دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: اینستاگرام بخش ریلز Reels را برای رقابت با TikTok راه‌اندازی کرد!
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > رپورتاژ آگهی > اینستاگرام بخش ریلز Reels را برای رقابت با TikTok راه‌اندازی کرد!
رپورتاژ آگهی

اینستاگرام بخش ریلز Reels را برای رقابت با TikTok راه‌اندازی کرد!

واحد تبلیغات 16 مرداد 1399 ساعت 18:46
زمان مطالعه: 8 دقیقه
اینستاگرام بخش ریلز Reels را برای رقابت با TikTok راه‌اندازی کرد!
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

اینستاگرام روز چهارشنبه ۱۵ مرداد يک بخش ارسال و اشتراک ویدئو شبیه تیک‌تاک به را در آمریکا و بیش از ۵۰ کشور دیگر راه‌اندازی کرد. این بخش جدید به نام ریلز Reels داخل شبکه اجتماعی و پرطرفدار اینستاگرام کار می‌کند.

این ابزار جدید Instagram چند روز پس از آن راه‌اندازی می‌شود که شرکت مایکروسافت اعلام کرد برای خرید شبکه اجتماعی تیک‌تاک در آمریکا در حال مذاکره با «بایت دنس» مالک چینی آن است.

Reels ویژگی جدید اینستاگرام برای رقابت با تیک‌تاک

با قابلیت جدیدی که اینستاگرام اضافه کرده است رقابت بین بازیگران بزرگ دنیای شبکه‌های اجتماعی را بسیار جدی‌تر میشود.  قابلیتی که به‌نام Reels معرفی شد، دردسترس کاربران اینستاگرام در ۵۰ کشور جهان قرار می‌گیرد و روی ساخت ویدیوهای کوتاه سرگرم‌‌‌کننده شبیه TikTok متمرکز است.

شباهت تیک‌تاک و ریلز

معرفی این ویژگی از سوی اینستاگرام در حالی صورت می‌گیرد که احتمال مسدود شدن اپلیکیشن تیک‌تاک از سوی ترامپ در آمریکا مطرح شده است. علاوه بر این مایکروسافت نیز برای خرید تیک‌تاک ابراز تمایل کرده است. بایت‌دنس، شرکت سازنده‌ی تیک‌تاک مسیر فیس‌بوک را اشتباه دانست و این شرکت را به سرقت نوآوری خود متهم کرد. اما «رابی استین» (Robby Stein)، مدیر محصول اینستاگرام می‌گوید که اگرچه تیک‌تاک ویدیوهای کوتاه را محبوب کرد اما این دو محصول متفاوت هستند.

او به ورج گفت: «من فکر می‌کنم تیک‌تاک برای محبوب کردن این قالب ویدیویی بسیار شایسته‌ی تحسین و اعتبار است و کار بزرگی بوده است. اما در نهایت هیچ دو محصولی کاملا شبیه هم نیستند و نرم‌افزار ما نیز چنین است.»

از سویی این روند اینستاگرام برای کاربران آشناست. زمانی که اینستاگرام در سال ۲۰۱۶ داستان‌ها (Stories) را راه‌اندازی کرد به کپی از اسنپ‌چت متهم شد. مدیر محصول اینستاگرام در این زمینه گفت: «ما هنگام راه‌اندازی استوری هم بازخورد مشابهی گرفتیم اما از نظر کاربران روزانه، استوری اینستاگرام به سرعت از اسنپ‌چت پیشی گرفت و همچنان به این روند موفق ادامه می‌دهد. این سیر موفق یکی از مهم‌ترین دلایلی بود که باعث شد تیم اینستاگرام ریلز را منتشر کنند. تیک‌تاک برای اولین بار این کار را انجام داد اما شاید اینستاگرام بتواند بهتر انجام دهد.»

