محدود کردن افرادی که میتوانند استوری های اینستاگرام شما را ببینند

چگونه افراد را برای دیدن استوری‌های اینستاگرام بلاک کنیم

استوری‌های اینستاگرام تنها از عکس و ویدئوهایی که خود کاربران تهیه کرده‌اند ایجاد می‌شود، شما نمی‌توانید تصویری را از اینترنت دانلود کرده و در استوری خود قرار دهید. اینستاگرام این قابلیت را با الهام گرفتن از ویژگی‌های اسنپ چت و برای نشان دادن اتفاقاتی که در همان لحظه برای کاربران به وقوع پیوسته در اپلیکیشن خود قرار داده است. قابلیت جدید دیگری که به همین منظور در اینستاگرام قرار داده شده امکان پخش زنده ویدئو است.

اما برخی مواقع ممکن است ترجیح دهید که برخی از دنبال کنندگانتان (فالوورها) استوری‌های شما را مشاهده نکنند. در ادامه دو راه متفاوت را به شما آموزش می‌دهیم که با استفاده از آنها می‌توانید افراد را بدون بلاک کردن کامل، تنها از دیدن استوری‌های خود محروم کنید.

بیشتر بخوانید:

 

روش اول: از استوری اینستاگرام

در صورتی که در حال حاضر در اینستاگرام دارای استوری هستید وارد آن شوید، روی عکس کاربری خود در قسمت بالای صفحه ضربه بزنید، در منویی که انتهای صفحه ظاهر شده گزینه تنظیمات استوری (Story Settings) را انتخاب کنید.

hide-instagram-stories

در صفحه‌ی باز شده روی گزینه “Hide Story From” ضربه بزنید. به این ترتیب وارد صفحه‌ای می‌شوید که در آن لیستی از دنبال کنندگانتان را مشاهده می‌کنید. شما می‌توانید با انتخاب هر کاربر، آنان را برای دیدن استوری خود بلاک کنید.

 

روش دوم: تنظیمات کاربری

حتی قبل از به اشتراک گذاری یک استوری نیز می‌توانید افراد را از دیدن آنها بلاک کنید. این تنظیمات از استوری‌های بعدی شما اعمال خواهند شد

instagram-story-settings

اینستاگرام را باز کرده و وارد صفحه کاربری خود شوید. روی آیکون چرخ دنده در قسمت بالا سمت راست صفحه ضربه بزنید و وارد تنظیمات اینستاگرام و حساب کاربری خود شوید، سپس گزینه تنظیمات استوری را انتخاب کنید. در اینجا با همان صفحه تنظیمات استوری که در روش قبلی دیده بودیم مواجه می‌شوید. در اینجا کافیست که با ورود به قسمت مخفی کردن استوری کاربران مورد نظر خود را انتخاب کنید.

بلاک کردن افراد غریبه برای دیدن استوری‌های شما ویژگی کاربردی‌ای است. معمولا کاربران در استوری‌ها مسائل شخصی خود مثل محل‌هایی که زیاد به آنها رفت و آمد دارند را به نمایش می‌گذارند و به اشتراک گذاری این اطلاعات با افراد غریبه کار عاقلانه‌ای نیست. البته طبیعتا در مورد استوری‌هایی که تصویر غذا یا کتاب را در آن نشان داده‌اید همچین حساسیتی وجود ندارد.

تنظیمات استوری با تنظیمات حساب کاربری تفاوت دارند، افرادی که با استفاده از دو روش بالا بلاک کرده‌اید کماکان امکان دسترسی به عکس‌ها و حساب کاربری شما را دارند و می‌توانند برای تصاویر شما نظر گذاشته و آنها را لایک کنند. در صورتی که تمایل دارید تا اشخاص خاصی هیچ دسترسی‌ای به شما نداشته باشند باید آنها را بلاک کنید.

کانال دیجی رو

دیدگاه خود را ثبت کنید

دیدگاه خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید