یکی از ده اپلیکیشن پیامرسانی محبوب در جهان، تلگرام است که در اختیار کاربران آی او اس و اندروید قرار دارد. این پیام رسان در ایالات متحده مورد استفاده قرار نمی گیرد اما همانطور که میدانید این نرمافزار کاملا رمزگذاری شده و امکان چت گروهی برای 200000 نفر را فراهم می کند. با استفاده از این برنامه همچنین می توان ویدئوها و فایلهایی با حجم زیاد و اسنادی از هر نوع را به اشتراک گذاشت. اما طی هفته گذشته حملات سایبری به این پیام رسان رخ داده که امروز و در توئیتی واکنش دورف را به همراه داشت.
امروز یک توئیت از سوی مدیر تلگرام منتشر شد که در آن پاول دورف چین را به خاطر حمله سایبری که به نرمافزار تلگرام ضربه زد و مشترکین آن را تحت تاثیر قرار داد، سرزنش کرد.
دورف می گوید که منشا حملات DDoS را در آدرس های اینترنتی در داخل چین یافته است. حملات DDoS صورت گرفت باعث ازکار افتادن موقتی تلگرام شد و استفاده از آن را برای بسیاری از مشترکان غیرممکن کرد. دورف آن را یک “حمله قوی و هدفمند” نامید و به اعتراضات رخ داده در هنگ کنگ ربط داد. شمار زیادی از معترضین در طی چند روز گذشته به لایحه جدید استرداد متهمان این شهر به چین اعتراض داشتند. دورف گفت که در گذشته نیز حملات مشابه DDoS همزمان با اعتراضات در هنگ کنگ رخ داده بود.
از آنجایی که رمزگذاری برای مخفی کردن محتوای پیام ها استفاده می شود، تٰلگرام در میان معترضین هر کشوری محبوب است و به آنها اجازه می دهد که نقشههای خود را با بیش از 200000 نفر و به دور از چشم مقامات طرحریزی و هماهنگ کنند. حمله DDoS به تلگرام از هرگونه برنامهریزی معترضین برای گرد هم آمدن در مکان و زمانی خاص ممانعت به عمل میآورد. با این حال، دولت چین این ادعای دورف را رد کرده است و سخنگوی وزارت خارجه چین، جیانگ شوانگ، دیروز در یک دیدار رسمی گفت که او از این حادثه اطلاعی ندارد.