دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: استفاده روزانه نزدیک به 1 میلیون مشترک ایرانسل و رایتل از شبکه رومینگ همراه اول
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > اخبار > اخبار داخلی > استفاده روزانه نزدیک به 1 میلیون مشترک ایرانسل و رایتل از شبکه رومینگ همراه اول
اخبار داخلی

استفاده روزانه نزدیک به 1 میلیون مشترک ایرانسل و رایتل از شبکه رومینگ همراه اول

مهران کریمی 20 مرداد 1395 ساعت 08:40
زمان مطالعه: 5 دقیقه
همراه اول
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

بیست و دو سال از آغاز عرضه سیم کارت تلفن همراه در ایران می‌گذرد. سیم کارت‌هایی که در ابتدا با میزبانی همراه اول به عنوان نخستین اپراتور موبایلی کشور وارد ایران شد و به گفته‌ی وحید صدوقی – مدیر عامل اپراتور اول ارتباطی کشور – این اپراتور طی 18 سال ابتدایی راه اندازی 34 عنوان و طی 4 سال اخیر نیز 95 عنوان محصول و خدمات دیگر را نیز ارائه کرده است. به گفته‌ی صدوقی این موضوع نشان دهنده آن است که اپراتور همراه اول طی برنامه پنج ساله راهبردی خود، محصولاتی متناسب با نیاز مشترکان خود را ارائه می‌دهد.

وی با اشاره به استقبال خوب از سیم کارت‌های دائمی این شرکت همراه با طرح فروش اقساطی و به صورت باندل می‌گوید:

سیم‌کارت‌های واگذار شده همراه اول در خرداد ماه امسال از مرز 80 میلیون گذشت و در سه ماهه اول سال، 2.5 میلیون مشترک جدید جذب کرد که از این رقم 187 هزار سیم‌کارت دائمی و 2 میلیون و254 هزار سیم‌کارت اعتباری است.

در حال حاضر روزانه 289 هزار مشترک ایرانسل و 669 هزار مشترک رایتل از شبکه همراه اول استفاده می‌کنند که در مجموع این رقم به بیش از 900 هزار مورد رسیده و در روزهای تعطیل از مرز یک میلیون هم می‌گذرد و این موضوع نشاندهنده پوشش گسترده شبکه این اپراتور است.

مدیرعامل همراه اولصدوقی همچنین با اشاره به واگذاری 300 هزار سیم کارت دانش آموزشی در سطح کشور از تلاش نخستین اپراتور کشور در جهت کمک به والدین یاد کرد. وی با بیان آن که همراه اول 59 درصد سهم بازار را در اختیار داشته و حجم سنگینی از برنامه توسعه را در یک سال آینده خواهد داشت، درباره آخرین وضعیت پوشش این اپراتور عنوان کرد که هم‌اکنون 1242 شهر و 61722 روستا و بیش از 70 هزار کیلومتر از جاده‌های کشور و در مجموع 96.5 درصد پوشش جمعیتی کشور تحت پوشش شبکه همراه اول است. ضریب نفوذ اپراتور اول 78.5 درصد و ارتباط رومینگ بین‌الملل آن با 270 اپراتور در 112 کشور جهان برقرار است.

مدیرعامل همراه اول با اشاره به توسعه شبکه باند پهن نسل سوم و چهارم گفت:

با توجه به اینکه تلفن همراه بیش از 90 درصد مشترکان نسل سه را پشتیبانی می‌کند، اولویت همراه اول توسعه نسل سه بوده و تاکنون 7500 سایت نسل سه راه‌اندازی شده که بزرگترین شبکه نسل سه در کشور است. هم اکنون شبکه نسل سه و چهار در 1056 شهر و دهستان کشور توسعه پیدا کرده است.

318 سایت نسل 4 راه‌اندازی شده که در سال جاری برنامه سنگینی برای توسعه شبکه این نسل نیز داریم. در فروردین 92، ترافیک دیتا 87 ترابایت بوده که در تیر ماه امسال به 18341 ترابایت رسیده است که رشد 211 برابری را در طی سه سال شاهد بودیم.

از فروردین امسال تا تیرماه نیز ترافیک 1.5 برابر شده و تقاضای سنگینی از سوی مشترکان وجود دارد. با توجه به روند رشد مصرف دیتا پیش‌بینی می‌شود در سال جاری، درآمد این بخش به بیش از 20 درصد از کل درآمد عملیاتی افزایش یابد. تا پایان فاز هفت، 31 هزار سایت راه‌اندازی می‌شود که شامل 10 هزار سایت نسل سه و 10 هزار سایت نسل چهار است و تمامی 11 هزار سایت نسل دو همراه اول نوسازی کامل می‌شود لذا به روزترین و جوان ترین تجهیزات شبکه تلفن همراه کشور را نیز خواهیم داشت.

صدوقی با بیان آن که سه ماهه نخست سال 1395 درآمد این شرکت 2663 میلیارد تومان، سود خالص 746 میلیارد تومان و همچنین این شرکت در بورس نیز بهترین عملکرد را از خود به نمایش گذاشته است عنوان کرد که ارزش هر سهم همراه اول طی سه ماه گذشته با رشدی 20 درصدی رشد کرده است.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: اپراتور, ایرانسل, تلفن, تلفن همراه, رایتل, سیم کارت, همراه اول
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی مدل‌های آیفون 7 نتایج تست بنچمارک منتسب به آیفون 7 پلاس به بیرون درز کرد
مقاله بعدی رنگ خاکستری آسمانی گوشی ویوو X7 عرضه می‌شود رنگ خاکستری آسمانی گوشی ویوو X7 عرضه می‌شود

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • خرید بیت کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

سیستم عامل هارمونی او اس برای کامپیوتر

سیستم عامل هارمونی او اس برای کامپیوتر؛ گام بلند هواوی به سوی استقلال و نوآوری

مقایسه ویوو X200 اولترا و گوگل پیکسل 9 پرو ایکس ال

مقایسه ویوو X200 اولترا و گوگل پیکسل 9 پرو ایکس ال؛ قدرت بهتر است یا هوش؟!

آپدیت جدید گلکسی واچ

آپدیت جدید گلکسی واچ ویژگی Now Bar را به ساعت‌های سامسونگ می‌آورد

مطالب مرتبط

برگزاری دومین دوره نمایشگاه ایران ایتکس در تاریخ 24 الی 26 مرداد ماه 1403
اخبار داخلی

برگزاری دومین دوره نمایشگاه ایران ایتکس در تاریخ 24 الی 26 مرداد ماه 1403

6 خرداد 1403 ساعت 12:30
افتتاح حساب آنلاین در بانک پاسارگاد و دریافت کارت در محل دل‌خواه، با «ویپاد»
اخبار داخلی

افتتاح حساب آنلاین در بانک پاسارگاد و دریافت کارت در محل دل‌خواه، با «ویپاد»

23 دی 1402 ساعت 14:45
معرفی هتل‌های لوکس جزیره کیش
اخبار داخلی

معرفی هتل‌های لوکس جزیره کیش

30 آبان 1402 ساعت 17:15
یازدهمین ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه کشور 15 الی 17 آذر ماه برگزار می شود
اخبار داخلی

یازدهمین ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه کشور 15 الی 17 آذر ماه برگزار می شود

29 آبان 1402 ساعت 17:45

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور