اوایل سال 2019 شرکت های سامسونگ و هواوی با معرفی گوشیهای پرچمدار خود رقبا را به چالش کشیدند. پس از آن نیز شرکتهای دیگر یکی پس از دیگری با معرفی پرچمدارهای جدید خود تلاش کردند تا نوآوریها و جدیدترین محصولات خود را به رخ رقبا بکشند. در این بین، برخی گوشیهای پرچمداری که در چند ماه گذشته معرفی شدند از نظر سختافزاری بهترین عملکرد را داشتهاند. به همین منظور در ادامه این مقاله میخواهیم نگاهی داشته باشیم به 5 گوشی پرچمدار که همین اواخر معرفی شدهاند. با دیجی رو همراه باشید.
1. هواوی میت 30 پرو
به دلیل تحریم هواوی از سوی وزارت بازرگانی امریکا و در نتیجه عدم پشتیبانی دستگاههای جدید از سرویسهای گوگل پلی، جدیدترین گوشی پرچمدار هواوی، آنطور که باید نتوانست در بازار جهانی بدرخشد. با این وجود، هواوی میت 30 پرو هنوز هم یکی از بهترین و شگفتانگیزترین گوشیهای پرچمدار سال 2019 به حساب میآید. یکی از دلایل عملکرد بسیار خوب هواوی میت 30 پرو علاوه بر سختافزار بسیار جذاب به دوربین فوقالعادهی آن باز میگردد. تاکنون هیچ دوربینی بهتر از دوربین چهارگانه میت 30 پرو در یک گوشی هوشمند پیدا نشده است. در پرچمدار جدید هواوی، یک دوربین چهارگانه تعبیه شده که دو لنز 40 مگاپیکسلی، قابلیت تثبیت نوری تصویر و بزرگنمایی اپتیکال 3 برابری دارد.
میت 30 پرو یک دوربین سلفی دوگانه 32 مگاپیکسلی نیز در قسمت جلوی نمایشگر دارد که از سیستم تشخیص چهره سه بعدی پشتیبانی میکند. همچنین پرچمدار هواوی به تراشه کرین 990 پلاس مجهز شده که عملکرد سریعتر را به همراه دارد. لازم به ذکر است که یک مدل فایو جی از این دستگاه هم عرضه شده است. علاوه بر این، پرچمدار جدید هواوی برای تامین انرژی دستگاه از باتری 4500 میلی آمپر ساعتی استفاده میکند. و در نهایت، این باتری از یک شارژ سریع 40 وات و شارژ بی سیم معکوس هم پشتیبانی میکند.
2. وان پلاس 7 تی پرو
اگر عملکرد بسیار بالای گوشی برای شما اهمیت زیادی دارد لازم است بدانید که گوشیهای وان پلاس در سالهای گذشته با داشتن سختافزاری قوی همیشه یکی از بهترین گزینه ها برای انتخاب خریداران بودهاند. پرچمدارهای جدید این شرکت هم در تستها و بنچمارکها امتیاز خوبی کسب کرده و عملکرد بسیار خوبی از خود نشان میدهند. وان پلاس 7 تی پرو، جدیدترین پرچمدار این شرکت، بهترین قطعات سختافزاری را در دل خود جای داده است. پرچمدار وان پلاس با یک تراشه اسنپدراگون 855 پلاس به همراه 12 گیگابایت حافظه رم و حافظه داخلی UFS 3.0 و همچنین بهینه سازی عالی نرم افزار روانهی بازار شد.
وان پلاس 7 تی پرو، سیستم عامل اندروید 10 را به صورت پیش فرض اجرا میکند و کمپانی آن، یکی از بهترین پنلهای صفحه نمایش را برای پرچمدار خود انتخاب کرده است. صفحه نمایش آن با رزولوشن Quad HD پلاس، پشتیبانی از استاندارد HDR10 پلاس، پوشش کامل DCI-P3 و حتی نرخ تازهسازی بالای 90 هرتز یکی از بهترین نمایشگرها برای یک گوشی پرچمدار قلمداد میشود. ظرفیت باتری وان پلاس 7 تی پرو به 4085 میلی آمپر در ساعت میرسد . یک دوربین سه گانه رده بالا نیز در پشت بدنه گوشی قرار گرفته که قابلیت تثبیت نوری تصویر و بزرگنمایی اپتیکال 3 برابری دارد. اگرچه کیفیت دوربین وان پلاس 7 تی پرو به پای دوربین فوق العاده هواوی میت 30 پرو نمیرسد اما تصاویری عالی و با کیفیت را ثبت میکند.
3. شیائومی می 9 پرو
شیائومی می 9 پرو به عنوان یک گوشی پرچمدار مقرون به صرفه معرفی شد اما مقرون به صرفه بودن آن به معنی داشتن ویژگیهایی ردهپایین و ضعیف نیست. این گوشی پرچمدار از ویژگی های برجستهای مثل شارژ بی سیم معکوس و سریعترین فناوری شارژ بی سیم تجاری با قدرت 30 وات بهره میبرد. علاوه بر این، با مجهز شدن گوشی به تراشه اسنپدراگون 855 پلاس که در حال حاضر قدرتمندترین کوالکوم است یکی از پیشرفتهترین سختافزارها را دارد. می 9 پرو به همراه 12 گیگابایت رم و حداکثر 512 گیگابایت فضای ذخیره سازی عرضه میشود. شیائومی می 9 پرو در جلوی بدنه خود مجهز به یک صفحه نمایش سوپرآمولد و 6.39 اینچ است که وضوح تصویر برابر با 1080 در 2340 پیکسل ارائه میدهد. این گوشی پرچمدار مقرون به صرفه نیز با باتری 4000 میلی آمپر ساعتی انرژی دستگاه را تامین میکند و اسکنر اثر انگشت هم زیر پنل نمایشگر قرار دارد.
دوربین عقب از یک لنز اصلی 48 مگاپیکسلی (عریض) و لنز تله فوتو با قابلیت بزرگنمایی اپتیکال 2 برابری به علاوهی یک لنز فوق عریض 16 مگاپیکسلی تشکیل میشود. دوربین سلفی آن نیز 20 مگاپیکسل دارد. دوربینهای عقب قابلیت تثبیت نوری تصویر را ندارند. اما قیمت پایین می 9 پرو نسبت به دیگر گوشیهای پرچمدار باعث شده بسیاری از مردم نبود این قابلیت را نادیده گرفته و همچنان گوشی را بخرند.
4. ایسوس راگ فون 2
ایسوس راگ فون 2 یکی از پیشرفته ترین و بهترین گوشیهای هوشمند برای علاقمندان به بازیهای ویدیویی و گیمرها است. در بخش سختافزار، راگ فون 2 حرفهای زیادی برای گفتن دارد و با مجهز شدن به پردازنده اسنپدراگون 855 پلاس به همراه حداکثر 12 گیگابایت رم و حداکثر 1 ترابایت فضای ذخیره سازی، عملکرد عالی این گوشی را تضمین میکند. نمایشگر آن نیز به لطف نرخ تازهسازی 120 هرتز و سنسور لمسی با نرخ نمونه برداری 240 هرتزی برای گیمرها یکی از بهترین صفحه نمایشها در بین گوشیهای گیمینگ را به خود اختصاص داده است.
گذشته از این، ایسوس راگ فون 2، با طراحی بازی محور، چراغ های RGB و پشتیبانی از لوازم جانبی خارجی و همچنین سیستم خنک کننده بسیار پیشرفته، گیمرها را برای خرید آن وسوسه میکند. در نهایت، راگ فون 2 با یک باتری بزرگ 6000 میلی آمپر ساعتی کار میکند و یک شارژ معکوس (غیر بی سیم) نیز برای آن در نظر گرفته شده است.
5. گوگل پیکسل 4 ایکس ال
ماه گذشته بود که گوگل رسماً از پیکسل 4 و 4 ایکس ال رونمایی کرد. گوگل پیکسل 4 ایکس ال از باتری بزرگتر و صفحه نمایش بهتری نسبت به گوگل پیکسل 4 برخوردار بوده و به پردازندهی اسنپدراگون 855 مچهز شده است. گوشی هوشمند پیکسل 4 ایکس ال دارای یک نمایشگر 6.3 اینچی امولد با رزولوشن Quad HD پلاس و نرخ تازهسازی 90 هرتزی است. گوشیهای سال گذشته گوگل دوربین فوقالعادهای داشتند. در مدلهای جدید، گوگل برای اولین بار تصمیم گرفت از دوربینی دوگانه استفاده کند که قابلیت تثبیت نوری تصویر و یک حالت شب بسیار پیشرفته دارد. دوربین عقب شامل یک لنز زاویه عریض 12.2 مگاپیکسلی و یک لنز تله فوتوی 16 مگاپیکسلی با قابلیت بزرگنمایی اپتیکال 2 برابری است. دوربین سلفی 8 مگاپیکسل بوده و یک سنسور مدت پرواز سه بعدی نیز دارد.
ظرفیت باتری گوشی پرچمدار گوگل 3700 میلی آمپر ساعتی بوده و از شارژ سریع 18 وات و شارژ بی سیم پشتیبانی میکند. از بعد نرمافزاری، پیکسل 4 ایکس ال به صورت پیش فرض روی سیستم عامل اندروید 10 اجرا میشود. در نهایت، رادار جدیدی برای کنترل جسچر بدون لمس صفحه هم در نظر گرفته شده است.
Just mate30 pro