مسابقات فین تک دانشگاه شریف ( سومین دوره مسابقات چالشهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات )، صبح پنجشنبه و جمعه، ۱۷و ۱۸ مرداد ماه در محل باشگاه کسب وکار دانش بنیان دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
این رویداد که با هدف شناسایی افراد توانمند جویای کار و ورود این افراد به بازار کار تحت قوانینی خاص برای حل چالشهای موجود در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات به مدت دو روز برگزار شد. لازم به توضیح است که در هر کدام از این رویدادها یک چالش خاص در حوزه ICT مورد هدف قرار میگیرد.
علی روزی طلب، دبیر اجرایی سومین دوره از مسابقات فینتک چلنج دانشگاه شریف گفت: هدف اصلی این مسابقات شناسایی افراد با توانایی حل چالش و اتصال آنها به بازار کار است، بنابراین از کلیه علاقهمندان و استارتآپها به این حوزه برای شرکت در این مسابقات دعوت به عمل آمد و حدود ۳۰۰ نفر در این مسابقات ثبتنام کردند که از این بین حدود ۲۰۰ نفر در این مسابقه شرکت کردند و پراکندگی این افراد از تهران و صرفا از دانشگاه شریف نبوده و از همه شهرستانها در این چالش حضور دارند و تقریبا ۵۰ درصد شرکت کنندگان از شهرستانها و مابقی نیز از تهران هستند.
وی افزود: در کنار این اکوسیستم ما از تعدادی از شرکتها دعوت کردیم تا به عنوان سرمایهگذار در این رویداد حضور پیدا کنند تا علاوه برآشنایی با شرکتکنندگان، این افراد بتوانند برای رفع چالشهای اصلی مسابقه که بر اساس نیاز آنها انتخاب شده است به بازار کار متصل شوند و نیاز بازار کار در این حوزه برطرف گردد.
روزیطلب درباره روند برگزاری این مسابقات نیز اظهار کرد: روند برگزاری به این صورت است که شامل سه چالش فنی و یک چالش ایدهپردازی خواهد بود و شرکتکنندگان ده ساعت برای ارائه راهحل های خود زمان خواهند داشت. همچنین، روز دوم چالش شامل ۴ ساعت است که روند داوری تیمها در این روز طی خواهد شد و هرتیم ۵ الی ۱۰ دقیقه برای ارائه ایده جدید در این حوزه فرصت دارد. پس از این مرحله با نظر داوران و بررسی بحث فنی و ایدهپردازی تیمها نمرات آنها اعلام خواهد شد و رنکینگ شرکتکنندگان از یک تا هر عددی که باشد اعلام خواهد شد.
در ادامه مصطفی وکیلی از اعضای تیم فنی شرکت سداد درباره هدف این شرکت از حضور در مسابقات فینتک چلنج دانشگاه شریف را در راستای انجام رسالت اجتماعی این شرکت برای توسعه این قبیل از فعالیتها و در درجه بعد شناسایی افراد نخبه برای کمک به رشد این اکوسیستم خواند.
وی درباره شرکت در رویدادهای اینچنینی گفت: شرکت پرداخت الکترونیک سداد به عنوان حامی و با هدف جذب نیروهای نخبه در رویدادهای اینچنینی در طول سال شرکت خواهد کرد. وکیلی درباره جذب نخبگان و نحوه بهکارگیری آنها در شرکت پرداخت الکترونیک سداد نیز افزود: هدف ما این است که دانشجویانی که از صنعت دور هستند و صرفا به تحصیل در دانشگاه میپردازند از طریق این سوالات که مربوط به دنیای واقعی است وارد این چالش شوند و برای شروع به کار دعوت گردند.
گفتنی است؛ شرکت پرداخت الکترونیک سداد یکی از شرکتهای پی اس پی ایران است که در زمینه تسهیل پرداخت اعم از دستگاه های کارتخوان، درگاه های پرداخت اینرنتی و مواردی از این دست فعالیت میکند.
سامان صفایی، مدیر توسعه کسبوکار شرکت فرادیس البرز و اسپانسر طلایی رویداد فینتک چلنج نیز درباره هدف از حضور در این رویداد گفت: این شرکت در راستای مطرح کردن چالشهایی در این حوزه و رفع آنها و شناسایی نیروهای حاذق در این زمینه که اهداف شرکت فرادیس البرز است به عنوان حامی مسابقات در این رویداد شرکت کرد.
وی درخصوص تعداد نفرات مورد نیاز برای دعوت به کار در این شرکت نیز اظهار کرد: شرکت فرادیس البرز حدود یک سال است که فعالیت خود را در رابطه با استارتآپها آغاز کرده است و تیمهای فنی همواره در حال رفتوآمد در این قبیل شرکتها هستند ولی باید خروجی این مسابقات مورد ارزیابی قرار گیرد و در این خصوص تصمیمگیری به عمل آید.
شرکت فرادیس البرز یکی از شرکتهای زیرمجموعه شرکت خدمات انفورماتیک محسوب میشود که بحث شتابدهندهها را مدیریت میکند و مسئولیت اصلی آن تولید و تجهیز SSD در زمینه بانکی مانند خودپرداز کیوسک و پشتیبانی آنها و بحث کیف پول و پرداختیاری در حوزه تراکنشهای بانکی خُرد است که به تازگی به اهداف شرکت اضافه شده است.
گفتنی است؛ سومین دور از مسابقات فینتک دانشگاه صنعتی شریف (Fintech Challenge)، ۱۷ و ۱۸ مرداد ماه همراه با جوایز نقدی و غیرنقدی برای تیمهای برتر و امکان استخدام در شرکتهای بزرگ این حوزه برگزار شد.
هدف اصلی این رویداد دو روزه حل مسائل واقعی فینتکی، خلاقیت و نوآوری در فناوریهای نوین مالی، بانکداری و پرداخت الکترونیک به همراه ارائه استارتاپهای برتر این حوزه به سرمایهگذاران بود.