بخشی از این استراتژی، تمرکز بر چیزی است که اِستِین معتقد است اینستاگرام بهتر انجام می‌دهد: «ساخت یک تکنولوژی آسان برای استفاده‌ی هر کسی که می‌خواهد ویدیو بسازد.» زمانی که کاربران برای ساخت یک Reel، اینستاگرام را باز می‌کنند، می‌توانند به بخش جدیدی از دوربین که با مجموعه‌ای از ابزارها همراه است دسترسی داشته باشند. ریلز می‌تواند همه چیز را به عنوان یک سری کلیپ ضبط کند و یا مردم می‌توانند ویدیوها را از گالری دستگاه خود آپلود نمایند. ویژگی‌های تازه‌ی دوربین، مشابه تیک‌تاک است؛ با گزینه‌هایی برای تنظیم سرعت، اعمال جلوه‌های ویژه، تنظیم زمان و افزودن صدا.

منابع مطلع می‌گویند شرکت چینی «بایت دنس» تحت فشار دولت آمریکا که تهدید کرده بود به دلیل نگرانی‌های امنیتی فعالیت این شبکه اجتماعی را ممنوع خواهد کرد با فروش بخشی از تیک‌تاک موافقت کرده است.

راه‌اندازی «ریلز» نبرد تجاری بین فیسبوک و تیک‌تاک که هر یک ديگری را یک تهدید جدی تلقی می‌کند تشدید خواهد کرد. هر دو شرکت سخت تلاش می‌کنند نوجوانان و جوانان را در آمریکا جلب کنند. طی دو سال گذشته بسیاری از کاربران این گروه جمعیتی به تیک‌تاک جذب شده‌اند.

نرم افزار «ریلز» ابتدا در سال ۲۰۱۸ در برزیل و پس از آن در فرانسه، آلمان و هند آزمایش شد. تا ماه گذشته که تحت تاثیر درگیری‌های مرزی با چین دولت هند تیک‌تاک را ممنوع کرد این کشور بزرگترین بازار تیک‌تاک بود.

تیک‌تاک اکنون در وضعیت مناسبی قرار ندارد و خطر تحریم یا اجبار به فروش به یک شرکت آمریکایی آن‌ها را تهدید می‌کند. دراین‌میان اینستاگرام با عرضه‌ی قابلیتی کاملا شبیه به اپلیکیشن رقیب، میلیون‌ها کاربر آن‌ را نشانه رفته است. قابلیت جدید Reels در اینستاگرام با استوری در این شبکه‌ی اجتماعی تفاوت دارد. در قابلیت جدید، کاربران در محدودیتی ۱۵ ثانیه‌ای و با استفاده از انواع ابزارهای خلاقانه می‌توانند کلیپ‌های کوتاه ویدیویی تولید کنند. البته می‌توان با ترکیب همین کلیپ‌های کوتاه، ویدیوهای بلندتر هم تولید کرد. به‌علاوه، ابزارهای جدید متمرکز بر تولید محتوای خلاقانه هم دراختیار کاربران قرار می‌گیرد. همچنین در بخش Explore نیز گزینه‌ای برای نمایش بهتر کلیپ‌ها در نظر گرفته می‌شود.

اینستاگرام قابلیت جدید Reels را این‌گونه توضیح می‌دهد: «ریلز شما را دعوت می‌کند تا ویدیوهای جذاب و سرگرم‌کننده بسازید و آن‌ها را با دوستان خود یا هر کاربر دیگر در اینستاگرام به اشتراک بگذارید. کلیپ‌های کوتاه و ویدیوهای شامل چندین کلیپ ۱۵ ثانیه بسازید و از قابلیت‌های صدا و جلوه‌های خاص و ابزارهای ویرایش خلاقانه استفاده کنید. می‌توانید ویدیوهای ریلز را در فید با دوستان‌تان به اشتراک بگذارید و اگر حساب کاربری عمومی دارید، در بخش جدیدی در تب Explore آن را به همه‌ی جامعه‌ی اینستاگرام نشان دهید. بخش Reels در Explore این امکان را برای شما فراهم می‌کند که یک تولیدکننده‌ی محتوا شوید و مخاطبان جدیدی در سطح جهانی پیدا کنید».

شرکت فیسبوک درعین حال یک اپ دیگر به نام «لاسو» را که به طور مستقل کار می‌کند آزمایش کرد ولی طرفدار چندانی پیدا نکرد.

اینستاگرام بخش ریلز Reels را برای رقابت با TikTok راه‌اندازی کرد!کاربران نرم افزار «ریلز» همچون تیک‌تاک می توانند ویدئوهایی را که با دستگاه تلفن خود ضبط کرده‌اند با افزودن جلوه‌های ویژه و یا موسیقی که از آرشیو موسیقی قابل دسترسی است برای دیگران ارسال کنند.

کوین مایر، مدیرعامل تیک‌تاک به دلیل این تشابهات «ریلز» را یک محصول «کپی شده» توصیف کرد که پس از شکست «لاسو»، محصول قبلی فیسبوک، می‌تواند مورد استفاده کاربران پر شمار اینستاگرام قرار بگیرد.

در جلسه کمیته ویژه بررسی فعالیت شرکت‌های فناوری جدید در کنگره آمریکا نیز فیسبوک به دلیل کپی کردن محصولات خود از شرکت‌های رقیب از جمله «اسنپ چت» به نقض مقررات رقابت آزاد متهم شد.

ویشال شاه، یکی از مدیران اینستاگرام روز سه‌شنبه در یک نشست خبری مجازی این تشابه را پذیرفت و گفت: «برای خلق محصولات جدید ما از همه جا، از جمله پژوهش‌های درونی فیسبوک و زیست بوم عمومی فناوری‌های دیجیتال الهام می‌گیریم.»

اینستاگرام در حال حاضر تصمیم ندارد برای آگهی تجاری و یا به روش‌های دیگر به کاربران «ریلز» پول پرداخت کند، ولی در مرحله آزمایشی قبل از راه‌اندازی این نرم افزار جدید از دو هنرمند که در شبکه اجتماعی تیک‌تاک به شهرت رسیده‌اند استفاده کرده و به گفته مدیران اینستاگرام به آنها پول پرداخت شده است.

برخی از کارشناسان بازار شبکه‌های اجتماعی معتقدند که ابزار جدید اینستاگرام برای تیک‌تاک يک رقیب جدی خواهد بود و هیاهوی مربوط به فعالیت تیک‌تاک در بازار آمریکا به نفع راه‌اندازی «ریلز» تمام خواهد شد.

منبع :‌ http://vedb.me

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی مشکلات رایج شیائومی ردمی 8 مشکلات رایج شیائومی ردمی 8 و راه حل آ‌ن‌ها
مقاله بعدی بررسی کوتاه پیکسل 4 ای بررسی کوتاه پیکسل 4 ای؛ بهترین گوشی مقرون به صرفه گوگل
نظر بدهید نظر بدهید

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • خرید بیت کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • تور روسیه
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

آیفون تاشو اپل

آیفون تاشو اپل؛ جزئیات نمونه اولیه، دوربین زیر نمایشگر و تاریخ عرضه احتمالی فاش شد!

اوپو A5

اوپو A5، اوپو A5 فایو جی و اوپو A5x رسماً رونمایی شدند

تاثیر بیت کوین بر روی برق چیست؟

بیت کوین چیست و چه ربطی به برق دارد؟

مطالب مرتبط

مهاجرت کاری متخصصان IT به آلمان
رپورتاژ آگهی

فرصت‌های مهاجرت کاری متخصصان IT به آلمان؛ از ایران تا برلین

23 اردیبهشت 1404 ساعت 14:30
چرا فروشگاه اینترنتی شما به سرور ابری نیاز دارد؟
رپورتاژ آگهی

چرا فروشگاه اینترنتی شما به سرور ابری نیاز دارد؟

22 اردیبهشت 1404 ساعت 13:00
گوشی آنر انتخابی هوشمندانه برای عکاسی حرفه‌ای
رپورتاژ آگهی

گوشی آنر انتخابی هوشمندانه برای عکاسی حرفه‌ای

21 اردیبهشت 1404 ساعت 15:00
شروع موفق در دیجیتال مارکتینگ با آموزش صفر تا صد سئو در تهران
رپورتاژ آگهی

شروع موفق در دیجیتال مارکتینگ با آموزش صفر تا صد سئو در تهران

21 اردیبهشت 1404 ساعت 14:30

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور