این روزها شاهد معرفی جدیدترین نسل از گوشیهای گیمینگ از سوی شرکتهای مختلف هستیم و در همین راستا، امروز کمپانی نوبیا از سری جدید رد مجیک 7 (Red Magic 7) با سرعت شارژ فوق العاده 135 وات (در مدل پرو) رونمایی کرد. رد مجیک 7 پرو همچنین اولین گوشی گیمینگ دنیا با دوربین زیر نمایشگر محسوب میشود و نوبیا از تراشه سفارشی Red Core 1 در این گوشی پردهبرداری کرده که در بهبود اجرای بازیها بسیار مؤثر خواهد بود. با دیجی رو همراه باشید.
مشخصات و ویژگیهای سری رد مجیک 7
هر دو گوشی رد مجیک 7 و رد مجیک 7 پرو دارای نمایشگر امولد 6.8 اینچی با وضوح تصویر 1080 در 2400پیکسل و نسبت 20 به 9 هستند که دامنه رنگی DCI-P3 را به طور کامل پوشش میدهد. با این حال، برخی از ویژگیهای صفحه نمایش در این دو گوشی متفاوت است که از جمله آنها میتوان به پشتیبانی مدل پرو از نمایش محتوای 10 بیتی و روشنایی 700 نیتی آن در مقابل 600 نیت مدل استاندارد اشاره کرد.
اما مهمتر از آن، تفاوت نرخ نمونهبرداری لمسی و نرخ تازهسازی در این دو گوشی است. در حالی که رد مجیک 7 پرو از نرخ نمونهبرداری لمسی 960 هرتز و نرخ تازه سازی 120 هرتز بهره میبرد، مدل استاندارد نرخ نمونهبرداری لمسی پایینتری داشته (720 هرتز) اما در کمال تعجب نرخ تازهسازی بالاتری (165 هرتز) ارائه میکند.
دو نکته دیگر در مورد نمایشگر قابل ذکر است. اول اینکه هر دو گوشی صفحه نمایش کامل و بدون بریدگی و حفره دارند. در رد مجیک 7 پرو این امر به واسطه استفاده از دوربین زیر نمایشگر محقق شده و در مدل استاندارد نیز دوربین سلفی به شیوهای کاملاً سنتی در حاشیه بالایی نمایشگر تعبیه شده است.
و اما نکته دوم، برنامه ارتقاء یافته “رد مجیک استودیو” (Red Magic Studio) است که به شما امکان میدهد محتوای صفحه نمایش را به صورت بیسیم و با فرکانس 120 هرتز در نمایشگرهای پشتیبانی شده، پخش کنید. البته، اگر فرکانس 120 هرتز شما را راضی نمیکند، میتوانید از یک آداپتور HDMI یا خروجی ویدیوی USB-C استفاده کرده و از تماشای محتوای گوشی با فرکانس 165 هرتز در نمایشگر خارجی لذت ببرید. همچنین میتوانید گیم پلی بازیها را نیز با فرکانس 120 هرتز ضبط کنید (در فرمت H.264 1080p).
سرعت پاسخدهی کلیدهای تریگر (کلیدهایی مشابه کلیدهای L و R در دستههای پلی استیشن) هم در این نسل به 500 هرتز افزایش پیدا کرده (در نسل قبلی 450 هرتز بود) و باعث شده تا نرخ پاسخدهی به 7.4 میلی ثانیه برسد. این یکی از نتایج استفاده از تراشه Red Core 1 است که البته به غیر از این در بهبود کیفیت صدا و لرزش و همچنین افکتهای نورپردازی بازیها نیز تأثیرگذار میباشد.
نوبیا برای پردازش اطلاعات و بازیها در گوشیهای گیمینگ جدید خود به سراغ قدرتمندترین تراشه حال حاضر اندروید یعنی اسنپدراگون 8 نسل 1 رفته و از سیستم خنک کننده بهبود یافته ICE 8.0 برای استفاده حداکثری از توان این پردازنده، استفاده کرده است. این سیستم خنک کننده جدید دارای یک فن با سرعت 20 هزار دور در دقیقه است و جریان هوا را نسبت به نسل قبل 35 درصد بهبود میدهد. همه اینها باعث شده تا دمای پردازنده در مقایسه با رد مجیک 6، حدود 3 درجه سانتیگراد کمتر باشد که همین تفاوت به ظاهر جزئی میتوانید تأثیر به سزایی در اجرای بهتر بازیها داشته باشد.
