شیوع ویروس کرونا که از اواخر سال 2019 آغاز شد و مرکز اصلی آن شهر ووهان چین اعلام شده است تا امروز دهها هزار نفر را آلوده کرده و هزاران نفر را هم به کام مرگ کشانده است. با اینکه ویروس کرونای جدید در مقایسه با دیگر ویروسهای هم خانواده خود مانند سارس و مرس درصد کشندگی کمتری دارد، اما به علت شیوع گستردهتری که دارد مرگ و میر بیشتری را ثبت کرده است.
بیشتر بخوانید:
- ویروس کرونا چگونه باعث مرگ انسان میشود؟
- ویروس کرونا بدون وجود علایم بیماری هم انتقال پیدا میکند؟!
- تأثیر امیدوار کننده داروی ضد مالاریا بر درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا
با توجه به اینکه ورود کرونا به کشورمان نیز در روز 29 بهمن 1398 به صورت رسمی تأیید شد، سؤالات زیادی پیرامون این بیماری برای کاربران ایرانی مطرح شده است. بر همین اساس و در ادامه مطالبی که در روزهای گذشته پیرامون ویروس کرونا منتشر کردهایم، امروز هم در دیجی رو ویدیویی را آماده کردهایم که در آن سعی شده مروری به آنچه که لازم است درباره این ویروس بدانید، داشته باشیم. در انتها نیز باید دوباره به این نکته اشاره کنیم که ویروس کرونا در حال حاضر هیچ دارو و درمانی ندارد و بهترین راه مقابله با آن پیشگیری است. بنابراین رعایت بهداشت فردی، از جمله شستن مکرر دستها، روبوسی نکردن و استفاده از ماسک در صورت داشتن علائم یا نزدیک شدن به افراد دارای علائم را جدی بگیرید.
بنظر من ریه به اکسیژن نیاز داره و باید اگه کسی مبتلا شد اگه بخوان نمیره اکسیژن بهمراه یه گاز تصفیه کننده بزنن تو ششهاش که ویروسها رو پاکسازی کنه.دکتر حسین پورولی از تبریز
دقیقا منم با دکتر موافق هستم.این ویروس سیستم تنفسی رو مختل میکنه و چون اکسیژن کافی به قلب نمیرسه باعث ایست قلبی و مرگ میشه.