دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: کافه بازار به بی‌راهه رفت؛ جولان مارکت ایرانی و سوءاستفاده از شرایط!
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > اخبار > اخبار داخلی > کافه بازار به بی‌راهه رفت؛ جولان مارکت ایرانی و سوءاستفاده از شرایط!
اخبار داخلیاخبار اپلیکیشن‌هامنتخب

کافه بازار به بی‌راهه رفت؛ جولان مارکت ایرانی و سوءاستفاده از شرایط!

هاشم رضاپور 29 تیر 1397 ساعت 12:45
زمان مطالعه: 5 دقیقه
کافه بازار به بی راهه رفت
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

اندروید، پر استفاده ترین سیستم عامل جهان به شمار می رود و میلیاردها گوشی و تبلت با این سیستم عامل در دستان کاربران وجود دارد. اما اندروید به تنهایی نمی توانست تا این حد مورد پذیرش کاربران قرار بگیرد و این اپلیکیشن ها و بازی ها بودند که توانستند با قابلیت های هیجان اگیز بر محبوبیت این سیستم عامل بیفزایند.

سال ها قبل زمانی که گوگل پلی مورد تحریم و فیلترینگ قرار گرفت، یک سرویس ایرانی پدید آمد و کافه بازار نامیده شد؛ سرویسی که توانست محدودیت‌ها را دور بزند و به نوعی جای گوگل پلی را بگیرد. اما مدتی است بازار به بی راهه رفته و در حالی در این بازار جولان می‌دهد که بسیاری از محدودیت‌های  گوگل پلی برداشته شده است.

به تازگی اپلیکیشن شیپور از کافه بازار حذف شده و بازار به شیپور که میلیاردها تومان برای تبلیغ اپلیکیشن خود هزینه کرده، گفته است که باید در ازای درامد خود از آگهی ها به این شرکت پورسانت پرداخت کند! اما مسئولین اپلیکیشن شیپور این موضوع را خلاف قوانین دانسته‌اند و بیان کرده‌اند که نباید به آنها چنین برخورد شود. حتی کافه بازار آمار کاربران شیپور را طلب کرده است تا از این طریق به درآمد آگهی ها بر روی این سرویس پی ببرد و درصد خود را دریافت کند. در حالی که مسئولین شیپور می گویند که این مورد می تواند به رقیب این شرکت کمک کند تا به اطلاعات خصوصی آنها پی ببرد و حذف کردن رقبا به نفع کاربران نیست، چرا که دیوار هم از سرویس های زیر مجموعه کافه بازار است و به زبان ساده تر دیوار و کافه بازار برادر هستند!

این اتفاق در حالی رخ داده است که چنین چیزی در گوگل پلی وجود ندارد و همه توسعه دهندگان، از کوچیکترین تا بزرگترین برای قرار دادن اپلیکیشن خود در این سرویس تنها مبلغی را برای یک بار پرداخت می کنند! اما کافه بازار با اینکه هر سال از توسعه دهندگان مبلغی دریافت می کند، خواسته های نامتعارفی نیز دارد! این کار بسیار غیر حرفه‌ای است که یک مارکت از اپلیکیشن های قرار گرفته بر روی سرویس خود درخواست آمار و پورسانت داخلی نماید، چرا که در تمامی مارکت ها تنها از اپلیکیشن‌های پولی پورسانت نصب دریافت می شود و تا به امروز گوگل هیچ تفاوتی بین اپلیکیشن ها و بازی‌ها قائل نشده است!

برای مثال تصور کنید که گوگل چگونه می توانست از فروشگاه آمازون و هزاران فروشگاه دیگر از درخواست پورسانت فروش نماید! اما این کمپانی چنین خواسته‌ای ندارد و همین که میلیون ها کاربران برای نصب اپ های این فروشگاه ها و سرویس ها به گوگل پلی مراجعه می کنند، برایش کافی است و برای این شرکت درآمد بزرگی به شمار می رود. استارت آپ شیپور نیز به همین موضوع اشاره کرده و گفته است که زمان تبلیغ شیپور به نوعی کافه بازار هم تبلیغ شده و آیا این کافی نیست؟!

کافه بازار با جولان در بین کاربران ایرانی و عدم استفاده درصد زیادی از ایرانی ها از گوگل پلی، خواسته های غیر متعارف دارد و قصد دارد از هر راهی پولی از آن خود کند. توسعه دهندگان زیادی هم به دلیل اینکه بازار اپلیکیشن های آنها را در صفحه اول نمایش نمی دهد، گلایه دارند در حالی که در صورت همکاری با این شرکت و کمی ارتباط شما می توانید اپ و با بازی خود در صفحه اول نمایش دهید! در قسمت قرار دادن مطالب رسانه ها نیز تفاوت هایی وجود دارد و به نظر می رسد رسانه هایی که به این شرکت نزدیک تر هستند، بسیار سریعتر می توانند در قسمت بررسی ها، مطالب خود را منتشر کنند و دیجی رو این موضوع را تایید می‌کند.

