مسلما یکی از عناصر اصلی هر تلفن همراهی صفحه نمایش آن است. اگر اخبار ابزارهای اندرویدی را دنبال می کنید، احتمالا می دانید که صفحه نمایش گوشی های امروزی از دو دسته تشکیل شدهاند: تعدادی از آن ها دارای نمایشگر هایی با پنل LCD IPS و باقی آن ها Super AMOLED هستند. این نام ها به نظر زیبا می آیند، اما سوال اینجاست، معنای آن ها چیست؟!
پاسخ به این سوال بسیار ساده است، این ها نام دو تکنولوژی متفاوت برای تولید نمایشگر هستند. LCD IPS گونه ای است که آن ها را از تلویزیون های خانگی می شناسیم. این پنل ها، لایه ای از السیدی ها هستند که رنگ ها را تشکیل می دهند و نوری از پس زمینه، آن ها را روشن می سازد. در مقابل آن ، امولدها قرار گرفته اند که خلاصه شده عبارت Active Matric Organic Light Emitting Diode می باشد، اما عموم مردم آن را با نام الایدی می شناسند. این دسته از پنل ها رنگ های مختلف را تولید کرده و بر خلاف السیای ها به منبع نور ثانویه برای نمایش رنگ ها نیازی ندارد. سوپر امولد تکنولوژی ای است که توسط سامسونگ توسعه یافته و سنسور های تاچ را نیز در خود جای داده است، که باعث می شود تولید رنگ، نور و صفحه تاچ، همگی در یک قطعه گرد هم آیند. غول کره ای ( سامسونگ )، به تنهایی سازنده این نوع پنل هاست و از آن در تلفن های هوسشمند خود نیز استفاده می کند.
بنا به گزارشاتی که وبسایت تایوانی دیجیتایمز می دهد، ۲ دلیل برای بالا رفتن تقاضای پنل های امولد در چین وجود دارد. نوسان قیمت و عدم توانای Japan Display در تامین نیاز این کشور به پنل های السیدی. Japan Display که ترکیبی از سه کمپانی سونی، توشیبا و هیتاچی است، یکی از بزرگترین تولید کننده های صفحه نمایش در دنیا به شمار می رود.
علاوه بر این، الایای ها آمده اند تا به مرور جایگزین السیدی های سنتی شوند که با بالا رفتن تقاضا به این تکنولوژی، این سامسونگ می باشد که سود بسیاری را از این ماجرا خواهد برد. در حال حاضر، هواوی، لنوو، ZTE و تعدادی دیگر از کمپانی های کوچکتر، از این نوع پنل ها در بیش از ۱۵ مدل از محصولاتشان استفاده می کنند. تحلیل ها بر این هستند که سهم بازار چین از صفحه نمایش های امولد در سال جاری ۶ درصد و در سال آینده به ۱۰ درصد افزایش پیدا کند. این در حالیست که انتظار می رود فروش تلفن های هوشمند در سال پیش رو، ۵۴۰ میلیون دستگاه باشد که بر این اساس، صفحه نمایش های تولید شده توسط سامسونگ بر روی بیش از ۵۰ میلیون دستگاه نصب خواهد شد.
صفحات السیدی همچنان بیشترین سهم را در تلفن های هوشمند دارند، اما تعداد آنها در سال های آینده رو به افول خواهد رفت، زیرا به دلیل تولید بیش از نیاز بازار توسط کمپانی های مختلف، قیمت آن رو به کاهش است. از چشم یک مصرف کننده، استفاده از امولد ها برتری هایی دارد که شامل پنل باریک و سبکتر، مصرف انرژی کمتر و زاویه دید بهتری است.
از جمله گوشی ایی که از این نوع پنل بهره می برند، می توان به هواوی میت اس، میزو پرو ۵، ZTE Axon Mini و Oppo R7 اشاره کرد. اما آخرین نسخه از سوپر امولد را می توان بر روی جدید ترین تلفن همراه نکسوسی که توسط هواوی تولید شده است ( نکسوس ۶P )، مشاهده نمود.