اضافه شدن قابلیت پخش زنده و ارسال عکس و ویدئوی ناپدید شونده در اینستاگرام

اضافه شدن قابلیت پخش زنده و ارسال عکس و ویدئو ناپدید شونده در اینستاگرام
اضافه شدن قابلیت پخش زنده و ارسال عکس و ویدئو ناپدید شونده در اینستاگرام

اخباری که هفته ی پیش منتشر شده بود امروز از طرف اینستاگرام تایید شد: استوری های اینستاگرام دارای قابلیت پخش زنده ویدئو شده اند. البته قابلیت پخش زنده ویدئوها در استوری و اکسپلور (جست و جو) هنوز در دسترس همه ی کاربران قرار ندارد و به مرور زمان و طی هفته های آینده به صورت عمومی در دسترس همه قرار خواهد گرفت.

برای پخش زنده در اینستاگرام کافی است که در صفحه اول انگشت خود را از کنار صفحه به سمت راست بکشید تا وارد بخش دوربین شوید، سپس دکمه ی Start Live Video را انتخاب کنید تا پخش زنده ی شما شروع شود. البته فعلا اینستاگرام به کاربران اجازه می دهد تا حداکثر به مدت یک ساعت پخش زنده داشته باشند.

پخش زنده در اینستاگرام
پخش زنده در اینستاگرام

وقتی یکی از دوستان شما شروع به پخش زنده ویدئو بکند، پروفایل او در نوار بالای صفحه و در قسمت استوری با نوشته ی Live بالای نام کاربری نمایش داده می شود. شما می توانید در حین دیدن ویدئوی دوستانتان برای آنها کامنت بگذارید و یا ویدئو را لایک کنید.

نوشته ی Live بالای نام کاربری یه این معنی است که کاربر درحال پخش زنده ویدئو است
نوشته ی Live بالای نام کاربری یه این معنی است که کاربر درحال پخش زنده ویدئو است

البته قابلیت پخش زنده تنهای قابلیتی نیست که اینستاگرام امروز معرفی کرده است. طبق گفته ی توسعه دهندگان این اپلیکیشن، در آپدیت جدید امکان ارسال عکس و ویدئوی ناپدید شونده برای گروه ها و به صورت پیغام خصوصی وجود خواهد داشت.

عکس و ویدئو ناپدید شونده به این معنی است که عکس و ویدئو ارسال شده بعد از اینکه توسط دوستانتان دیده شد به صورت خودکار پاک می شود.

یعنی در آپدیت جدید کاربران اینستاگرام می توانند انگشت خود را از کنار صفحه به راست کشیده و وارد قسمت دوربین شوند، عکس یا ویدئو را ضبط کنند و با انتخاب آیکون فلش آن را به راحتی در گروه ها و یا برای دوستانشان به صورت خصوصی ارسال کنند.

علاوه بر این می توانید گروه درست کنید و این عکسها را همزمان در این گروه ارسال کرده و همچنین برای دوستانتان بفرستید.

در صورتی که دوستانتان ویدئو را با استفاده از اپلیکیشن های مخصوص این کار ضبظ کنند یا از عکس ناپدید شونده اسکرین شات تهیه کنند اینستاگرام به شما اطلاع می دهد. لازم به یادآوری است تنها برای آن دسته از کاربرانی که شما را فالو می کنند می توانید این عکس ها و ویدئوها را بفرستید.

دیدگاه خود را ثبت کنید