بالاخره دومین نسل از گوشی محبوب پوکوفون (Pocophone) رونمایی شد و به انتظاری طولانی مدت طرفداران پایان داد. اولین نسخه از پوکوفون در سال 2018 عرضه شد و اولین گوشی شیائومی بود که با سختافزار نزدیک به پرچمدارهای روز دنیا اما با قیمت مقرون به صرفه و مشابه میانردههای بازار، عرضه میشد. همین دو خصوصیت باعث شده بود تا این محصول به سرعت به یکی از محبوبترینها تبدیل شود انتظارها برای نسل دوم بسیار زیاد باشد. حالا پوکو اف 2 پرو (Poco F2 Pro) رونمایی شده و میخواهیم ببینیم آیا توانسته انتظارها را پاسخ دهد یا نه. در ادامه با بررسی کوتاه این گوشی با ما همراه باشید.
در اولین گام بهتر است به محتویات جعبه بستهبندی پوکو اف 2 پرو اشاره کنیم. داخل این جعبه علاوه بر خود گوشی، یک شارژر سریع 30 وات، یک کابل USB و یک قاب معمولی و ساده تعبیه شده است.
همانطور که گفتیم پوکوفون اف 1 اولین گوشی شیائومی با مشخصات پرچمدار و قیمت میانرده بود و در زمان خود ارزش خرید فوقالعادهای داشت. بر همین اساس، انتظار داشتیم پوکو اف 2 هم با تراشه پرچمدار سال گذشته یعنی اسنپدراگون 855 یا 855 پلاس وارد بازار 2019 شود، اما شیائومی با عرضه ردمی کی 20 پرو و می 9 تی پرو سال شلوغی را پشت سرگذاشت و ترجیح داد عرضه پوکو اف 2 پرو را به امسال یعنی سال 2020 موکول کند.
پوکو اف 2 پرو باز هم از همان فرمول دو سال پیش استفاده است؛ یعنی برخورداری از سریعترین تراشه پردازشی بازار اندروید (اسنپدراگون 865)، با مشخصات نزدیک به پرچمدارهای روز دنیا، طراحی فوق العاده شیک و قیمتی مقرون به صرفه. البته منظور ما از مقرون به صرفه بودن پوکو اف 2 پرو، برچسب قیمت پایینتر آن در مقایسه با گوشیهای پرچمدار است. در واقع، مدل 6/128 گیگابایتی این گوشی با صرف هزینه 500 یورویی قابل تهیه خواهد بود و برای مدل 8/256 گیگابایتی هم خریداران تنها باید 100 یورو بیشتر بپردازند.
پوکو اف 2 پرو از بسیاری جهات شبیه به ردمی کی 30 پرو است که پیش از این تنها در بازار چین عرضه شده است. این گوشی در جلوی بدنه خود به یک صفحه نمایش 6.67 اینچی سوپر امولد مجهز شده و دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی آن با مکانیزم کشویی طراحی شده و در نتیجه هیچ خبری از بریدگی نمایشگر یا حفره دوربین بر روی آن نیست.
در پشت بدنه هم یک دوربین چهارگانه در خدمت کاربران میباشد که از سنسور اصلی 64 مگاپیکسلی استفاده میکند. سه لنز دیگر این دوربین عبارتند از: یک لنز فوق عریض 13 مگاپیکسلی، لنز تلهفوتوی 5 مگاپیکسلی برای عکاسی ماکرو و سنسور تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی. انرژی مورد نیاز پوکو اف 2 پرو هم از یک باتری 4700 میلی آمپر ساعتی تأمین میشود که از شارژ سریع 30 وات پشتیبانی میکند و همانطور که گفتیم شارژر آن داخل جعبه بستهبندی قرار داده شده است.
طراحی بدنه پوکو اف 2 پرو کاملاً شبیه به دیگر پرچمدارهای ارزان قیمت بازار است و نکته خاصی در این بخش ندارد. این گوشی از نظر ظاهری زیبا و عالی است، اما لغزنده بودن سطح خارجی آن باعث شده تا توصیه کنیم حتماً از قاب تعبیه شده در داخل جعبه استفاده کنید.
پوکو اف 2 پرو به لطف استفاده از تراشه اسنپدراگون 865، فضای ذخیرهسازی داخلی از نوع UFS 3.1 و رابط کاربری جدید MIUI 11 تمام بازیها و برنامهها به شکلی کاملاً روان اجرا میکند که البته کاملآً هم قابل پیشبینی بود. البته نباید انتظار دیدن صفحه نمایش با نرخ تازهسازی بالا و مثلاً 90 هرتزی را داشته باشید، چرا که مطمئناً بهکارگیری این فناوری مدرن میتوانست قیمت نهایی محصول را به شدت افزایش دهد و این با فلسفه پوکوفون همخوانی ندارد.
در مجموع پوکو اف 2 پرو یک محصول جذاب و هیجانانگیز به نظر میرسد که توانایی برآورده کردن انتظارات را دارد. با توجه به ویژگیهای دوربین این گوشی، میتوان انتظار ثبت عکسها ویدیوهای باکیفیتی را داشت، هر چند که برای قضاوت بهتر در این مورد باید تا انجام بررسیهای تخصصیتر منتظر بمانیم. طول عمر بالای باتری و کیفیت خروجی صفحه نمایش هم میتواند از دیگر ویژگیهای بارز این محصول باشد که ارزش خرید آن را چند برابر میکند. اگر به دنبال خرید یک گوشی پرچمدار هستید اما نمیخواهید برای قابلیتهای مدرن و بعضاً لوکس، هزینه اضافی پرداخت کنید، پوکو اف 2 پرو میتواند برایتان گزینهای ایدهآل باشد.
همچین ارزون هم نیست ۱۴میلیون ناقابله که سه سال پیش پراید ۸۸باهاش خریدم
پوکو ایکس تری پرو یا پوکو اف تو پرو
کتک