ناتینگ (Nothing) به عنوان یکی از برندهای جدید دنیای موبایل، شروع بسیار جنجالی و پرهیاهویی داشته است. این شرکت که توسط یکی از بنیانگذاران وان پلاس به نام کارل پی راهاندازی شده، قصد دارد تا خون تازهای به رگهای صنعت موبایل دمیده و آن را از یکنواختی خارج کند. گوشی Nothing phone (1) دقیقاً با همین هدف معرفی شده و به نظر میرسد تا اینجای کار نیز کاملاً موفق بوده است.
این گوشی با ظاهر عجیب و غیرمعمول خود در همان نگاه اول بیننده را کنجکاو میکند و به همین دلیل است که در صدر پرجستجوترین مدلهای گوشی هوشمند در ماههای اخیر بوده است. اما مطمئناً در مورد یک گوشی هوشمند نیز مانند هر ابزار دیگری، کارکرد آن است که بسیار اهمیت دارد و تنها از روی ظاهر نمیتوان در موردش قضاوت کرد.
با اینکه هنوز برای اظهارنظر قطعی در خصوص کارکرد عملی Nothing phone (1) کمی زود است اما در این مطلب از دیجی رو قصد داریم این گوشی را جعبهگشایی کرده و شما را به صورت اجمالی با ابعاد مختلف آن آشنا کنیم. پس اگر شما هم در هفتههای اخیر نسبت به این گوشی زیبا و البته عجیب کنجکاو شدهاید، در ادامه حتماً با ما همراه باشید.
قبل از هر چیز از بررسی محتوای جعبه گوشی کار خود را آغاز میکنیم. اگر فکر میکنید عجیب بودن طراحی Nothing phone (1) تنها به شکل بدنه آن خلاصه میشود، سخت در اشتباه هستید! این گوشی جعبهای مقوایی و کاملاً کوچکی دارد که شما را یاد بستهبندی CD ها و DVD ها میاندازد! در داخل این جعبه کوچک، علاوه بر خود گوشی که در رنگهای مشکی و سفید تولید شده، میتوانید یک کابل USB-C به USB-C و یک ابزار خارجسازی سیم کارت پیدا کنید (حتی طراحی ابزار خارجسازی سیم کارت هم با بقیه گوشیها فرق دارد!). البته، شایان ذکر است که یک گلس ضد خش هم از قبل بر روی صفحه نمایش گوشی نصب شده و آماده استفاده است.
برخلاف شرکتهایی مانند اپل که اقلام داخل جعبه را حذف کرده و هیچ کاهش قیمتی به محصول خود نمیدهند، تأثیر بستهبندی ساده Nothing phone (1) در قیمت نهایی آن کاملاً ملموس بوده و باعث میشود تا از خرید خود کاملاً راضی باشید. مدل پایه این گوشی با یپکربندی حافظه 8/128 گیگابایتی قیمت برابر 469 یورو دارد و مدل 8/256 گیگابایتی آن هم با قیمت 499 یورو به فروش میرسد.
Nothing phone (1) از جلو شبیه اکثر گوشیهای دیگر به نظر میرسد که البته دلیل این شباهت، محدودیتهایی است که در فناوریهای فعلی نمایشگر و دوربین وجود دارد و تیم طراحی گوشی کار خاصی نمیتوانست انجام دهد. یک صفحه نمایش اولد 6.55 اینچی با نرخ تازهسازی 120 هرتز برای این گوشی در نظر گرفته شده که از نظر اندازه کاملاً مناسب به نظر میرسد.
گوشی تقریباً هیچ انحنایی در بدنه خود ندارد. پنلهای جلو و عقب هر دو به صورت تخت و صاف طراحی شدهاند و چارچوب آلومینیومی مات نیز کاملاً تخت است. این ویژگیهای ظاهری باعث شده تا Nothing phone (1) تاحدودی شبیه به آیفون 13 شود. اگر چه این گوشی از نظر ابعاد و اندازه کاملاً در ردیف آیفون 13 پرو مکس قرار میگیرد، اما قیمت این دو بسیار متفاوت است، بنابراین بعید به نظر میرسد که این دو محصول به عنوان رقیب یکدیگر در نظر گرفته شوند.
Nothing phone (1) یک گوشی کاملاً سبک است و حتی سبکتر از وزن 194 گرمی خود به نظر میرسد. عملکرد این محصول هم واقعاً فوق العاده است و لانچر سبک Nothing باعث شده تا نرم افزار این گوشی بسیار شبیه به سری پیکسل گوگل باشد و از این حیث شایسته تقدیر است.
اما بدون تردید، قسمت پشتی تلفن Nothing phone (1) به عنوان برجسته بخش آن شناخته میشود و شرکت سازنده نیز تمام تبلیغات خود را به همین بخش معطوف کرده است (تقریباً همه عکسهای Nothing phone (1) از پشت آن هستند!). دو ویژگی در این بخش باعث شده تا Nothing phone (1) از سایر گوشیهای بازار متمایز باشد. اولین مورد، طراحی شفاف و جالب پنل پشتی است که شفافیت آن کاملاً واقعی بوده و خبری از تصاویر جعلی در زیر آن نیست. مورد بعدی هم چراغهای LED متعددی هستند که با عنوان Glyph از آنها یاد میشود.
نوارهای LED پشتی گوشی حتی زمانی که روشن نیستند کاملاً قابل توجه بوده و به زیبایی آن کمک میکنند. هر کدام از این نوارهای LED میتواند به طور مستقل روشن شوند. موارد استفاده این LED ها هم بسیار متفاوت است و از اعلان دریافت پیام یا تماس گرفته تا نورپردازی برای سلفی یا ویدیو را میتوانند انجام دهند. جالبتر از همه اینکه طراحان گوشی با خلاقیت فوق العاده خود موفق شدهاند هماهنگی جالبی بین صداهای زنگ و نوتیفیکیشن پیش فرض گوشی و نوارهای LED آن ایجاد کنند که حس جالبی به کاربر منتقل میکند.
گوشی Nothing phone (1) از همین ابتدا برای بسیاری از افراد گزینه جالبی به نظر میرسد. سخت افزار قدرتمندی دارد و طراحی جالب آن روح تازهای به بازار گوشیهای میانرده دمیده است. اما با این حال، از آنجا که این برند تازهکار است و هنوز امتحان خود را به طور کامل پس نداده، بسیاری از افراد محتاط هستند و ترجیح میدهند قبل از اقدام کردن به خرید، منتظر نقدها و گزارشهای بیشتر از عملکرد گوشی بمانند. کاری که کاملاً منطقی و معقول به نظر میرسد و به شما هم پیشنهاد میکنیم در خرید خود زیاد عجله نکنید.