از زمان آغاز رنسانس نوکیا در سال 2017 و گرایش این کمپانی فنلاندی به استفاده از سیستم عامل اندروید، این برند معروف بیش از هر چیز بر تولید و عرضه گوشیهای میانرده تمرکز کرده و البته در امر فروش نیز موفقیتهای خوبی داشته است. امروزه گوشیهای نوکیا بیشتر به عنوان محصولاتی با اندروید خام (اندروید وان)، طراحی متمایز و جالب توجه، سخت افزار خوب و قیمت مناسب، شناخته میشوند و همواره ثابت شده که چنین ویژگیهایی میتوانند ضامن موفقیت یک برند باشند.
در نوکیا 6.2 هم که یکی از جدیدترین تولیدات نوکیا است، تمام این خصوصیات دیده میشود و انتظار میرود در بازار محصولات میانرده موفق ظاهر شود. البته این مسئله را هم باید در نظر گرفت که امروز شرایط با چند سال گذشته تفاوت دارد و شرکتهای چینی توانستهاند بازار گوشیهای میانرده را حتی در کشورهای غربی نیز تحت سلطه خود درآورند. از جمله این محصولات خوب چینی که اخیراً وارد بازار شده میتوان به ردمی نوت 8 یا ریلمی ایکس 2 اشاره کرد که تقریباً با همان قیمت 250 یوروی نوکیا 6.2 در اروپا عرضه شدهاند. حال، با این شرایط آیا نوکیا گوشی جدید خود را به اندازه کافی جذاب طراحی کرده که نظر خریداران را از گوشیهای وسوسه کننده چینی دور کند؟ آیا اندروید وان چنین پتانسیلی را دارد؟ ما مطمئن نیستیم!
بیشتر گوشیهای میان رده شیائومی، اوپو و ویوو داخل جعبه بسته بندی خود یک قاب محافظ هم دارند که یک هدیه جذاب و یک غنیمت برای این محصولات ارزان قیمت محسوب می شود، اما در مورد نوکیا 6.2 چنین چیزی وجود ندارد. در واقع، این گوشی داخل جعبه خود یک شارژر نه چندان پرسرعت 10 واتی، یک کابل USB-C و البته یک هدفون با جک 3.5 میلیمتری دارد که این روزها معمولاً در گوشیهای چینی دیده نمیشود.
از لحاظ طراحی، نوکیا 6.2 را میتوان یکی از سادهترین گوشیهای بازار به شمار آورد که هیچ ویژگی عجیب و فوق العادهای ندارد. این گوشی در دو رنگ مشکی و سفید طراحی شده که البته رنگ سفید آن شیکتر به نظر می رسد. چارچوب و قاب بدنه، به لطف استفاده از کامپوزیت پلیمری طراحی مات و خوبی دارد، در حالی که قسمت پشتی عمدتاً از شیشه مقاوم گوریلا گلس ساخته شده است. برجستگی دایرهای شکل دوربین هم طراحی خوبی دارد و بر زیبایی گوشی افزوده است.
همچنین در پشت بدنه یک اسکنر اثر انگشت سنتی هم تقریباً در مرکز پانل تعبیه شده که با وجود قدیمی بودن همچنان بسیاری از کاربران آن را ترجیح میدهند. با وجود اینکه این روزها فناوریهای مدرنتری مانند اسکنر زیر نمایشگر یا تشخیص چهره هم رواج پیدا کرده، اما هنوز هم اسکنرهای اثر انگشت سنتی از سرعت و پاسخدهی مناسبی برخوردارند.
نوکیا 6.2 در جلوی بدنه خود به یک نمایشگر IPS LCD در اندازه 6.3 اینچ مجهز شده است. این نمایشگر از HDR10 پشتیبانی کرده و دارای وضوح تصویری 1080 در 2280 پیکسل و تراکم 400 پیکسل در اینچ می باشد. کیفیت صفحه نمایش این گوشی بهترین چیزی است که از یک پانل LCD می توان انتظار داشت، اما به هر حال نباید آن را با صفحات نمایش پیشرفتهتری مانند امولد مقایسه کرد (نمایشگرهای امولد معمولاً به ندرت در گوشیهای میانرده و ارزان قیمت به کار گرفته می شوند).
در اولین نگاه به دوربین پشتی نوکیا 6.2 این طور به نظر میرسد که با یک دوربین سهگانه مواجه هستیم، اما یکی از آنها در واقع سنسور تشخیص عمق است که تنها برای عکسهای پرتره استفاده می شود. دو لنز دیگر هم شامل یک لنز اصلی 16 مگاپیکسلی (با گشودگی دیافراگم f/1.8) و یک لنز فوق عریض 8 مگاپیکسلی (با گشودگی دیافراگم f/2.2) می باشد.
در داخل بدنه، نوکیا 6.2 به تراشه پردازشی 14 نانومتری اسنپدراگون 636 مجهز شده و در کنار آن از 3 یا 4 گیگابایت حافظه رم نیز بهره می برد. این مشخصات برای گوشی میانردهای با این قیمت، خوب و قابل قبول هستند. البته گوشیهای میانرده دیگری مانند ردمی نوت 8 یا ریلمی ایکس 2 با قیمتی کمابیش مشابه، پردازندهای سریعتر و حافظه رم 8 گیگابایتی دارند و از این حیث میتوانند نوکیا 6.2 را شکست دهند.
اما چیزی که محصولات شیائومی یا ریلمی ارائه نمیکند، تجربه نسخه خالص و خام اندروید در قالب اندروید وان است. این سیستم عامل در حال حاضر بر مبنای اندروید 9 طراحی شده اما در آینده با عرضه بهروزرسانی اندروید 10 برای آن، بسیار روانتر و بهینهتر خواهد شد. اندروید وان برای گوشیهای میانرده که از سخت افزار نسبتاً ضعیفتری برخوردارند، یک نقطه قوت بزرگ محسوب شده و میتواند باعث بهبود عملکرد و افزایش سرعت گوشی شود. نوکیا وعده داده که تا سه سال آینده تمام بهروزرسانیهای سیستمی را برای نوکیا 6.2 عرضه خواهد کرد. بنابراین تا سه سال آینده با خیال راحت میتوانید از این گوشی استفاده کنید. در اینجا بد نیست به این نکته هم اشاره کنیم که نوکیا 6.2 در سمت چپ بدنه کنار به یک دکمه فیزیکی برای فراخوانی دستیار صوتی گوگل نیز مجهز شده است.
نوکیا 6.2 به عنوان یک گوشی 250 دلاری، قابلیتها و ویژگیهای زیادی برای ارائه کردن دارد و به هیچ وجه گوشی ضعیفی نیست. البته همان طور که اشاره کردیم، این گوشی در بازار بدون رقیب نیست و گوشیهایی بسیار خوبی با همین قیمت و حتی سخت افزار قدرتمندتر هم وجود دارند. اما به هر حال، نوکیا 6.2 ویژگیهای خاص خود را داشته و میتواند فروش خوبی را تجربه کند.
من این گوشی رو گرفتم،هیچ وقت نتونستم یه عکس با کیفیت حداقل معمولی توش دربیاد،فوق العاده بی کیفیته دوربینش
فقط ردمی نوت هشت،نوکیا 6.2 فقط برای اندروید وانش هست که سرعت نسبتا خوبی داره ولی نه پردازنده و نه حتی فضای اندرویدش قابل قیاس با ردمی نوت 8 نیست.
مشکل این سایت ها اینه مقایسه بین نوکیا 6.2 و ردمی نوت 8نمیزارن وفقط با نوکیا 7.2 که قیمت بالاتری نسبت به ردمی نوت 8 داره قیاس میشه
حتی اگه بخوایین شیائومی می a3که اون هم اندروید وان هست رو درنظر بگیریم که قیمتی حدود3تومن داره از نظر سرعت نوکیا 6.2که سهله نوکیا7.2رو هم میزنه…تنها برتری نوکیا اینه که مال فنلانده
اینا مهم نیس بعضیا گوشیو با اصالت میگیرن دستشون من میتونم s10 بخرم یا هر پرچمدار یا میان رده ای من به شخصه دوست دارم این گوشیو آرم هم هک کردن پنتاگون یا بانک مرکزی یا برنامه نویسی سی پلاس نیست که نیازی به گوشی شاخ داشته باشم فک کنم همتون یه اینستگرام و وب گردی و تهش یه گیمه دیگه که کاملا راضیتون میکنه منتها دوربینش درسته متوسطه که اونم مهم نیس برام برا کسایی که نیم ساعتی یه سلفی یا استوری میگیرن اذیتن
دوستان،من خودم چندین ساله نوکیا دارم،به جرأت میتونم بگم کیفیتش و عمرش خوبه،صفحه نمایشش و نور صفحش از شیائومی نوت ۸ و a3بهتره،اندروید خام بودنش هم دستت رو باز میذاره واسه نصب اپ های بیشتر و شخصی،زیباییش هم خوبه،دوربینش نمیتونم تایید کنم ولی در حد خودش خوبه،دوربین بهتر میخواین برید دوربین بخرید نه گوشی،ولی گوشی میان رده خوش قیمت به نظرم همین باشه،از نظر نرم افزاری هم تا سه دو سال دیگه قدیمی نمیشه.