دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: گلکسی نوت 7 سوژه‌‌ خنده برنامه استیون کولبر [تماشا کنید]
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > اخبار > اخبار تلفن همراه > گلکسی نوت 7 سوژه‌‌ خنده برنامه استیون کولبر [تماشا کنید]
رسانه تصویریاخبار تلفن همراهاختصاصی دیجی‌روسامسونگ

گلکسی نوت 7 سوژه‌‌ خنده برنامه استیون کولبر [تماشا کنید]

محمد امینی‌نسب 27 شهریور 1395 ساعت 16:35
زمان مطالعه: 5 دقیقه
گلکسی نوت 7 سوژه‌‌ خنده برنامه استیون کولبر [تماشا کنید]
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

گلکسی نوت 7 روز 2 آگوست (12 مرداد) بود که به صورت رسمی توسط شرکت سامسونگ رونمایی گردید و عرضه‌ی آن، تقریباً دو هفته بعد، از روز 19 آگوست (29 مرداد) آغاز شد. تقاضا برای خرید این فبلت آن‌قدر زیاد بود که رکورد پیش فروش یک اسمارت فون در کشور کره‌ی جنوبی را از آن خود کرد و باعث شد به دلیل افزایش تقاضا بر عرضه، ورود آن به بازار برخی کشورها با تأخیر مواجه شود. در دو روز اول عرضه‌ی رسمی این دستگاه، بیش از 200 هزار نفر در کره‌ی جنوبی آن را پیش خرید کردند و دفتر شرکت سامسونگ در کشور کانادا، تقاضا برای خرید نوت 7 را «فوق‌العاده» عنوان کرد.

بیشتر بخوانید:

  • سامسونگ از 7 مهر فروش گلکسی نوت 7 را از سر می‌گیرد
  • انفجار گلکسی نوت 7 این بار باعث آتش گرفتن خودرویی در بزرگراه شد!
  • گلکسی نوت 7 های ایمن با برچسب S آبی رنگ علامت‌گذاری خواهند شد

به نظر همه چیز بر طبق انتظارات سامسونگ و به سود آن‌ها پیش می‌رفت. شرکت کره‌ای موفق شده بود بیش از 2 میلیون دستگاه گلکسی نوت 7 را بفروشد. پس از موفقیت گلکسی اس 7 و اس 7 اج، حالا دیگر چیزی جلو دار سامسونگ نبود. اما شرایط ناگهان تغییر کرد، گزارشات متعددی در مورد منفجر شدن این فبلت یکی پس از دیگری به گوش می‌رسید و در نهایت این شرکت کره‌ای مجبور شد رسماً بیش از 2 میلیون گلکسی نوت 7 را فراخوانی کند. اتفاقی که طبق تخمین کارشناسان، ضرری در حدود یک میلیارد دلار را متحمل سامسونگ خواهد کرد.

اتفاقات حول محور سامسونگ گلکسی نوت 7 آن‌قدر زیاد و خبر ساز بوده است که حالا مورد توجه استیون کولبر، مجری برنامه‌ی «لیت شو با استیون کلبر» (The Late Show with Stephen Colbert) که از شبکه‌ی CBS کشور امریکا پخش می‌شود، قرار گرفته است. کولبر، دیشب در مونولوگ آغازین برنامه‌ی خود، ابتدا اتفاقات حول محور دونالد ترامپ – نامزد ریاست جمهوری ایالات متحده‌ی امریکا – را بررسی کرد، سپس با پیش کشیدن موضوع خودروهای خودران وارد دنیای فناوری شد و در ادامه نیمی از زمان مونولوگ خود را به بحث داغ این روزهای حوزه‌ی تکنولوژی، یعنی قضیه‌ی منفجر شدن سامسونگ گلکسی نوت 7 اختصاص داد.

کولبر صحبت‌های خود در مورد گلکسی نوت 7 را این‌گونه آغاز کرد: «پیامی ویژه برای کسانی که برنامه‌ی امشب ما رو از طریق سامسونگ گلکسی نوت 7 تماشا می‌کنند، دارم: برای نجات جونتون فرار کنید!» او در ادامه توضیح داد که مرکز خدمات مشترکین سامسونگ در ایالات متحده رسماً گلکسی نوت 7 را فراخوانی کرده و از دارندگان این دستگاه خواسته تا سریعاً استفاده‌ی از گوشی خود را کنار بگذارند و آن را خاموش کنند.

استیون کولبر در ادامه شرکت اپل و آیفون 7 را هم زیر تیغ تیز خود می‌برد:«گلکسی نوت 7 ماه گذشته بود که عرضه شد و خیلی‌ها اون رو با عنوان بهترین اسمارت فون تاریخ یاد کردند. این دستگاه ویژگی‌های فوق‌العاده‌ای رو به کاربران پیشنهاد می‌کند؛ صفحه نمایش خمیده و بدنه‌ی تمام شیشه‌ای، حسگر عنبیه چشم برای آنلاک کردن گوشی از طریق چشم و یک ویژگی دیگر… جک هدفون! چیزی که در آیفون 7 جدید نمی‌بینید!»

در ادامه خبری از وب سایت The Verge نشان داده می‌شود. بر اساس این خبر، تعدادی بسیار کمی از دارندگان گلکسی نوت 7، پس از برنامه‌ی رسمی فراخوانی این دستگاه توسط سامسونگ، استفاده‌ی از فبلت خود را کنار گذاشته‌اند. یعنی هنوز بسیاری از افراد با وجود صد در صد ایمن نبودن نوت 7، از آن استفاده می‌کنند!

پس از مرور این خبر، کولبر در تلاش برای رسیدن به پاسخ این سؤال که چگونه ممکن است افراد با وجود ایمن نبودن گلکسی نوت 7، همچنان از آن استفاده کنند، بر می‌آید. او اعلام می‌کند که در تماسی تلفنی با یک مشتری وفادار سامسونگ، به بررسی این موضوع خواهد پرداخت. تصویر به دو قسمت تقسیم می‌شود و در سمت راست استیون کولبر، فردی که در حال آتش گرفتن است نمایش داده می‌شود و او در حالی که در آتش می‌سوزد، از کیفیت گلکسی نوت 7 اعلام رضایت می‌کند!

این قسمت از برنامه‌ی شب گذشته‌ی «لیت شو» را می‌توانید مشاهده کنید: (از 2:25 به بعد)

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: galaxy note 7, Galaxy Note 7 Explosion, note 7, samsung galaxy note 7, انفجار گلکسی نوت 7, سامسونگ, سامسونگ گلکسی نوت 7, گلکسی, گلکسی نوت 7, نوت 7
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی سامسونگ از 7 مهر فروش گلکسی نوت 7 را از سر می‌گیرد سامسونگ از 7 مهر فروش گلکسی نوت 7 را از سر می‌گیرد
مقاله بعدی قاب آیفون 7 با نام daptr اگر از حذف جک 3.5 میلی‌متری هدفون در آیفون 7 ناراضی هستید، منتظر این قاب باشید
نظر بدهید نظر بدهید

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • خرید بیت کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

وعده هفت سال به‌روزرسانی گوشی‌های اندرویدی

وعده هفت سال به‌روزرسانی گوشی‌های اندرویدی را باور کنیم یا نه؟!

چطور چربی پوست را با روتین ساده و کمترین هزینه کم کنیم؟

چطور چربی پوست را با روتین ساده و کمترین هزینه کم کنیم؟

اندروید باکس ایرانی بهتره یا خارجی

اندروید باکس ایرانی یا خارجی؟ کدام بهتر است؟

مطالب مرتبط

آلبوم خصوصی سامسونگ
اخبار تلفن همراهسامسونگ

آلبوم خصوصی سامسونگ؛ ویژگی جدید One UI 8 برای حفظ حریم خصوصی تصاویر

20 اردیبهشت 1404 ساعت 13:45
بلوتوث 6.1
اخبار تلفن همراه

بلوتوث 6.1 امن‌تر می‌شود؛ بهبود امنیت و مصرف انرژی در نسل جدید ارتباط بی‌سیم

20 اردیبهشت 1404 ساعت 13:04
سری گلکسی واچ 8 سامسونگ
اخبار پوشیدنی‌های هوشمندسامسونگ

سری گلکسی واچ 8 سامسونگ؛ طراحی مربع-دایره‌ای و بازگشت احتمالی حلقه چرخان!

20 اردیبهشت 1404 ساعت 12:39
ویوو Y300 جی تی
اخبار تلفن همراهویوو

ویوو Y300 جی تی با نمایشگر خیره کننده 1.5K و تراشه قدرتمند دیمنسیتی 8400 معرفی شد

20 اردیبهشت 1404 ساعت 10:18

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور