دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: تاریخچه نکسوس ها: از ابتدا تا امروز
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > مقالات گوناگون > تاریخچه نکسوس ها: از ابتدا تا امروز
مقالات گوناگون

تاریخچه نکسوس ها: از ابتدا تا امروز

هومن فرخی 5 مهر 1394 ساعت 16:34
زمان مطالعه: 12 دقیقه
تاریخچه نکسوس ها: از ابتدا تا امروز
تاریخچه نکسوس ها: از ابتدا تا امروز
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

اولین عضو از خانواده نکسوس های گوگل در سال ۲۰۱۰ متولد شد. پروژه ای که چندین وقت در حال توسعه و بررسی بازار بود. اولین تلفن نکسوس که بیشتر برای توسعه دهندگان طراحی شده بود زیاد به زمان حال تعلق نداشت و مقابل بزرگان این صنعت وارد بازار شد.

لیست
نکسوس ۱نکسوس Sگلکسی نکسوسنکسوس ۴نکسوس ۵نکسوس ۶نکسوس ۲۰۱۵: نکسوس های ۵X و ۶P

اولین قدم و همچنین اولین هدف گوگل برای ساخت چنین تلفن هوشمندی تنها یک چیز بود: تلفنی را وارد بازار کند که پلتفرم گوگل را به طور کامل به معرض نمایش بگذارد و درست همان اندرویدی را داشته باشد که خود گوگل آن را ساخته است.

تلفن های نکسوس هیچوقت برای رکورد زدن از نظر فروش سخت افزاری وارد بازار نشده اند، اما با این حال، همیشه با قوی ترین سخت افزار روز به تولید رسیده اند. حتی این تلفن ها، به خوبی ایده گوگل برای ساخت یک سخت افزار خوب در کنار تطابق با نرم افزار را یدک میکشند. گوگل با نکسوس هایش نشان داد استفاده از MicroSD آنقدر هم کار عاقلانه ای نیست، همچنین باطری قابل تعویض توسط کاربر از ارزش بالایی برخوردار است. استفاده از سرویس های کلود و شارژهای بی سیم از دیگر نکات مورد علاقه گوگل برای نکسوس ها بوده است.

نکسوس ۱

اولین تلفن هوشمند گوگل را اچ تی سی به تولید رسانده است.

تصویر زیر مشخصات سخت افزاری Nexus One را نشان میدهد، میتوانید ببینید در سال ۲۰۱۰ سخت افزار قوی به چه چیزی گفته میشد!

نکسوس 1

نکسوس ۱، از یک قلطک در زیر دستگاه به عنوان موس استفاده میکرد. طراحی آن بسیار چشم نواز بود، صفحه نمایش بسیار خوب، سخت افزار و پردازنده ای پر قدرت و مهم ترین چیز، اندروید خام که سخت افزار این تلفن را به خدمت خود گرفته بود. هرچند در آن زمان نقض قانونی به دلیل استفاده از نام نکسوس بحث داغی بود(درست مانند اپل)

قابلیت های جدید اندروید ۲٫۱ Eclair: اضافه شدن NFC، پروتکل SIP برای تماس های VoIP، زوم کردن در مرورگر با دو بار زدن روی صفحه

نکسوس 1

نکسوس S

دومین نکسوس از راه رسید و باز هم خبری از شیار کارت حافظه نبود، این نشانه ای از آینده نکسوس ها بود که دیگر امیدی به وجود این قابلیت را در تلفن های گوگل نخواهد بود.

دلیل اینکار از طرف گوگل اینگونه شرح داده شد که MicroSD ها به مرور باعث کند شدن تلفن میشود و این باعث ضعیف جلوه دادن اندروید میشد.

نکسوس اس همراه با اندروید ۲٫۳ شیرینی زنجبیلی منتشر شد، یکی از نسخه های اندروید که طول عمر آن بسیاز زیاد بود و مسلما عده زیادی از شما برای مدت ها از آن استفاده کرده اید.

نکسوس اس از جنس پلاستیک ساخته شده بود و قوس کوچیکی در اطراف آن به چشم میخورد. در آن زمان از نظر طراحی بهترین نبود، ولی از نظر کارایی در جایگاه ویژه ای قرار میگرفت. همچنین نکسوس اس آخرین تلفن گوگلی ای بود که از کلید های خازنی استفاده میکرد و از سال ۲۰۱۱ کلید های لمسی پای خود را در این خانواده باز کردند.

قابلیت های جدید اندروید ۲٫۳ شیرینی زنجبیلی: رابط کاربری جدید، پشتیبانی از صفحه نمایش های بزرگتر با رزولوشن های بیشتر، کیبورد پیشرفته تر و امکانات کلمه یابی، کپی/پیست دقیق تر، مدیریت دانلودها، پشتیبانی از دوربین جلو برای مکالمات تصویری، پشتیبانی از سنسورهای جدید مثل ژیروسکوپ

نکسوس اس

گلکسی نکسوس

گلکسی نکسوس به معنای واقعی کلمه، یک پیشرفت بزرگ به حساب میامد. صفحه نمایش ۴٫۶۵ اینچی در آن سال بسیار چشم نواز بود. هرچند اگر میدانستیم که قرار است در آینده تلفن های ۵٫۷ اینچی هم داشته باشیم، هیچ وقت آنگونه فکر نمیکردیم…

نکته قابل ذکر در مورد طراحی گلکسی نکسوس، بدنه محکم آن، با یک خمیدگی بسیار اندک ولی قابل تشخیص شرح میشود. همچنان به رسم برادران بزرگتر خانواده، باطری قابل تعویض با یک کاور بر روی آن در پشت دستگاه تعبیه شده بود.

گلکسی نکسوس تلفنی بود که همراه خود، از سیستم عامل جدید گوگل، بستنی حصیری پرده برداشت.

کلیدهای لمسی جای کلیدهای خشک و خسته کننده ی خازنی را گرفته بودند. چهره جدید اندروید بسیار براق و پیشرفته بود و دیگر خبری از شیرینی زنجبیلی با آن ظاهر خسته کننده نبود…

قابلیت های جدید اندروید ۴٫۰ بستنی حصیری: طراحی جدید با بهره بردن از تم Holo، فونت جدید، ۳ کلید لمسی بجای ۴، نوار جستجوی گوگل، گرفتن اسکرین شات از صفحه نمایش به کمک کلید های خاموش و روشن و کم کننده صدا، بررسی میزان دیتا و اندازه گیری آن توسط سیستم عامل و غیره

گلکسی نکسوس

نکسوس ۴

نکسوس ۴ یکی از بهترین و مهمترین نکسوس ها بود. این اهمیت میتواند به دلایل مختلف زیادی از جمله اطمینان دادن گوگل بابت دریافت بروز رسانی های مداوم، همراه داشتن اندرویدی که در بازار وجود داشت، سخت افزار به روز و قیمت بسیار مناسب آن باشد.

این تلفن هوشمند که توسط ال جی به تولید میرسید، در مدل پایه و به صورت آنلاک، با قیمت ۲۹۹ دلار عرضه میشد. این عدد نصف مبلغی است که اپل و سامسونگ بابت پرچم دارانشان از مشتری دریافت میکردند. نکسوس ها دیگر فقط توجه توسعه دهندگان را به خود جلب نمیکرد، کاربران عادی نیز علاقه بسیاری به خرید این تلفن نشان دادند.

بدنه شیشه ای نکسوس ۴ که توسط ال جی طراحی شده بود دارای طرح های ریزی در پشت خود بود که در زاویه های مختلف تغییر میکردند.

قالبت های اندروید ۴٫۲ جیلی بین: بهینه سازی عملکرد، قابلیت چند کاربره کردن سیستم عامل بر روی تبلت ها، اضافه شدن ویجت ها بر روی صفحه قفل، دسترسی آسان به تنظیمات و اکرین سیور ها

نکسوس 4

نکسوس ۵

نکسوس ۵ دومین تلفن گوگلی ای بود که توسط ال جی ساخته میشد، و الهام گرفتن از گوشی موفق LG G2 به راحتی در آن به چشم میخورد.

صفحه نمایش ۵ اینچی ای که این تلفن هوشمند را همراهی میکرد، یکی از بهترین ها در زمان خود بود. نکسوس ۵ توجه بسیاری از خریداران را به دلیل عملکرد خیلی خوبش در آن زمان به خود جلب نمود. مانند نکسوس های گذشته، اولین تلفنی بود که بروزرسانی ها را دریافت میکرد. استفاده از شارژ بی سیم هم توانست تا حدودی باعث شود تا از ضعف باطری چشم پوشی شود.

انتقادی که تا آن زمان بر گوگل وارد بود، دوربین های ضعیف بکار رفته در نکسوس ها بود. گوگل در نکسوس ۵ با در نظر گرفتن یک دوربین ۸ مگاپیکسلی از پس این نقض بیرون آمده و جهشی در این زمینه انجام داد. هر چند در آن زمان دوربین نکسوس ۵ چه از نظر کیفیت و چه از نظر سرعت و دقت، به پای دوربین پرچم داران اپل و سامسونگ نمیرسید.

از دیگر نکاتی که بر نکسوس ۵ وارد بود، ضعق هایی در عملکرد و کند بود بود، روش هایی از طرف گوگل و ال جی مبنا بر بالا بردن کلاک پردازنده و بروز رسانی های نرم افزاری صورت گرفت که تا حدودی این معایب را برطرف کنند. ولی با تمام این اوصاف نکسوس ۵ یکی از بهترین های این خانواده بوده و با قیمت بسیار خوب خود، جایگاه ویژه ای را در دنیای تلفن های همراه برای خود باز کرده است.

نکسوس 5

نکسوس ۶

نکسوس ۶ بسیار افراطی طراحی شده است، کافیست نگاهی به قد و قواره آن بیاندازید! حمل این تلفن برای هر کس کار آسان و سهلی نخواهد بود. اما این تصمیم از طرف گوگل با هدف نشان دادن و اثبات زیبایی های اکوسیستم اندروید گرفته شده است.

نکسوس ۶ از نظر مجبوبیت در مقابل برادران بزرگترش، در آخر لیست قرار میگیرد چرا که حتی باز کردن قفل دستگاه با یک دست امکان پذیر نیست. آمارها نشان دهنده استقبال کمتر از حد انتظار برای این محصول بوده است.

نکته منفی دیگر این تلفن هوشمند، صفحه نمایش با پنل AMOLED مورد استفاده در آن است که عدم کالیبره بودن و نشان دهنده اغراق آمیر و غیر طبیعی رنگ ها، دل زدگی کاربران را به ارمغان آورد. آن سوی دیوار، نکسوس ۶ بسیار پر قدرت و سریع ساخته شده و اولین تلفنی بود که با اندروید ۵٫۰ Lollipop روانه بازار میشد. حتی از لحاظ دوربین، نکسوس باز هم جهشی به سمت جلو داشته و دوربین ۱۳ مگاپیکسلی آن تصاویر بسیار با کیفیتی را ثبت میکند. سخت افزار نکسوس ۶ از جدیدترین پردازنده بازار بهره میبرد و در عملکرد باطری نیز این نکسوس جزو برترین ها به شمار میرود. به تازگی قیمت این تلفن گوگلی به ۲۹۹ دلار کاهش پیدا کرده است که به جرات میتوان آن را در این زمینه بی رقیب دانست.

نکسوس 6

نکسوس ۲۰۱۵: نکسوس های ۵X و ۶P

پس از گذراندن سالی نه چندان خوب برای تلفن های گوگلی، شایعاتی مبنا بر توقف خط تولید نکسوس ها به گوش رسید. اما نکسوس در سال ۲۰۱۵ بار دیگر وارد بازار خواهد شد.

هنوز به طور رسمی از طرف گوگل خبری منتشر نشده، اما منابع مختلف جزییات بسیاری را به بیرون درز داده اند. طبق این اخبار، گوگل در سال جاری، دو تلفن از خانواده نکسوس ها را معرفی خواهد کرد. یک فبلت ۵٫۷ اینچی توسط هواوی، و دیگری با ۵٫۲ اینچ صفحه نمایش توسط ال جی. هر دوی این دو تلفن هوشمند از اسپیکرهایی در جلو بهره خواهند برد، حسگر اثر انگشت خواهند داشت و USB Type C جایگزین مدل های قدیمی تر خواهد شد.

نکسوس 5 ایکس

در حال واحد، نه تنها اطلاعات زیادی از این دو تلفن به بیرون درز پیدا کرده، بلکه رندرهایی بسیار شبیه به واقعیت از این دو دستگاه نیز در دسترس قرار گرفته است. نکسوس ۵X دارای پردازنده اسنپ دراگون ۸۰۸، و نکسوس ۶P اسنپ دراگون ۸۱۰ را در دل خود جای داده است. به نظر میرسد بزرگترین تفاوت این دو تلفن نیز همین باشد.

نکسوس 6 پی

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: اندروید, گوگل, نکسوس 5X, نکسوس 6P
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی مردم بیشتر به کدام قابلیت های جدید آیفون 6 اس توجه میکنند؟ مردم بیشتر به کدام قابلیت های جدید آیفون ۶ اس توجه میکنند؟
مقاله بعدی داغ شدن آیفون 6 اس از کار افتادن فلش دوربین آیفون ۶ اس به دلیل بالا رفتن دما

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • خرید بیت کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

آپدیت جدید گلکسی واچ

آپدیت جدید گلکسی واچ ویژگی Now Bar را به ساعت‌های سامسونگ می‌آورد

مشخصات ویوو ایکس فولد 5

نگاهی پیش از عرضه به گوشی تاشو جدید ویوو ایکس فولد 5

ویوو S30 پرو مینی

ویوو S30 پرو مینی در راه است؛ غول کوچک با باتری 6500 میلی آمپری و دوربین پریسکوپ

مطالب مرتبط

چگونه با پشتیبانی نمایندگی HP تماس بگیریم؟ شماره تلفن و راهنمای ارتباط
مقالات گوناگون

چگونه با پشتیبانی نمایندگی HP تماس بگیریم؟ شماره تلفن و راهنمای ارتباط

15 اردیبهشت 1404 ساعت 16:15
ساعت سیکو و ساعت اورینت
مقالات گوناگون

نکات مهمی که قبل از خرید ساعت باید بدانید

15 اردیبهشت 1404 ساعت 15:35
آموزش ساخت اپل آیدی در سال 2025
مقالات گوناگون

آموزش ساخت اپل آیدی در سال 2025

13 اردیبهشت 1404 ساعت 15:30
طراحی روف گاردن هوشمند
مقالات گوناگون

طراحی روف گاردن مدرن؛ وقتی تکنولوژی هوشمند وارد بام خانه‌ها می‌شود

12 اردیبهشت 1404 ساعت 17:00

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور