امروز شاهد انتشار مجموعهای از اطلاعات جالب هستیم که برنامهها و استراتژی کلی وان پلاس در سال جاری را فاش میکند. بر این اساس، کمپانی چینی محصولات خود را به این صورت طبقهبندی و عرضه خواهد کرد: گوشیهای شمارهدار وان پلاس پرچمدارهای این شرکت خواهند بود. مدلهای با پسوند R برخی بازارهای خاص را مورد هدف قرار خواهند داد، گوشیهای سری نورد (Nord) و نورد سی ای (Nord CE) میانردهها را تشکلیل میدهند و در نهایت، گوشیهای سری نورد ان (Nord N) به عنوان مدلهای رده پایین و ارزان قیمت روانه بازار خواهند شد. با دیجی رو همراه باشید.
وقتی صحبت از مدلهای R میشود، باید اشاره کنیم که وان پلاس 9 آر تی (OnePlus 9RT) بهتازگی بهعنوان جانشینی برای مدلهای 9R در کشورهایی همچون هند عرضه شده، اما ظاهراً اواخر امسال یک مدل جدید با نام وان پلاس 10R نیز عرضه خواهد شد. به غیر از این گوشی، ظاهراً وان پلاس 10 و 10 پرو هم که قبلاً در چین رونمایی شده بودند، وارد بازارهای جهانی خواهند شد.
در حالی که گوشیهای وان پلاس 10 و 10 پرو (که ظاهراً در ماه آوریل به صورت جهانی معرفی خواهند شد) از تراشه پرچمدار اسنپدراگون 8 نسل 1 بهره خواهند برد، گفته میشود که وان پلاس 10R از مدیاتک دیمنسیتی 9000 استفاده خواهد کرد.
وان پلاس پس از سالها استفاده از تراشههای کوالکام، تصمیم گرفته تا مسیر خود را کمی تغییر دهد و از همین رو با گوشی نورد 2 (Nord 2) استفاده از پردازندههای میانرده مدیاتک را شروع کرد. اکنون هم که کمپانی تایوانی مدیاتک صاحب یک تراشه پرچمدار واقعی شده، وان پلاس آماده است تا آن را به مدلهای پرچمدار خود منتقل کرد؛ هر چند که 10R در مقایسه با مدلهای شمارهدار اصلی عرضه محدودتری خواهد داشت.
این طور که به نظر میرسد، دلیل اصلی عدم استفاده از دیمنسیتی 9000 در گوشیهای پرچمدار وان پلاس 10 و 10 پرو، علاقه وافر کاربران آمریکای شمالی به شبکههای فایو جی موج میلیمتری است و تراشه مدیاتک از آن پشتیبانی نمیکند. وان پلاس 10R با صفحه نمایش امولد 120 هرتزی و حداقل 8 گیگابایت رم و 128 گیگابایت فضای ذخیرهسازی داخلی در چین و برخی مناطق دیگر از قبیل هند عرضه خواهد شد.