وان پلاس هم بالاخره به جمع تولید کنندگان گوشیهای تاشو پیوست و امروز اولین محصول خود در این بازار را با عنوان وان پلاس اوپن (OnePlus Open) معرفی کرد. این محصول به عنوان اولین تلاش یک شرکت سازنده گوشی، عالی است و طراحی تاشو به سبک کتابی را به ارمغان آورده که کار کردن با آن بسیار راحت است. از آنجا که وان پلاس و اوپو تحت مالکیت یک شرکت مادر قرار دارند، اوپن نیز کاملاً شبیه به گوشی تازه معرفی شده فایند N3 بوده و بر همان اساس طراحی شده است، با این تفاوت که گوشی تاشو وان پلاس بازار هدف گستردهتری داشته و در سطح جهانی عرضه خواهد شد. با دیجی رو همراه باشید.
وان پلاس اوپن در حالت بسته دارای صفحه نمایش بیرونی 6.31 اینچی از نوع Super Fluid LTPO 3.0 AMOLED با وضوح تصویری 2484 در 1116 پیکسل و نرخ تازهسازی متغیر 10 تا 120 هرتز است که نسبت تصویر معمولی 20 به 9 را ارائه میکند. این پنل نمایشگر در حالت عادی دارای روشنایی 1400 نیت بوده و در بالاترین حالت نیز روشنایی آن 2800 نیت میرسد.
در بخش داخلی وان پلاس اوپن هم یک صفحه نمایش 7.82 اینچی از همان نوع Super Fluid LTPO 3.0 AMOLED با وضوح 2440 در 2268 پیکسل تعبیه شده که نرخ تازهسازی متغیر 1 تا 120 هرتز، نسبت تصویر 1.0758 به 1 و همان حداکثر روشنایی فوق العاده 2800 نیت را ارائه میکند.
وان پلاس اوپن در دو رنگ مشکی (با روکش چرم مصنوعی) و سبز (با پنل پشتی شیشهای) تولید شده، اما خریداران اروپایی به دلایلی نامشخص فقط گزینه دوم را دریافت خواهند کرد. مدل مشکی با وزن 239 گرم کمی سبکتر از مدل سبز رنگ با وزن 245 گرم میباشد و جالب است بدانید که هر دو مدل سبکتر گوشی 253 گرمی گلکسی زد فولد 5 هستند. خبر خوب برای طرفداران گوشیهای وان پلاس این که نوار لغزنده هشدار کلاسیک و دوست داشتنی همچنان در وان پلاس اوپن نیز حضور دارد.
وان پلاس اوپن در زمینه تصویربرداری عملکرد واقعاً خوبی داشته و از سخت افزار قدرتمندی بهره میبرد. این گوشی در مجموع دارای پنج دوربین با تنظیم هاسلبلاد است که سه عدد از آنها در ماژول پشتی تعبیه شده و دو عدد دیگر هم دوربین سلفی هستند.
دوربین اصلی در پشت بدنه مجهز به سنسور جدید 48 مگاپیکسلی LYTIA-T808 سونی است. اندازه این سنسور 1/1.43 اینچ بوده و یک لنز 24 میلی متری با گشودگی دیافراگم f/1.7 در مقابل آن قرار گرفته و از لرزشگیر اپتیکال نیز بهره میبرد. سنسور موسوم به LYTIA T808 دارای فناوری ترانزیستور دو لایه است که اساساً یک معماری پیکسلی بازطراحی شده بوده و حساسیت نوری بهتری را نوید میدهد.
دوربین کمی فوق عریض دارای سنسور 48 مگاپیکسلی 1/2 اینچی با لنز 14 میلیمتری و گشودگی دیافراگم f/2.2 است و از قابلیت فوکوس خودکار پشتیبانی میکند. دوربین سوم هم یک واحد تله فوتو با سنسور 1/2 اینچی 64 مگاپیکسلی و لنز تثبیتشده 3×70 میلیمتری با گشودگی دیافراگم f/2.6 است.
دو دوربین سلفی هم شامل یک دوربین 20 مگاپیکسلی در نمایشگر داخلی و یک دوربین 32 مگاپیکسلی در صفحه نمایش بیرونی است.
وان پلاس اوپن مجهز به تراشه پردازشی اسنپدراگون 8 نسل 2 است که پرچمدار فعلی کوالکام محسوب میشود. در کنار این پردازنده قدرتمند، 16 گیگابایت حافظه رم LPDDR5X و 512 گیگابایت فضای ذخیرهسازی داخلی تعبیه شده که میتوانند اجرای بازی و برنامهها با بهترین کیفیت را تضمین کنند. این گوشی تاشو از یک باتری 4805 میلی آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ 67 وات نیرو میگیرد و به گفته وان پلاس برای رسیدن از 1 تا 100 درصد تنها به 42 دقیقه اتصال به شارژر نیاز دارد. در ضمن، با هر بار شارژ بیش از یک روز میتوان به صورت معمولی از گوشی استفاده کرد.
وقتی وان پلاس اوپن را باز میکنید، با OnePlus Canvas روبرو میشوید، که وان پلاس میگوید از ابتدا برای انجام چند کار همزمان یا همان مولتی تسکینگ طراحی شده است. به گفته این شرکت، 95 درصد برنامههای اصلی از نمایشگر توسعهیافته پشتیبانی میکنند و شما میتوانید اندازه پنجره فعال را در تنظیمات چند پنجرهای به دلخواه تغییر دهید. شما میتوانید حداکثر سه پنجره را به صورت همزمان روی صفحه و در هر دو نمای عمودی و افقی باز کرده و با آنها کار کنید.
وان پلاس اوپن در یک پیکربندی حافظه 16/512 گیگابایتی و با قیمت 1799 یورو در دسترس خریداران قرار گرفته است. ثبت پیشسفارشها از امروز آغاز میشود و تا 26 اکتبر (4 آبان) ادامه خواهد داشت. کسانی که پیشسفارش میکنند، یک جفت هدفون وان پلاس بادز 2 پرو را نیز به رایگان دریافت خواهند کرد و البته، وان پلاس یک تخفیف 10 درصدی را نیز برای دانشآموزان در نظر گرفته است. در نهایت نیز باید اشاره کنیم که فروش آزاد وان پلاس اوپن از 27 اکتبر (5 آبان) آغاز خواهد شد.