نظر شما چیست؟

 

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: بازار, دیجی رو, شیپور, کافه بازار
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی استفاده همزمان گلکسی تب اس 4 از اسکنر عنبیه چشم و سیستم تشخیص چهره استفاده همزمان گلکسی تب اس 4 از اسکنر عنبیه چشم و سیستم تشخیص چهره
مقاله بعدی اینستاگرام از این به بعد وضعیت آنلاین بودن دوستان‌تان را هم نشان می‌دهد اینستاگرام از این به بعد وضعیت آنلاین بودن دوستان‌تان را هم نشان می‌دهد
6 نظرات 6 نظرات
  • سعید says:

    از همون اول از بازار و دیجی کالا خوشم نیومد و ازشون استفاده نکردم چون رفتارشون کاملا مشخص هست که سر کاربر کلاه گذاشتنه

    پاسخ
  • شاهرخ says:

    نمیدونم چرا ما ایرانیها در چند سال اخیر طوی تربیت شدیم که سرمون توی کار همدیگست ، چرا انرژی صرف توسعه خودمون نمیدیم و دوست داریم از زحمت دیگران بهره ببریم .
    این کار کافه بازار به وضوح برگرفته از یک مغز کوچک و تنبل و خنگ که به مفتخوری عادت کرده و قاعدتا پر از عقده ک توانایی دیدن پیشرفت دیگران را ندارد .
    بهترین کار اینه که شیپور با ایجاد وبسایت اپ خودشو ارایه بده.
    لعنت به فکرهای مسموم

    پاسخ
  • امیر says:

    باید مثل گوگل انحصار طلب جریمه بشه تا حساب کار دستش بیاد
    ولی کی جریمه کنه؟ بره تو جیب کی؟؟

    پاسخ
  • farid says:

    کافه بازار کپی نچندان خوب از گوگل پلیه که داره از سیستم عامل ساخته گوگل پول در میاره که این افتضاحه بیشتر کاربرای اندروید اپلیکیشن هاشون رو از گوگل پلی دانلود میکنن که کامل تره، سرور قوی تری داره، آپدیت هارو بهتر ارائه میکنه و برنامه هاشو سازگار با دیواس ها و بهینه شده با اندروید ارائه میده اونوقت ما داریم پولمونو صرف یسری مفت خور میکنیم ولی گوگل معیار تبلیغ برنامه هاش پر طرفدار بودن و کاربردی بودن برنامه هاشه

    پاسخ
  • توسعه دهنده اندروید says:

    وقتی که مقامات کشور ایران دروغگو و بی لیاقت هستند از کافه بازار نباید انتظاری داشته باشید
    دعا میکنم روزی سرنگون شوند و همه تبعیض ها و ستمگری هایشان خاتمه یابد .

    پاسخ
  • محمد رضا says:

    کافه بازار کاسب تحریمه وگرنه کی میاد بجای گوگل پلی از باراز استفاده کنه؟

    پاسخ

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • خرید بیت کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

سیستم عامل هارمونی او اس برای کامپیوتر

سیستم عامل هارمونی او اس برای کامپیوتر؛ گام بلند هواوی به سوی استقلال و نوآوری

مقایسه ویوو X200 اولترا و گوگل پیکسل 9 پرو ایکس ال

مقایسه ویوو X200 اولترا و گوگل پیکسل 9 پرو ایکس ال؛ قدرت بهتر است یا هوش؟!

آپدیت جدید گلکسی واچ

آپدیت جدید گلکسی واچ ویژگی Now Bar را به ساعت‌های سامسونگ می‌آورد

مطالب مرتبط

مقایسه ویوو X200 اولترا و گوگل پیکسل 9 پرو ایکس ال
راهنمای خریدمنتخب

مقایسه ویوو X200 اولترا و گوگل پیکسل 9 پرو ایکس ال؛ قدرت بهتر است یا هوش؟!

19 اردیبهشت 1404 ساعت 14:40
خداحافظی با اسکایپ
اخبار اپلیکیشن‌هامایکروسافت

خداحافظی با اسکایپ؛ این نرم‌افزار محبوب از امروز تعطیل می‌شود

15 اردیبهشت 1404 ساعت 18:19
آینده فایرفاکس
اخبار اینترنت و شبکهاخبار اپلیکیشن‌ها

آینده فایرفاکس در خطر! آیا مرورگر مستقل موزیلا در آستانه نابودی قرار دارد؟

14 اردیبهشت 1404 ساعت 17:34
حریم خصوصی پیشرفته واتساپ
اخبار اپلیکیشن‌ها

با ویژگی جدید حریم خصوصی پیشرفته واتساپ، مانع درز اطلاعات چت‌ها شوید!

8 اردیبهشت 1404 ساعت 19:30

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور