بالاخره پس از شایعات و حرف و حدیثهای فراوان، گوشی وان پلاس 7 معرفی شد و دقیقاً همان چیزی است که انتظارش را داشتیم: یک گوشی اندرویدی با قیمتی بسیار مناسب که از سخت افزاری قدرتمند و در حد و اندازههای پرچمدارهای روز دنیا برخوردار است. علاوه بر وان پلاس 7، کمپانی چینی وان پلاس امسال یک مدل دیگر را نیز تحت عنوان وان پلاس 7 پرو معرفی کرد که ما نیز در مطلبی جداگانه به بررسی مشخصات آن خواهیم پرداخت. در ادامه با معرفی وان پلاس 7 همراه دیجی رو باشید.
وان پلاس 7 از بسیاری از جهات شبیه به گوشی وان پلاس 6 تی است که سال گذشته روانه بازار شده بود. این مدل مجهز به صفحه نمایشی 6.41 اینچی از نوع امولد است که رزولوشن 1080p داشته و یک بریدگی قطرهای شکل در قسمت فوقانی آن به چشم می خورد. خوشبختانه اسکنر اثر انگشت مانند بسیاری از گوشی های مدرن امروزی، در زیر صفحه نمایش تعبیه شده و البته سرعت بسیار بالایی هم در تشخیص اثر انگشت کاربر دارد. در داخل بدنه، یک باتری 3700 میلی آمپر ساعتی وظیفه تأمین انرژی قطعات را بر عهده دارد که از شارژ سریع 20 واتی نیز پشتیبانی می کند. در پشت بدنه گوشی هم یک دوربین دوگانه به چشم می خورد که انتظار می رود کیفیت قابل قبولی داشته باشد. کلید فیزیکی مخصوص گوشیهای وان پلاس برای بیصدا کردن دستگاه همچنان در کنار بدنه دیده می شود و جک 3.5 میلی متری هدفون نیز کماکان حفظ شده است. مدل معمولی وان پلاس 7 دارای یک رنگ قرمز کاملاً پررنگ و جذاب است که البته این رنگبندی تنها در کشورهای چین و هند در دسترس خواهد بود.
چیزی که در مورد وان پلاس 7 کاملاً تازگی دارد، تراشه پردازشی استفاده شده در آن است. همان طور که انتظار می رفت، شاهد به کارگیری اسنپدراگون 855 در این گوشی هستیم که قدرتمندترین پردازنده حال حاضر کوالکام محسوب می شود. در کنار این پردازنده قدرتمند، 6 گیگابایت حافظه رم و 128 گیگابایت فضای ذخیره سازی نیز در نظر گرفته شده تا گوشی هیچ کم و کسری از بابت قدرت پردازشی و میزان حافظه نداشته باشد. البته اگر حاضر باشید کمی بیشتر خرج کنید می توانید به سراغ مدل پیشرفتهتری از وان پلاس 7 با 8 گیگابایت حافظه رم و 256 گیگابایت فضای ذخیره سازی بروید. شایان ذکر است که حافظه داخلی این گوشی از نوع UFS3.0 است که باعث سریعتر اجرا شدن برنامه ها و پاسخگویی بهتر آنها می شود. ویژگی RAM Boost هم به گوشی این امکان را می دهد که مدیریت بهتری بر روی حافظه رم داشته و با نگهداری بخشی از اطلاعات برنامه های پرکاربرد در این بخش، سرعت اجرای آنها را افزایش دهد.
از دیگر ویژگیهای جالب توجه مدل استاندارد وان پلاس 7 می توان به بلندگوهای استریو با پشتیبانی از فناوری دالبی اتموس اشاره کرد. یکی از بلندگوهای گوشی در قست پایین بدنه تعبیه شده و بلندگوی دوم هم در بالا و در قالب بلندگوی تلفنی در دسترس است. بازخورد لرزشی گوشی هم با اضافه کردن یک موتور لرزشی خطی بسیار سریعتر شده و عملکرد بهتری نسبت به مدلهای سنتی دارد.
نرم افزار وان پلاس 7: سیستم عامل OxygenOS به همراه حالت Zen Mode
رابط کاربری اختصاصی جدید وان پلاس به نام OxygenOS 9.5 که بر پایه اندروید 9 پای توسعه داده شده به صورت پیش فرض بر روی وان پلاس 7 نصب شده است. این سیستم عامل دارای ویژگی های آشنایی است که از جمله آن ها می توان به جسچرهای ناوبری و حالت مخصوص بازی اشاره کرد. تر و تمیز نگه داشتن سیستم عامل و پرهیز از نصب برنامه های پیش فرض غیرکاربردی همچنان یکی از بهترین ویژگیهای پرچمدارهای وان پلاس محسوب می شود.
