اپلای مسئله بسیار ویژه ای است که از اهمیت بالایی برخوردار است. بسیاری از دانشجویان ایرانی بعد از تمام شدن دوران تحصیل خود به آن فکر می کنند. اگر اطلاعات کافی در این زمینه نداشته باشید، مشکلات فراوانی از جمله سردرگرمی، اتلاف وقت و حتی عدم پذیرش، گریبان گیر شما خواهد بود. پس اگر اطلاعات کافی ندارید و نمی دانید از کجا شروع کنید، پیشنهاد می شود این مطلب که توسط تیم تولید محتوای دارالترجمه صادقیه به تحریر در آمده است را تا پایان مطالعه فرمایید.
توصیه نامه اپلای
تعداد زیادی از دانشگاه های معتبر از شما می خواهند که هنگام اپلای کردن، از اساتید خود درخواست کنید تا یک توصیه نامه در مورد شما در سایت دانشگاه آپلود کنند. به طور مثال، در این توصیه نامه باید اساتیدی که با آن ها در ارتباط بودید و یا درسی را طی تحصیل گذرانده اید، مطالبی را در مورد خصوصیات مثبت و ویژگی های شخصیتی و علمی شما ذکر کنند.
به وسیله ی یک توصیه نامه خوب، دانشگاه مورد نظر و مقصد شما می تواند شناخت بسیار بهتری از شما داشته باشد و مطمئن تر در مورد اعطای پذیرش تصمیم بگیرد. نکته بسیار جالب توجهی که وجود دارد این است که حتی اگر شما کارنامه درخشان و رزومه عملی مطلوبی هم نداشته باشید، داشتن یک توصیه نامه نسبتا خوب از اساتید معتبر و شناخته شده( اساتیدی که سوابق پژوهشی در سطح جهانی داشته باشند) می تواند در گرفتن بورسیه تحصیلی شما را کمک کند و ضعف های تحصیلی تان به چشم نیاید.
رزومه تحصیلی برای اپلای
موارد بسیار زیادی وجود دارد که هنگام تحصیل خود انجام داده اید و می توانید آن ها را در رزومه تحصیلی خود بیاورید. برخی از آن ها عبارت اند از:
- ویژگیهای شخصیتی: مواردی مانند این که در کدام دانشگاه و با چه معدلی تحصیل کردهاید، ویژگیهای مثبتی که دارید کداماند( اهل مطالعه بودن، ورزش کردن و ….)
- نمرات دروس: بسیار پسندیده است که نمرات عالی و خوب خود را ذکر کنید.
- مقاله ها: می توانید مقاله های خود را (چه ژورنالی باشند چه کنفرانسی) در رزومه های خود ذکر کنید.
- پروژه هایی که انجام داده اید و با موفقیت به اتمام رساندید.
- دوره های کارآموزی که چه در داخل و چه در خارج از کشور انجام داده اید.
گزینه های خود را برای اپلای گسترش دهید
مهم ترین نکته ای که برای اپلای ازدانشگاه های خارجی باید به آن توجه کنید، گسترش ذهن خود و فکر کردن به گزینه های بیشتر است. اگر به تحصیل در دانشگاه خاصی فکر می کنید باید ذهن خود را گسترش دهید و به گزینه های متعددی فکر کنید و برای تحصیل در دانشگاه های دیگر هم آمادگی داشته باشید. در تمام امور عاقلانه ترین راه این است که همیشه بیش از یک گزینه را در نظر داشته باشید و مورد بررسی قرار دهید. پس بهتر است 3 یا 4 گزینه را برای مقصد تحصیلی خود مد نظر داشته باشید و برای پذیرش در آن ها تلاش کنید. همچنین اگر دچار تردید هستید می توانید از تیم دارالترجمه انگلیسی کمک بگیرید.
واقع بین باشید
یکی از نکاتی که می تواند شما را جهت اپلای کردن دانشگاه بسیار کمک کند، مدارکی که برای پذیرش در دانشگاه دلخواهتان مورد نظر است را به طور کامل بررسی کنید و بسنجید که چقد احتمال دارد که در آن جا قبول شوید. اگر اطلاعات مورد نیاز را ندارید برای رهایی از سر درگمی می توانید از مشاورین دانشگاه راهنمایی بگیرید. مشاورین دانشجویان خارجی بهترین کسانی هستند که می توانند شما را در مورد نحوه ی پذیرش و ورود به آن دانشگاه به طور دقیق راهنمایی کنند. معمولا دانشگاه ها اطلاعات دقیقی که مورد نیاز است را در صفحه های وب سایت برای نمایش عموم قرار می دهند.
مدارک و شرایط لازم برای اپلای
برای اپلای در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری شرایط زیر مد نظر است:
- داشتن معدل مناسب
- کپی پاسپورت: برای تایید هویت شما توسط دانشگاه، باید پاسپورت معتبر داشته باشید که حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.
- ارائه آخرین مدرک تحصیلی: بسته به مقطعی که می خواهید ادامه تحصیل بدهید، باید آخرین مدرک تحصیلی خود را ارائه کنید.
- ارائه انگیزه نامه: یکی از مهم ترین مدارکی که دانشجو برای درخواست پذیرش ارائه می کند، انگیزه نامه است. در انگیزه نامه دانشجو تمام اهداف خود از قبیل هدف درسی و تحصیلی خود، اهداف شغلی خود پس از تحصیل را عنوان می کند.
- توصیه نامه: بسته به مقطع تحصیلی که دانشجو در آن حضور دارد، باید از طرف یک الی 2 تن از اساتید یک توصیه نامه دریافت کند که نشان دهنده ی نظر واقعی استاد در مورد دانشجو است.
- ارائه مدرک CV: این مدرک نشان دهنده ی شمای کلی از شرایط سنی، میزان تحصیلات و مهارت های دانشجو می باشد.
بهترین رشته ها برای اپلای از نگاه دارالترجمه فدرال
طبق بررسی های متعددی که کارشناسان دارالترجمه فدرال انجام دادند، عوامل متعددی وجود دارند که نشان می دهد، کدام رشته ها برای اپلای بهترین گزینه هستند. البته مهم ترین عامل می تواند علاقه ی شما باشد و باید بررسی کنید که آن رشته را دوست دارید یا خیر. دومین عاملی که بسیار مهم است و باید مدنظر داشت، بازار کار آن رشته است و باید آمار های منتشر شده جهت استخدام را بررسی کنید. آخرین عاملی که اهمیت بسیار ویژه ای دارد؛ نحوه ی ارائه آن رشته در دانشگاه ها است.
آشنایی با دارالترجمه فدرال
یکی از مراکزی که می توانید برای انجام امور ترجمه متون ومقالات و همچنین مشاوره در زمینه ترجمه اسناد و مدارک رسمی، به آن اعتماد کنید دارالترجمه فدرال است .
این مرکز با بهره مندی از کارشناسان و مترجمان متخصص، خدمات بی نظیری در زمینه ترجمه تخصصی اسناد و مدارک ارائه می دهد.
#توجه: این مطلب یک رپرتاژ تبلیغاتی بوده و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده تهیه و نگارش شده است.
دیجیرو مسئولیتی در قبال محتوای تبلیغاتی ندارد.