دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: ثبت نام در ایکس (توییتر سابق) هم پولی شد!
به اشتراک بگذارید
ورود
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > اخبار > اخبار اینترنت و شبکه > ثبت نام در ایکس (توییتر سابق) هم پولی شد!
اخبار اینترنت و شبکه

ثبت نام در ایکس (توییتر سابق) هم پولی شد!

حسین محمودزاده
26 مهر 1402 ساعت 14:18
زمان مطالعه: 4 دقیقه
ایکس
اشتراک گذاری
بینوباکس

از زمانی که ایلان ماسک مدیریت توییتر (که اکنون با نام ایکس شناخته می‌شود) را به دست گرفت، ما شاهد این بودیم که این پلتفرم به مرور زمان تعدادی از ویژگی‌های محبوب خود را پولی کرد. به عنوان مثال، ماسک دستور داد تا تیک آبی خاطره‌انگیز توییتر فقط برای کسانی که اشتراک Blue (اکنون Premium) می‌خرند نمایش داده شود! در ادامه همین روند، توییتر یک سرویس اشتراکی جدید را معرفی کرده که بر اساس آن باید برای ایجاد حساب‌های جدید نیز هزینه پرداخت کنید. در ادامه با ما در دیجی رو همراه باشید تا جزئیات بیشتر خبر را با هم بررسی کنیم.

از این پس برای ثبت نام در ایکس (توییتر سابق) باید پول پرداخت کنید!

X یک طرح آزمایشی جدید به نام ‘Not A Bot’ را معرفی کرده است که کاربران را مجبور می‌کند برای ثبت نام در این پلتفرم سالانه 1 دلار پرداخت کنند! بنابراین، اگر قصد دارید به دنیای X قدم بگذارید، ابتدا باید مبلغ کمی را قبل از شروع استفاده از آن بپردازید.

ایکس هدف از طراحی چنین سرویسی را کاهش تعداد حساب‌های ربات در پلتفرم خود عنوان کرده‌اند تا به این واسطه از حجم هرزنامه‌ها نیز کاسته شود. مدیران این پلتفرم شبکه اجتماعی می‌گویند پولی کردن ایجاد حساب در راستای تلاش‌های موفقیت‌آمیز آن‌ها برای کاهش هرزنامه‌ها، جلوگیری از دستکاری پلتفرم و فعالیت ربات‌ها و در عین حال متعادل کردن دسترسی به پلتفرم با مبلغ کم بوده و هدف اصلی از آن درآمدزایی نبوده است (شما باور می‌کنید؟).

ایکس

اگر برای اولین بار است که در ایکس ثبت‌نام می‌کنید، باید شماره تلفن خود را تأیید کرده و سپس برنامه «Not A Bot» را انتخاب کنید تا قابلیت‌هایی مانند پست کردن، لایک کردن پست‌ها، ارسال مجدد، نقل قول و موارد دیگر را فعال کنید. همچنین گزینه‌ای برای ارتقاء به طرح X Premium وجود خواهد داشت. اگر اصلاً نمی‌خواهید پولی پرداخت کنید، فقط می‌توانید پست‌ها را بخوانید، دیگران را دنبال کنید و ویدیوها را تماشا کنید.

این طرح اشتراکی جدید هم اکنون در نیوزلند و فیلیپین برای حساب‌های جدید در حال آزمایش است. در نیوزلند، هزینه آن 1.43 دلار نیوزلند در سال است و در فیلیپین نیز 42.51 پوند پزوی فیلیپین در سال هزینه خواهد داشت. در مورد اینکه آیا این طرح آزمایشی به کشورهای دیگر هم خواهد رسید یا خیر صحبتی مطرح نشده و ظاهراً همه چیز به بازخورد کاربران در دو کشور مذکور بستگی خواهد داشت.

در حالی که هزینه در نظر گرفته شده برای ایجاد حساب در ایکس بسیار جزئی است، اما اجباری بودن آن اصلاً خوشایند نیست. به نظر می‌رسد که مدیران این شبکه در نهایت قصد دارند پرداخت هزینه را تقریباً برای همه چیز و برای همه کاربران جدید و فعلی اجباری کنند. این می‌تواند برای بسیاری ناامیدکننده باشد، زیرا ویژگی‌های اساسی شبکه اجتماعی که سال‌ها است در تمامی پلتفرم‌های مشابه به صورت رایگان در دسترس هستند، در حال تبدیل شدن به اشتراک پولی هستند و ممکن است همین مسئله بسیاری از افراد را استفاده از این پلتفرم منصرف کند.

البته، طرح Not A Bot هنوز در حد آزمایش است و گذر زمان مشخص خواهد کرد که این اشتراک پولی قطعی خواهد شد یا نه. نظر شما چیست؟ آیا حاضرید با پرداخت پول در X ثبت نام کنید؟ در قسمت کامنت‌ها حتماً نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها:توییتر
این مقاله را به اشتراک بگذارید
Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry1
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی موفقیت موفقیت چیست؟ 19 تعریف موفقیت که همواره باید در ذهن داشته باشید
مقاله بعدی راهکارهایی برای مدیریت سرمایه راهکارهایی برای مدیریت سرمایه
1 امتیاز 1 امتیاز
  • محمد says:

    آره به تجربه و هیجانش می ارزد.

    پاسخ

Leave a Review لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • خرید ممبر تلگرام
  • خرید سرور اختصاصی
  • خرید بیت کوین
  • خرید لایک
  • نرم افزار حسابداری متین
  • لوستر مدرن
  • کاغذ A4
  • سرور اچ پی
  • تقویت انتن موبایل
  • مخزن کرایوژنیک
  • سرفیس پرو 12
  • خرید ممبر ایتا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • پیش بینی قیمت ارزها
  • ارز نئو رقیب قدرتمند اتریوم
  • ثروتمندان 2025 بیت کوین
  • قیمت یو اس دی کوین (USDC)
  • قوی ترین جهش ریپل
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

متاورس روی موبایل

آینده دنیای مجازی؛ چرخش بزرگ شرکت متا به سمت متاورس روی موبایل

قاب ماهواره ای آیفون

قاب ماهواره ای آیفون با فناوری آنتن فازی؛ راهکاری برای اتصال بهتر به فضا

تاریخ رونمایی جهانی شیائومی 17 اولترا

تاریخ رونمایی جهانی شیائومی 17 اولترا اعلام شد؛ شروع عصر جدید عکاسی موبایل!

مطالب مرتبط

موتور جستجوی گوگل
اخبار اینترنت و شبکهگوگل

انقلاب در موتور جستجوی گوگل؛ هوش مصنوعی جایگزین جستجوی سنتی خواهد شد؟

17 فروردین 1403 ساعت 07:21
اینترنت اکسپلورر و اج
اخبار اپلیکیشن‌هااخبار اینترنت و شبکهمایکروسافت

حالت اینترنت اکسپلورر به مرورگر اج اضافه می‌شود

30 اسفند 1399 ساعت 20:40
وای-فای 7
اخبار اینترنت و شبکه

وای-فای 7 رسماً عرضه شد؛ نگاهی به پیشرفت‌ها و بهبودها

20 دی 1402 ساعت 09:53
ارسال بیت کوین در توییتر
اخبار اینترنت و شبکهاخبار رمزارزها

ارسال و دریافت بیت کوین در توییتر به زودی امکان‌پذیر خواهد شد!

22 شهریور 1400 ساعت 10:30

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

Username or Email Address
Password

فراموش رمز عبور