دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: گوشی های هوشمند بدون دکمه فیزکی در سال 2020 از راه می‌رسند
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > مقالات گوناگون > گوشی های هوشمند بدون دکمه فیزکی در سال 2020 از راه می‌رسند
مقالات گوناگون

گوشی های هوشمند بدون دکمه فیزکی در سال 2020 از راه می‌رسند

زهرا بختیاری 29 آذر 1398 ساعت 21:00
زمان مطالعه: 6 دقیقه
دکمه های مجازی گوشی های هوشمند 2020 را در برابر آب مقاومتر می‌سازند
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

آنطور که به نظر می‌رسد کم کم باید با دکمه‌های فیزیکی گوشی هوشمند خداحافظی کنیم. در سال آینده، دکمه‌های پاور و تنظیم صدای برخی گوشی‌های هوشمند جای خود را به سنسورهای التراسونیک یا مافوق صوت می‌دهند که مثل دکمه‌ های مجازی عمل می‌کنند. از دید استارتاپ UltraSense Systems، دکمه‌ های مجازی دوام بیشتر و مقاومت در برابر آب بهتری دارند. این استارتاپ امیدوار است از این ایده استقبال شود و بتواند روی آن سرمایه‌گذاری کند. در ادامه با دیجی رو همراه باشید.

UltraSense در حال حاضر اولین محصول خود را ارائه کرده است. این محصول تراشه ریز و کوچکی است که فقط 1.4 میلی متر طول و 2.4 میلی متر عرض و 0.5 میلی متر ضخامت دارد و امواج صوتی آن بی‌صدا هستند. این سنسور که ماه آینده در نمایشگاه بین‌المللی CES در معرض دید قرار می‌گیرد TouchPoint نام دارد و با تحلیل نحوه پخش شدن امواج صوتی تشخیص می‌دهد آیا در حال فشار دادن دکمه هستید یا نه.

به گفته‌ی التراسنس، پنج شركت برتر گوشی همراه در حال ارزیابی و یا به کار گیری سنسورهای TouchPoint هستند و اولین گوشی‌هایی كه از این سنسور در آن‌ها استفاده می‌شود تا اواسط سال 2020 وارد بازار می‌شوند. گوئه هل، مدیر التراسنس اذعان داشت که سازندگان گوشی این فناوری را دوست دارند چون دیگر مجبور نیستند بریدگی‌هایی برای تعبیه دکمه‌های فیزیکی در بدنه‌ گوشی ایجاد کنند و قسمت‌های خالی را با درزگیرهایی پر کنند تا از ورود آب به داخل گوشی جلوگیری کنند. علاوه بر این، سنسورها تقریباً قیمتی مشابه دکمه‌های فیزیکی ( 2 دلار ) دارند.

هنوز مشخص نیست که آیا UltraSense در گوشی‌های پرچمدار ظاهر خواهد شد یا شرکت‌ها ترجیح می‌دهند ریسک این کار را با امتحان کردن روی مدل‌های پایین رده بپذیرند. هرچه هست نتیجه این روند در صنعت موبایل واضح است: قطعات متحرک و اجزای مکانیکی کنار می‌روند.

دکمه های مجازی گوشی های هوشمند 2020 را در برابر آب مقاومتر می‌سازندآوی گرین گارت، تحلیلگر شرکت Techsponential در این باره می‌گوید:

مصرف کنندگان دکمه های فیزیکی را ترجیح می‌دهند چون اکثر افراد قابلیت لمس کردن دکمه فیزیکی را دوست دارند اما گاهی اوقات مزایایی چون ضد آب بودن، هزینه، دوام بیشتر و طراحی بهتر باعث پذیرش مدل جدید می‌شود.

نمونه‌های زیادی از حذف دکمه‌ها و کنترل های فیزیکی در محصولات وجود دارد. اولین آیپاد اپل یک چرخ دستی داشت که خیلی زود جای خود را به یک پد حساس به لمس داد. اخیراً اپل تصمیم به حذف دکمه های هوم آیفون‌ها و آیپد گرفت تا فضای بیشتری برای نمایشگر‌های بزرگتر و روی آورن صنعت به سمت جسچرهای حرکتی فراهم ‌کند.

هارد درایوهایی که پلاترهای چرخشی دارند کم کم از رایانه‌های شخصی حذف شده و هاردهای حالت جامد جایگزین آن می‌شوند. دستگاه‌های جدید طوری طراحی شده‌اند که بدون فن‌های پرصدا باز هم خنک می‌مانند. این امر به مصرف انرژی کمتر و خلاص شدن از مشکلات ناشی از چرخ‌های معیوب منجر شده است. علاوه بر این‌، کیبوردهای فیزیکی گوشی های هوشمند بلک بری هم مدت‌هاست که از دور خارج شده‌اند.

اما موفقیت UltraSense به چه چیزی بستگی دارد؟ اول اینکه التراسنس تا چه حد می‌تواند چیزی که به آن عادت کرده‌ایم ( مثل برحستگی دکمه فیزیکی) را در دکمه‌های مجازی باز طراحی کند و اینکه از چه دانشی استفاده می‌کند تا کاربران هنگام فشار دادن دکمه بفهمند که سنسور عمل کرده است. این شرکت در این باره می‌گوید که برای این کار از دکمه و قطعات فیزیکی می‌توان الگوبرداری کرد. در نتیجه این امر، می‌توان برای سنسورها جایی پیدا کرد و موتورهای بازخورد هاپتیک می‌توانند صدای وزوز یا حسی دیگر ایجاد کنند تا هنگام فشار و ثبت یک دکمه مجازی، فرد از عمل کردن سنسور مطلع شود.

این سنسورها به قدری حساس هستند که تفاوت بین انگشت و چیزهای دیگر را تشخیص می‌دهند و از آن مهمتر با دستکش هم کار می‌کنند. همچنین در طیف گسترده‌ای از انواع دما کار می‌کند. این سنسورها به جریان برق بسیار کمی نیاز دارند – فقط 20 میلی آمپر در ساعت – بنابراین وقتی بخواهید گوشی خود را دوباره روشن کنید می‌توانید با دکمه مجازی کار کنید.

سنسورهای تاچ پوینت، کوچکتر بوده و کالیبره کردن آن‌ها راحت‌تر از سنسورهای دیگر است. سنسورهای خازنی دیگر با دستکش یا زیر سطوحی مانند چوب یا فلز کار نمی‌کنند. استارتاپ UltraSense کار خود را با گوشی‌های همراه شروع کرده اما تعداد دستگاه‌هایی که از سنسورهای TouchPoint استفاده می‌کنند احتمالا در سال 2021 بیشتر شوند. این سنسورها روی طیف گسترده‌ای از مواد از جمله فلز، چوب، پلاستیک، چرم و شیشه و با سطوح ضخیم کار می‌کنند.

خودروها و ابزارهای پزشکی بازار خوب دیگری برای این سنسورها است چرا که هیچ کس باکتری‌هایی که روی دکمه‌های فرمان یا مانیتور ضربان قلب جمع می‌شوند را دوست ندارد و سنسورهای این شرکت را می‌توان زیر سطوح صاف و تمیز قرار داد. در آخر، باید دید آیا دکمه‌های مجازی هم همانند دوربین سلفی پاپ و دیگر روندها به یکی از سبک‌های رایج گوشی های هوشمند سال 2020 تبدیل می‌شوند یا خیر؟

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: مقاومت در برابر آب
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی اپل سودآورترین شرکت تولیدکننده گوشی هوشمند در سه ماهه سوم 2019 اپل سودآورترین شرکت تولیدکننده گوشی های هوشمند در سه ماهه سوم سال 2019
مقاله بعدی فروش 230 میلیون واحدی هواوی تا پایان سال 2019 برآورد فروش 230 میلیون گوشی هوشمند هواوی تا پایان سال 2019
نظر بدهید نظر بدهید

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • خرید ساعت گارمین
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • شناسایی صرافی های جعلی
  • رمزارز وان اینچ چیست
  • اخبار بازار ارز دیجیتال
  • ربات های معاملاتی ارز دیجیتال
  • تون کوین در برابر نات کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید بیت کوین
  • لوستر مدرن
  • تور روسیه
  • چاپ لیبل
  • خرید لایک
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

ردمی پد 2

ردمی پد 2 معرفی شد؛ تبلتی اقتصادی با نمایشگر 90 هرتز و باتری 9000 میلی آمپری

فتوشاپ اندروید

ادوبی فتوشاپ اندروید را منتشر کرد؛ ویرایش حرفه‌ای تصاویر در گوشی و تبلت

اینفینیکس جی تی 30 پرو

چرا اینفینیکس جی تی 30 پرو بهترین گوشی گیمینگ اقتصادی بازار است؟

مطالب مرتبط

نگاهی به بینایی حیوانات شگفت‌انگیز
مقالات گوناگون

کدام حیوانات بهتر از ما می‌بینند؟ نگاهی به بینایی حیوانات شگفت‌انگیز

14 خرداد 1404 ساعت 22:11
پرینت سه‌بعدی برای مبتدی‌ها چه اشتباهاتی نباید مرتکب شوید؟
مقالات گوناگون

پرینت سه‌بعدی برای مبتدی‌ها: چه اشتباهاتی نباید مرتکب شوید؟

12 خرداد 1404 ساعت 15:00
انقلاب در خلق ویدیو: با هوش مصنوعی Veo 3 گوگل
مقالات گوناگون

انقلاب در خلق ویدیو: با هوش مصنوعی Veo 3 گوگل، ایده‌هایتان را زنده کنید!

12 خرداد 1404 ساعت 13:00
راهنمای ضبط وکال با استفاده از میکروفون دستی و اسپیکر مانیتورینگ
مقالات گوناگون

راهنمای ضبط وکال با استفاده از میکروفون دستی و اسپیکر مانیتورینگ

11 خرداد 1404 ساعت 14:30

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور