دیجی فکت:۱۳ دانستنی درباره ی تخم مرغ که برایتان جالب خواهد بود!

تخم مرغ ها یک منبع سرشار از پروتئین، پر از مواد مغذی و یک صبحانه ی عالی هستند که به شما در حفظ تناسب اندام و سلامتی تان کمک می کنند. در ادامه ۱۳ دانستنی جالب درباره ی تخم مرغ ها وجود دارد که پیشنهاد می‌شود اصلا از دست ندهید!

۱.لازم نیست که حتما تخم مرغ ها در یخچال باشند، بلکه میتوان آنها را در دمای اتاق هم نگهداری کرد.

۲. تخم مرغ های آمریکایی در مغازه های انگلیسی غیرقانونی هستند چون شسته شده اند و تخم مرغ های انگلیسی در مغازه های آمریکایی غیرقانونی هستند چون شسته نشده اند.

۳. به دلیل ترکیب پروتئینی مشابه، می توان از خون به عنوان جایگزینی برای تخم مرغ در ساخت بستنی استفاده کرد ( و بستنی ای مخصوص خون آشام ها تولید کرد!)

۴. شما تقریبا فقط نصف پروتئین تخم مرغ را جذب می کنید اگر بجای پختن، آن را خام بخورید.

۵. فقط یکی از هر ۲۰ هزار تخم مرغ ممکن است حاوی باکتری سالمونلا باشد، یعنی درصد آن بسیار کم و حدود ۵ هزارم درصد است. با این نرخ اگر شما بطورمعمول تخم مرغ مصرف کنید احتمال اینکه با یک تخم مرغ آلوده روبه‌رو شوید هر ۸۴ سال یکبار اتفاق می افتد.

۶. تخم های زنبور عسل که بکرزایی شده باشند، یعنی فقط ماده در بوجود آوردن آنها دخیل باشد تبدیل به زنبورهای نر  میشوند و آنهایی که هر دو جنس در ایجاد آن دخیل باشند تبدیل به زنبورهای ماده و زنبور های ملکه میشوند.

۷. مرغ ها در روز حدودا ۵۰ بار تخم های خود را جا به جا میکنند تا از چسبیدن زرده به دیواره های پوسته جلوگیری کنند.

۸. با اینکه اتفاق افتادن این قضیه نادر است، اما مرغ ها می توانند تخم هایی بذارند که یک تخم مرغ دیگر داخل آن باشد.

۹.رنگ پوسته ی تخم مرغ ها هیچ ربطی به کیفیت یا ارزش غذایی تخم مرغ ندارد و فقط نشان دهنده ی نژاد مرغی است که آن تخم را گذاشته. مرغ هایی که پرهای سفید دارند تخم های سفید و مرغ هایی که پرهای قرمز دارند معمولا تخم های قهوه ای می گذارند.

۱۰. رنگ زرده‌ی تخم مرغ هم هیچ ربطی به کیفیت و ارزش غذایی تخم مرغ ندارد و فقط نشان دهنده ی رژیم غذایی آن مرغ است. اگر زرده، زرد پر رنگ باشد مرغ احتمالا با سبزیجات سبز تغذیه شده، اگر زرد متوسط باشد با ذرت و یونجه تغذیه شده و اگر زرد کم رنگ باشد از گندم و جو تغذیه کرده است.

۱۱. وقتی تخم مرغ می خرید بیشتر حواستان به تاریخ تولید باشد تا تاریخ انقضا چون تخم مرغ ها تا ۳-۴ هفته بعد از تولید هم قابل خوردن هستند. اگر مطمئن نیستید که تخم مرغ ها هنوز سالم هستند یا نه، تخم مرغ را بشکنید اگر سالم نباشد بوی گندیدگی آن را تشخیص خواهید داد.

۱۲. مصرف منظم تخم مرغ برخلاف باور عام خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش نمیدهد.

۱۳. تخم مرغ ها حاوی مقادیر بالایی از پروتئین(‌که به عضله سازی کمک میکنند)، چربی های سالم و کمی کالری هستند. با مصرف تخم مرغ شما از آنتی اکسیدان هایی که به مبارزه با سرطان کمک کرده و موجب کاهش عوارض پیری می شوند هم بهره مند خواهید شد.

دیجی فکت هر شب ساعت ۲۱:۳۰  در دیجی رو

کانال دیجی رو
نظر دهید

دیدگاه خود را ثبت کنید

دیدگاه خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید