با توجه به اینکه شرکتهای تولید کننده گوشیهای هوشمند هر ساله محصولات خود را به قطعات سخت افزاری قویتری مجهز میکنند، استفاده از یک روش مناسب برای خنک کردن گوشیها امری حیاتی است. زیرا قدرت پردازشی و گرافیکی بالاتر باعث گرم شدن قطعات شده و گرم شدن بیش از حد نیز میتواند به آنها صدمه برساند. در چند سال گذشته، بسیاری از سازندگان گوشی به دنبال استفاده از روشهایی مناسب برای خنک کردن قطعات رفتهاند، اما از آنجا که هزینه تعبیه چنین سیستمهایی بالاست، این کار را تنها برای محصولات رده بالای خود انجام میدهند.
در سمت دیگر، گوشیهای رده پایین و میان رده اصولاً به خاطر قدرت سخت افزاری کمتر، نیازی به استفاده از سیستمهای خنک کننده ندارند. همچنین جالب است بدانید کمپانی کرهای سامسونگ، یکی از اولین شرکتهایی است که به فکر استفاده از سیستمهای خنک کننده مبتنی بر لوله کشی در گوشیهای هوشمند خود افتاد. امروزه این سیستم خنک کننده یکی از رایجترین سیستمهای مورد استفاده در گوشی های هوشمند است و با وجود این که شایعات قبلی حکایت از توقف استفاده از این سیستم در گوشیهای سامسونگ و از سال 2018 داشتند، اما منابعی در زنجیره تأمین این شرکت کرهای ادعا نمودهاند که استفاده از آن در پرچمدارهای بعدی نیز همچنان ادامه خواهد داشت.
در حال حاضر بسیاری از نهادهای فعال در صنعت گوشیهای هوشمند سعی دارند برای خنک کردن گوشیها از طرح دیگری استفاده کنند که مبتنی بر تعبیه اتاقکهای بخار میباشد. با وجود اینکه این روش بسیار کارآمدتر بوده و اتلاف گرما در آن کمتر میباشد، اما حتی با رسیدن به تولید انبوه نیز قیمت آن بسیار بالاتر خواهد بود.
از طرف دیگر، اندازه اتاقکهای بخار نیز یکی دیگر از مشکلاتی است که میتواند بسیاری از تولید کنندگان گوشیهای هوشمند را از استفاده از این روش بازدارد. زیرا در حال حاضر رقابت شدیدی برای تولید محصولاتی ظریف و باریک وجود دارد و در چنین شرایطی بزرگتر شدن ابعاد گوشی چیزی نیست که تولید کنندگان به دنبال آن باشند.
منابعی که نام آنها فاش نشده، ادعا کردهاند سیستم خنک کننده اتاقکهای بخار ممکن است از سال 2019 برای استفاده در گوشیهای هوشمند پرچمدار آماده باشد، اما مطمئناً میزان استقبال از آن کاملاً وابسته به اندازه و همچنین هزینه نهایی آن خواهد بود.