ما در این مقاله تنها به تست قابلیتهای باتری وانپلاس 3 پرداختهایم؛ اما اجازه دهید تا در ابتدا نگاهی به مشخصات این اسمارتفون داشته باشیم. OnePlus 3 دارای یک باتری 3000 میلیآمپری برای قدرت دهی به صفحه نمایش 5.5 اینچی است که با استفاده از پردازنده قدرتمند اسنپ دراگون 820 پشتیبانی میشود. لازم به ذکر است که این صفحه نمایش دارای رزولوشن 1920 در 1080 و از نوع AMOLED است. بنابراین انتظار میرود از سایر پرچم داران دارای صفحه نمایش QHD، در زمینه باتری عملکرد بهتری را از خود نشام دهد.
همچنین باید بگوییم که روش آزمایش باتری ما به این صورت است که روشنایی همه گوشیها را بر روی 200 نیت قرار میدهیم که یک حالت ایده آل برای استفاده در فضای داخلی محسوب میشود و سپس در طول زمان اجرای آزمون، صفحه نمایش به صورت مداوم روشن خواهد ماند تا مشخص شود کدام پرچم دار، مصرف بهینهتری دارد.
عمر باتری وانپلاس 3 اصلاً شگفت انگیز نیست و برعکس بسیار هم ناراحت کننده است. این گوشی با استفاده مداوم تنها قادر است به مدت 5 ساعت و 53 دقیقه روشن بماند. این میزان مصرف باتری بسیار ناامید کننده است و تقریباً هم تراز با LG G5 قرار میگیرد که دارای کمترین قدرت حفظ باتری است. با استفاده عادی از وانپلاس 3 تنها یک روز قادر به استفاده از آن هستید و برای استفاده مجدد باید مجدداً آن را شارژ کنید. این کاملاً عجیب است که چرا وانپلاس 3 دارای چنین عمر باتری ضعیفی حتی در مقابل نسل قبلی خود یعنی وانپلاس 2 است.
دستگاههای هم سایز این گوشی مانند اپل آیفون 6S و Samsung Galaxy S7 Edge عملکردی به مراتب بهتر از آن به نمایش گذاشتهاند و عمر باتری بهتری را ارائه میکنند.
نتایج آزمون باتری
ما برای این تست از یک اسکریپت استفاده کردهایم که استفاده روزمره را در گوشی شبیه سازی میکند. همه دستگاهها از طریق این اسکریپت مورد آزمایش قرار گرفتهاند و در تمام مدت آزمایش صفحه نمایشها روشن و دارای میزان روشنایی 200 نیت بودهاند.
با اینکه پس از مشاهده نتایج آزمایش از باتری وانپلاس 3 ناامید شدیم اما با این حال همچنان امید زیادی به قابلیت شارژ سریع اختصاصی آن یعنی تکنولوژی Dash charge داشتیم. شرکت وانپلاس میگوید که این قابلیت تنها با استفاده از شارژر دیواری و کابل اصلی آن قابل استفاده است؛ گرچه چنین چیزی کمی آزار دهنده است، اما بسیاری از مردم همیشه از شارژر و کابل اصلی گوشی خود برای شارژ کردن استفاده میکنند. اما در آزمایش ما و در شرایط کاملاً واقعی، وانپلاس 3 با استفاده از این تکنولوژی توانست در عرض 30 دقیقه باتری را از 0 تا 63 درصد پر کند که دقیقاً به همان میزان اعلام شده از سوی شرکت سازنده است.
در اینجا شرایط باتری را در مدت زمانهای مشخص ثبت کردهایم:
در 15 دقیقه اول، گوشی به میزان 19 درصد پر شد
در 30 دقیقه، 63 درصد از ظرفیت باتری تکمیل گردید
پس از گذشت 1 ساعت، باتری تقریباً به طور کامل و به میزان 96 درصد پر شد
تنها پس از 1 ساعت و 13 دقیقه، باتری وانپلاس 3 به میزان 100 درصد رسید
در نتیجه از این گوشی میتوان به عنوان قهرمان مطلق شارژ سریع نام برد و این گوشی با اختلاف کمی بالاتر از LG G5 و تقریباً در یک رده و در کنار پرچمدار هوشمند شرکت Oppo قرار میگیرد که دارای یک راه حل مشابه برای شارژ سریع است.
با در نظر گرفتن همه جوانب، باتری وانپلاس 3 میتوانست کمی بهتر باشد و ما امید داشتیم این پرچمدار پر طرفدار عمر باتری بهتری را داشت. گرچه شارژ سریع Dash Charge میتواند مرحمی بر این درد باشد.