امروزه با توجه به تغییرات عمده و اساسی در دکوراسیون داخلی، پارکت لمینت به عنوان یکی از مهمترین و برجستهترین المانهای طراحی داخلی به کار میرود و در زیبایی کف نقش مهمی ایفا میکند. چنانچه شما برای کفسازی خانه و یا دفتر کار خود بر سر انتخاب محصول مناسب مردد ماندهاید، به شما پیشنهاد میکنیم این مطلب را بخوانید و سپس تصمیم بگیرید. ما در این مطلب قصد داریم شما را با ساختار پارکت لمینت آشنا کرده و مجموعهای به نام ویکی دکو که میتوانید انواع مختلف این محصول را از آنها خریداری نمایید، معرفی کنیم.
لمینت چیست؟
لمینت در واقع نوعی از کفپوش است که از موادی مصنوعی به نام اچ دی اف تولید شده و روی آن با لایهای از چوب پوشانده و پرس شده است. به همین دلیل انواع لمینتها علاوه بر زیبایی از استحکام بسیار بالایی برخوردار میباشند. بعضی افراد هنگام انتخاب کفپوش، لمینت و پارکت را با یکدیگر اشتباه میگیرند، در حالی که باید گفت ساختار این دو با یکدیگر کاملا متفاوت است؛ هر چند که هر دو از استحکام و زیبایی مخصوص به خود برخوردار میباشد.
برای قیمت و خرید پارکت میتوانید به لینک (https://wikideco.com/laminate-flooring) مراجعه کنید.
مهمترین وجه تمایز پارکت لمینت و پارکت در نوع جنس آنهاست. پارکت عموما از چوب درختان تولید میشود در حالی که لمینت همان طور که پیشتر هم اشاره کردیم، از مواد مصنوعی تهیه میشود. البته لازم به ذکر است مواد اولیه در ساخت پارکت و پارکت لمینت هر یک میتواند مزایا و معایب متفاوتی داشته باشد. به عنوان مثال قدم زدن روی پارکت چوبی حس خوشایندی را در انسان به وجود میآورد که این موضوع از مزایای پارکت چوبی به شمار میآید و این در حالی است که پارکت چوبی میتواند دچار آسیبهایی از قبیل تورم و باد کردن در صورت قرارگیری در محیط پر رطوبت شود. ضمن آن که تمیز کردن آن به نسبت لمینت کمی سخت است و تولید بیش از اندازه آن میتواند به درختان که جزء منابع طبیعی دنیا به شمار میآیند آسیب های فراوانی وارد نماید، در حالی که لمینت علاوه بر استحکام و زیبایی خاصی که دارد چنین مشکلاتی را در بر نخواهد نداشت.
اجزای تشکیل دهنده پارکت لمینت
همان طور که اشاره شد ساختار تولید لمینت با سایر کفپوشهای چوبی متفاوت است و در ساختار آن اجزایی به کار رفته که هر یک به منظور خاصی برای پارکت لمینت در نظر گرفته شدهاند. ما در ادامه به بررسی اجزای تشکیل دهنده پارکت لمینت خواهیم پرداخت. در ضمن شما میتوانید مدلهای مختلف پارکت لمینت را در سایت ویکی دکو مشاهده نمایید.
- لایه بیرونی پارکت لمینت: این لایه که همان روکش لمینت به شمار میآید، به منظور مراقبت در مقابل عوامل بیرونی که میتواند پارکت لمینت را دچار خط و خش و آسیب نماید، در نظر گرفته شده است. این لایه بیرونی لمینت را شبیه به پارکت چوبی کرده و زیبایی خاصی به آن بخشیده است. این لایه که به لایه پوششی نیز معروف است لمینت را از آسیب و کثیف شدن حفظ میکند و تمیز کردن آن بسیار آسان است.
- لایه میانی پارکت لمینت: لایه زیرین این محصول از جنس اچ دی اف بوده که استحکام این محصول را تضمین میکند و در واقع لایه بیرونی روی آن پرس شده است. لایه طرح که در همین قسمت قرار دارد در واقع طرح و رنگ اصلی پارکت لمینت را در بر دارد و روکش لمینت روی آن پرس میشود، به همین منظور به آن لمینت میگویند. زیرا لمینت در معنای عام، به روکشی اطلاق میشود که روی محصولی با جنسهای مختلف پوشانده و پرس شده باشد.
- لایه پشتی پارکت لمینت: این لایه که پس از لایه مغز لمینت به کار میرود آن را در برابر رطوبت مقاوم میکند، هر چند که پارکت لمینت ضد آب نمیباشد اما این لایه میتواند کمی آن را در این خصوص مقاوم نماید ضمن آن که کمک میکند از قارچ گذاشتن و همچنین تاب برداشتن و متورم شدن آن جلوگیری شود.
- لایه زیرین پارکت لمینت: از دیگر اجزای لمینت میتوان به لایه فومی زیر کفپوش اشاره کرد. در این حالت فوم، زیر کفپوش چسبیده و یا زیر آن پهن میشود و سپس کفسازی با پارکت لمینت انجام میپذیرد. انواع پارکت لمینتهای موجود در بازار در ضخامتهای 7 ، 8 ، 10 و 12 میلیمتری تولید شدهاند. در سایت ویکی دکو میتوانید انواع پارکت لمینتهای ایرانی، ترکیهای و آلمانی را در طرح و رنگها و ضخامتهای متفاوت ببینید و انتخاب نمایید.
مزایای استفاده از پارکت لمینت
- قیمت مناسب، برخورداری از ایمنی بالا و نظافت آسان
- قابلیت تعویض قسمتی از لمینت در صورت آسیب دیدن
- امکان جمع کردن پارکت لمینت از یک محل و نصب آن در محلی دیگر
- برخورداری از تنوع رنگ
- کیفیت و استحکام بالا و دوام در برابر گرما، سرما، رطوبت، حرارت
- امکان نصب لمینت بر روی سیستم گرمایش کف
- امکان نصب و استفاده از پارکت لمینت در کف سازی خانه و محیط های اداری.
- امکان نصب آن بر روی دیوار
- عایق صدا و رطوبت بهتر
- برخورداری از زیرسازی کم هزینه
معایب پارکت لمینت
- برای نصب پارکت لمینت حتما باید از فوم سایلنت استفاده شود.
- برای بعضی از ساختمانهای قدیمی بهتر است به جای لمینت از سرامیک استفاده شود.
پارکت لمینت به طور کل معایب بسیار کمتری نسبت به سرامیک و موکت دارد و برای استفاده در بسیاری از مکانها و کفها بسیار مناسب خواهد بود.
درباره فروشگاه ویکی دکو
فروشگاه اینترنتی ویکی دکو فعالیت خود را در زمینه فروش محصولات مختلف در حوزه دکوراسیون از سال 96 آغاز کرد و در حال حاضر با راهاندازی سایت فروشگاهی خود به آدرس الکترونیکی www.wikideco.com سعی دارد تعامل بیشتری را با مشتریان خود برقرار نماید. اکنون با مراجعه به سایت این فروشگاه میتوانید محصولاتی از قبیل، پارکت لمینت، کاغذ دیواری، پرده، پوستر و پاراوان و .. را بیابید و از قیمتهای به روز آنها آگاه شوید. همچنین امکان سفارش دادن هر محصول در طرح، رنگ و ابعاد دلخواه برای مشتریان مهیا شده است.
#توجه: این مطلب یک رپرتاژ تبلیغاتی بوده و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده تهیه و نگارش شده است.
دیجیرو مسئولیتی در قبال محتوای تبلیغاتی ندارد.