البته، اگر این حجم از خنک کنندگی برایتان کافی نبود، میتوانید از یک وسیله جانبی ویژه با نام “توربو کولر” (Turbo Cooler) استفاده کنید که به صورت جداگانه به فروش میرسد و با اضافه کردن یک فن خارجی به گوشی، تبادل دما را تا 17 درصد بهبود میبخشد. این در حالی است که بنا به ادعای شرکت سازنده، صدای این فن 3 دسی بل کمتر از نمونههای مشابه موجود در بازار میباشد. در ضمن، نورپردازی RGB به این وسیله جانبی زیبایی خاصی بخشیده و به هیچ وجه گوشی را از حال و هوای گیمینگ خود خارج نمیکند.
هر دو گوشی رد مجیک 7 و رد مجیک 7 پرو با سیستم عامل پیش فرض Red Magic 5.0 عرضه میشوند که بر پایه اندروید 12 طراحی شده و البته برخی ترفندهای نرم افزاری و ویژگیهای اضافی را نیز برای کاهش زمان پاسخدهی و بهبود عملکرد افزوده است. در این بین، برنامه Red Magic Game Space هم به شما کمک میکند تا کلیدهای تریگر را برای هر بازی به صورت جداگانه پیکربندی کرده و همچنین نوع عملکرد گوشی را برحسب سرعت بالا و یا صرفهجویی شارژ تنظیم کنید.
در انتها به یکی از بهترین ویژگیهای سری رد مجیک 7 میرسیم که در ابتدا هم به آن اشاره کرده بودیم: شارژ فوق العاده سریع. رد مجیک 7 پرو امکان شارژ با توان 135 وات را دارد و در چنین سرعتی تنها 15 دقیقه زمان نیاز خواهد بود تا باتری 5000 میلی آمپر ساعتی گوشی به طور کامل پر شود. در اینجا نیز نقش سیستم خنک کننده قدرتمند ICE 8.0 کاملاً مشهود است و نباید از کنار آن به سادگی گذشت.
رد مجیک 7 استاندارد هم با اینکه به پای مدل پرو نمیرسد، اما از شارژ 120 وات پشتیبانی کرده و میتواند باتری 4500 میلی آمپر ساعتی خود را تنها در مدت 17 دقیقه به طور کامل شارژ کند. با این حال، هر دو گوشی داخل جعبه خود شارژر 165 وات USB-C دارند و از این شارژر قدرتمند میتوانید برای شارژ کردن لپتاپهای گیمینگ و سایر لوازم جانبی سازگار نیز استفاده کنید.
سری رد مجیک 7 در سه طراحی و رنگبندی نئونی، تیره مات و تیره شفاف تولید شده که دو مورد اول دارای نورپردازی RGB در قسمت لوگوی رد مجیک و خروجیهای هوا بوده اما مورد سوم علاوه بر همه اینها، در فن داخلی خود هم نورپردازی RGB دارد و با توجه به شفاف بودن بدنه کاملاً قابل رؤیت میباشد.
رد مجیک 7 و رد مجیک 7 پرو از روز 17 فوریه (28 بهمن) برای پیش خرید در کشور چین در دسترس بوده و از 21 فوریه (2 اسفند) نیز وارد بازار خواهند شد. نسخههای جهانی این گوشیها نیز قرار است 22 فوریه (3 اسفند) معرفی شده و از 10 مارس (19 اسفند) روانه بازار شوند.
قیمت رد مجیک 7 با پیکربندی 8/128 گیگابایتی معادل 630 دلار قیمتگذاری شده و نسخه شفاف آن با پیکربندی 12/256 گیگابایتی با قیمتی معادل 770 دلار به فروش خواهد رسید. قیمت مدل پرو هم از 740 دلار برای نسخه معمولی 12/128 گیگابایتی شروع میشود و به 835 دلار برای نسخه شفاف با پیکربندی 12/256 گیگابایتی میرسد. البته، مدل شفاف رد مجیک 7 پرو یک نسخه ویژه با رم 18 گیگابایتی و ی ترابایت حافظه داخلی هم دارد که قیمت سرسامآور 1180 دلاری برای آن تعیین شده است.
شایان ذکر است که قیمتهای فوق مربوط به بازار چین هستند و قیمت نسخههای جهانی هنوز اعلام نشده است.