به نقل از گزارش جدیدی که هفته گذشته Economic Daily News منتشر کرد، با توجه به عقب افتادن زمان تولید چیپ های کوالکام اسنپدراگون 830 مبتنی بر تولید 10 نانومتری سامسونگ، این شرکت تصمیم گرفته تا سفارشهای تولید چیپست بالارده خودش را به کمپانی TSMC بسپارد.
چندین هفته پیش بود که رسانههای مختلفی به صورت غیررسمی عنوان کرده بودند که سامسونگ وظیفه تولید چیپست های اسنپدراگون 830 کوالکام را مبتنی بر تکنولوژی چیپ 10 نانومتری خود بر عهده خواهد داشت. چند روز پیش نیز در خبری عنوان شد که سامسونگ نخستین شرکتی در سراسر جهان خواهد بود که به تولید تراشه ها مبتنی بر چیپ 10 نانومتری دست یافته است تا این خبر بیش از پیش رنگ و بوی واقعی به خود بگیرد. اما حالا به نقل از یک گزارش جدید، به نظر میرسد که چنین اتفاقی نخواهد افتاد و کوالکام از سامسونگ فاصله خواهد گرفت.
یک منبع داخلی به خبرگزاری EDN گزارش جدیدی را ارسال کرده است که ادعا میکند سامسونگ نمیتواند در زمان مقرر این چیپ ها را تولید کرده و در واقع این تولیدکننده کرهای گوشی های هوشمند هنوز برای دریافت نمونههای اولیه برای تراشه ها آمادگی لازم را ندارد. لازم به ذکر است پیش از به تولید رسیدن گوشی های هوشمند مبتنی بر چیپست های جدید، سازندگان دیوایس ها نیازمند دریافت نمونه تراشه های اولیه هستند تا به درستی آنها را بر روی یک درایو سیلیکونی بیازمایند.
تقریباً اکثر گوشی های پرچمدار حال حاضر بازار از تراشه پرچمدار قبلی سری 800 کوالکام بهره میبرند. از سامسونگ، ال جی، اچ تی سی، سونی، اوپو، شیائومی، ایسوس، ویو و تمامی تولیدکنندگان دیگر محصولات این انتظار وجود دارد که گوشی های هوشمند سال آینده خود را مبتنی بر تراشه اسنپدراگون 830 روانه بازار کنند.
بنا به گزارش تازه رسیده، هرگونه تأخیر در معرفی، میتواند میزان قابل توجهی از فروش را برای کوالکام، همکاران تولیدکننده تلفن هوشمند و همچنین تولیدکنندگان سایر قطعات به همراه خواهد داشت. اگر سامسونگ قصد تأخیر در این قضیه را داشته باشد، کوالکام در حال حاضر هیچ انتخابی جز ارسال سفارشهای خود به شرکت TSMC نخواهد داشت.
لازم به ذکر است که شرکت TSMC نیز هنوز به تکنولوژی ساخت چیپ های مبتنی بر تولید 10 نانومتری دست نیافته است و این بدان معناست که برای انجام تولیدات خود همچنان از فرآیند 16 نانومتری استفاده خواهد کرد. متأسفانه چنین چیزی میتواند برای هر دو سازندگان گوشی های هوشمند و مصرف کنندگان نهایی از دست رفتن قدرت اضافی باشد که توسط فرآیند 10 نانومتری به دست میآمد.
در حال حاضر ما نمیتوانیم به طور قطعی این گزارش را تائید کنیم. اگر کوالکام قصد واگذاری وظیفه تولید چیپ های خود را به TSMC بسپارد، بدون شک در آینده خبرهای بیشتری از این مورد به انتشار خواهد رسید.