سامسونگ در سه ماهه دوم سال 2016 بیش از 98 میلیون پنل OLED توزیع کرده که این رقم نسبت به سال گذشته با رشد 81.5 درصدی همراه بوده است. برای درک بهتر این موضوع باید در نظر داشت در سه ماهه نخست سال 2015 سامسونگ 52.6 میلیون پنل OLED برای گوشیهای هوشمند تولید کرده بود که این رقم در سه ماهه دوم سال 2015 با کاهش همراه بود و به 52 میلیون رسید اما پس از آن با قرار گرفتن در سیر صعودی در سه ماهه سوم 2015 به 71.7 میلیون، در سه ماهه چهارم همان سال به 77.5 میلیون و در سه ماهه اول سال 2016 به 88.6 میلیون پنل OLED رسید.
تکنولوژی صفحات خمیده OLED به تدریج جایگزین صفحات LCD شده است و بسیاری از کارخانههای تولید گوشیهای هوشمند نظیر OPPO و Vivo اکنون به استفاده از این تکنولوژی برای ساخت صفحه نمایش گوشیهای خود روی آوردهاند. انتظار میرود کمپانی اپل نیز برای مدل آیفون سال 2017 خود از پنل OLED استفاده کند اما به نظر نمیرسد این امر بر روی میزان تولید صفحات خمیده توسط سامسونگ تأثیر گذار باشد. در همین حال سامسونگ نمیتواند به میزان تقاضای موجود، صفحه نمایش OLED تولید کند و احتمالاً مشکلات مربوط به منابع تولید عرضه این تکنولوژی به کمپانی OPPO، فروش گوشیهای هوشمند این کمپانی را با محدودیت مواجه میکند.
استفاده از تکنولوژی OLED به جای LCD در گوشیهای هوشمند دارای مزایایی است که میتوان به روشن شدن جداگانه پیکسلها به جای روشن شدن کلی نور پس زمینه اشاره کرد که منجر به صرفه جویی در مصرف باتری تحت شرایط خاص مانند تماشای فیلم یا استفاده از رابط کاربری تیره میشود. OLED همچنین میتواند به گونهای طراحی شود که حالت انعطاف پذیر به خود بگیرد یا منحنی و خم شده باشد و این در حالی است که تکنولوژی LCD هنوز نمیتواند به این اندازه انعطاف پذیر باشد. در نهایت پنل های OLED نازکتر هستند چراکه هیچگونه نور پس زمینه ای در آنها قرار نگرفته است بنابراین استفاده از آنها به تولیدکنندگان کمک میکند چند میلی متر از ضخامت گوشیهای خود کم کنند.
سامسونگ در حال حاضر 99 درصد از پنل های OLED گوشیهای هوشمند جهان را تأمین میکند که این آمار باعث شده کمپانیهای دیگری نظیر LG نیز به فکر رقابت و ایجاد خط تولید و کارخانههای OLED خود باشند. با این حال چندین ماه طول میکشد تا یک خط تولید جدید به حداکثر ظرفیت خود برسد و این در حالی ست که چندین سال از شروع خط تولید صفحات OLED توسط سامسونگ میگذرد.
در همین رابطه در بازار پنل های LCD میبینیم که چندین کارخانه چینی از قیمت پایین خود برای ایجاد رقابت استفاده میکنند و کمپانی BOE با پیشی گرفتن از Japan Display اکنون دومین تولیدکننده LCD در جهان است و Tianma نیز با عبور از ال جی در رده چهارم قرار دارد. کمپانی Japan Display نسبت به سال گذشته کاهش 8.4 درصدی در فروش پنل های LCD داشته و ال جی نیز که قصد دارد از سود حاصل از بخش LCD خود در تولید پنل های OLED استفاده کند نسبت به سال گذشته با افت 18.6 درصدی رو به رو بوده است.