یکی از ویژگیهای جدید اضافه شده به OxygenOS 9.5، حالتی موسوم به Zen Mode است. حالتی که به واسطه آن می توان کمی از گوشی فاصله گرفت و خود را از دنیای مجازی دور کرد! در واقع با فعال کردن Zen Mode، عملکرد گوشی بسیار محدود شده و تنها قادر به برقراری تماسهای تلفنی و استفاده از دوربین خواهید بود. با هر بار فعال کردن Zen Mode، این حالت 20 دقیقه فعال خواهد بود و هدف توسعه دهندگان از قرار دادن چنین حالتی، استفاده روزمره از آن بوده است. در این حالت، گوشی آمارهای جالبی را نیز از نوع و میزان استفاده گوشی برایتان ارائه می کند که از جمله آن ها می توان به تعداد نوتیفیکیشن های دریافت شده و مدت زمان کار کردن با گوشی، اشاره کرد.
کسانی که به انجام بازی های موبایلی علاقه مند هستند، در وان پلاس 7 یک حالت جدید به نام Fnatic را خواهند یافت. این حالت که در واقع نسخه پیشرفتهتری از گیمینگ مود محسوب می شود بهینه سازی های بیشتری بر روی عملکرد گوشی و اتصال به شبکه اعمال می کند. در انتهای بخش نرم افزار نیز بد نیست اشاره کنیم، قابلیت ضبط صفحه جدید قادر است علاوه بر ضبط گیم پلی بازی شما، صدای محیط را نیز ضبط کرده و بر روی ویدیو قرار دهد که برای استریم کنندگان بسیار مفید خواهد بود.
دوربین وان پلاس 7: این بار رزولوشن 48 مگاپیکسلی
سنسور اصلی دوربین پشتی وان پلاس 7 چیز تازهای نیست و پیش از این در گوشیهای دیگر هم به خوبی امتحان خود را پس داده است. این سنسور تحت عنوان IMX586، یکی از ساخته های شرکت سونی بوده و وضوح 48 مگاپیکسلی دارد. این سنسور با یک لنز F1.7 و فناوری تثبیت نوری همراه شده تا به این ترتیب انتظارها از دوربین وان پلاس 7 بسیار زیاد باشد. شمار بالای پیکسلهای این سنسور باعث شده تا جزئیات ثبت شده در تصاویر به شدت بالا بوده و حتی در شرایط نور کم کیفیت عکس ها در حد مناسبی باشد. از طرف دیگر در مواقع نیاز با ادغام چهار پیکسل در یک پیکسل می توان نورگیری بهتری انجام داده و تصاویر 12 مگاپیکسلی بسیار باکیفیتی ثبت کرد.
دوربین ثانویه پشت بدنه 5 مگاپیکسلی است و به نظر می رسد تنها به منظور جمع آوری اطلاعات مربوط به سنجش عمق و کمک در ثبت عکسهای پرتره، تعبیه شده است. در جلوی بدنه وان پلاس 7 نیز یک دوربین 16 مگاپیکسلی با فوکوس ثابت قرار گرفته که قابلیت ضبط ویدیو با وضوح 1080p را دارد.
Nightscape 2.0 نسل جدید حالت شبانه است که در وان پلاس 7 مشاهده می شود. این حالت کارکردی تقریباً مشابه با حالت شبانه (Night Sight) در گوگل پیکسل دارد. کارکرد این حالت بدین صورت است که در هنگام شب و موقع عکاسی کافی است تا گوشی را کمی بیشتر از حالت عادی نگه دارید تا نور بیشتری جذب شده و در نتیجه تصاویر واضحتری را ثبت کنید.
قیمت و تاریخ عرضه وان پلاس 7
قیمت گوشی وان پلاس همواره یکی از نقاط قوت آنها بوده و این بار هم وان پلاس 7 با یک قیمت بسیار رقابتی معرفی شده است. مدل پایه وان پلاس 7 که از 6 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی استفاده می کند 559 یورو تعیین شده و عرضه آن نیز از اولین روزهای ماه ژوئن آغاز خواهد شد.
نکته جالب اینکه این مدل قرار نیست در کشور آمریکا عرضه شود و در این منطقه، وان پلاس 6 تی به همراه وان پلاس 7 پرو همچنان به فروش خود ادامه خواهد داد.
سلام. وان پلاس 7 جک هدفون نداره. اشتباه نوشتین.