابایت فضای ذخیره سازی عرضه شده، تنها دارای رنگ آبی تیره است و قیمتی هم که برای آن تعیین شده در حدود 140 دلار می باشد. این گوشی از روز 12 اکتبر (20 مهر) عرضه خود را آغاز خواهد کرد و در ابتدا در کشور هند در دسترس خواهد بود. بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، عرضه جهانی گوشی نیز از روز 24 اکتبر (2 آبان) شروع خواهد شد که البته ممکن زمان بندی عرضه در مناطق مختلف کمی با هم تفاوت داشته باشد.