گلکسی A34 و A54 در ماه مارس عرضه شدند و از خوش قیمتترین گوشیهای میانرده بازار بودند. اما اکنون که سامسونگ گلکسی M34 وارد صحنه شده، این گوشیها یک رقیب جدی پیش روی خود دارند و قیمت این مدل بسیار مقرون به صرفهتر از گلکسی A34 است.
با وجود ارزانتر بودن نسبت به A34، گلکسی M34 از بهترین پشتیبانی اندروید سامسونگ برخوردار است و این شرکت کرهای عرضه 4 ساله بهروزرسانیهای سیستم عامل و 5 ساله وصلههای امنیتی را تضمین کرده است. برای مقایسه، بد نیست بدانید که گوگل پیکسل 7a تنها 3 بهروزرسانی سیستم عامل را دریافت میکند و وان پلاس نورد سی ای 3 لایت (Nord CE 3 Lite) هم که به تازگی معرفی شده 2 بهروزرسانی سیستم عامل و تنها 3 سال وصلههای امنیتی را دریافت خواهد کرد.
گلکسی M34 از چند جهت نسبت به مدل سال گذشته M33 ارتقا یافته است. اولین مورد همان عرضه بهروزرسانیهای بیشتر است که در بالا اشاره کردیم. دوم، دوربینها هستند که این بار از یک ماژول اصلی 50 مگاپیکسلی با قابلیت لرزشگیر اپتیکال (OIS) استفاده شده، در حالی که دوربین فوق عریض هم از 5 مگاپیکسل به 8 مگاپیکسلی ارتقا یافته است. وضوح دوربین سلفی هم از 8 مگاپیکسل در مدل سال گذشته به 13 مگاپیکسل افزایش پیدا کرده است.
بسته به نظری که در مورد LCD و OLED داشته باشید، این مورد ممکن است یک ارتقاء یا یک پسرفت باشد! گلکسی M34 یک صفحه نمایش 6.5 اینچی سوپر امولد با نرخ تازهسازی 120 هرتز دارد که نسبت تصویر آن کمی بلندتر شده است. این گوشی وضوح 1080 در 2400 پیکسل را با نسبت تصویر 20 به 9 ارائه میکند، در حالی که گلکسی M33 از یک نمایشگر 6.6 اینچی LCD با نسبت تصویر 19.5 به 9 استفاده میکرد. گوریلا گلس 5 بار دیگر برای محافظت در برابر خط و خش استفاده شده و البته، این بار به واسطه استفاده از پنل امولد، قابلیت نمایشگر همیشه روشن هم اضافه شده است.
با وجود تغییراتی که اشاره کردیم، برخی مشخصات نیز ثابت باقی ماندهاند. به عنوان مثال، گلکسی M34 همچنان از اگزینوس 1280 استفاده میکند و حداقل انتظار داشتیم شاهد اگزینوس 1330 باشیم. گزینههای رم و فضای ذخیرهسازی هم یکسان هستند و ویژگی رم مجازی و شیار کارت میکرو اس دی برای ارتقاء آنها در دسترس است.
ظرفیت باتری هم نسبت به مدل قبل تغییری نکرده که البته نمیتوان ایرادی به آن گرفت. چرا که 6000 میلی آمپر ساعت هنوز هم بسیار خوب و فراتر از استانداردهای روز دنیا است. شارژ این باتری با حداکثر توان 25 وات (فقط سیمی) انجام میشود که نمیتوان انتظار بیشتر از آن را داشت، زیرا در بین گوشیهای سامسونگ فقط مدلهای پرچمدار سرعت شارژر بالاتر از 25 وات دارند.
در اینجا بد نیست مقایسه سریعی هم با گلکسی A34 داشته باشیم. گلکسی A34 هم از همان برنامه بهروزرسانی 4 ساله سامسونگ پیروی کرده و پردازنده نسبتاً قدرتمندتری (دیمنسیتی 1080) را با پیکربندی حافظه مشابه ارائه میکند (البته یک گزینه 256 گیگابایتی دارد).
صفحه نمایش امولد 6.6 اینچی و 120 هرتزی این مدل کمی بزرگتر است، اما باتری کوچکتری با ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعت (سرعت شارژ 25 وات) دارد. دوربینها نیز بین این دو مدل بسیار شبیه به هم هستند. یکی از مزیتهای کلیدی A34 کسب رتبهبندی IP67 در زمینه مقاومت در برابر نفوذ گرد و غبار و آب است و با وجود اینکه هر دو گوشی بدنه پلاستیکی دارند، اما گلکسی A34 کمی بادوامتر است. در انتها باز هم اشاره میکنیم که قیمت گلکسی A34 بیشتر از گلکسی M34 میباشد.
گلکسی M34 از روز 15 ژوئیه (24 تیر) در سه رنگ سرمهای، نقرهای و آبی روشن در دسترس خریداران خواهد بود.
واقعا سامسونگ گوشی با کیفیت و مورد اطمینان رو به مشتریان خود ارایه میده و نسبت به قیمتش عالیه