ایران سرزمینی با اقلیمهای متفاوت است و در هر نقطه آن میشود غذاهای خوشرنگولعابی را چشید که نمونه آن در کمتر جایی از دنیا پیدا میشود. قورمه سبزی و ته چین مرغ دو غذای جذاب ایرانی است که بیشتر مردم شیفته آن هستند و حتی گردشگران خارجی نیز مجذوب طعم جادویی آنها میشوند. قورمه سبزی با روغن سبز هوسانگیزش و ته چین مرغ با رنگ بهترین زعفران ایران، هر فردی را وسوسه میکند. مجله گردشگری نابرو در مطالب شکمگردی خود به غذاها و چاشنیهای ایرانی از جمله قورمه سبزی، ته چین مرغ و بهترین زعفران ایران پرداخته و از نکات مهم این خوشمزهها برایتان گفته است. ما نیز در این مطلب با کمک دانستنیهای مجله گردشگری نابرو، قصد داریم که شما را به لذت از طعم غذاهای ایرانی دعوت کنیم.
شکمگردی با قورمه سبزی
طعم جادویی خورشت قورمه سبزی به کیفیت سبزی آن بسیار وابسته است. بهعنوان مثال اگر قورمه سبزی را در شمال ایران امتحان کنید، متوجه طعم خاص آن خواهید شد. این خطه سرسبز به دلیل کیفیت بالای سبزی و تنوع آن، بهترین ترکیب را برای سبزی قورمه سبزی دارد. ترکیبی که عطر شنبلیله و تره آن هوش از سر آدمی میبرد. به گفته مجله گردشگری نابرو سبزیجات قورمه سبزی شامل تره، گشنیز، جعفری و شنبلیله است.
لذیذترین نوع گوشت برای پخت قورمه سبزی، گوشت گوسفندی است. البته میتوانید گوشت گوساله یا مرغ را هم جایگزین آن کنید. لوبیا قرمز بهترین نوع لوبیا برای پخت قورمه سبزی است، اما بعضی از افراد تمایل دارند که از لوبیا چیتی یا چشم بلبلی در قورمه سبزی استفاده کنند.
نکات کلیدی در پخت قورمه سبزی
بهتر است که لوبیا را از قبل خیس کنید و جداگانه بپزید تا غذا خوشرنگولعاب شود. بهتر است به جای سبزی فریزی از تازه آن استفاده کنید. سبزی را بیش از حد سرخ نکنید تا روغن اضافی وارد غذا نشود و طعم تلخ احساس نکنید. فراموش نکنید که نمک را باید در آخرین مراحل پخت و بعد از نیمپز شدن گوشت به غذا اضافه کنید. زیرا ریختن نمک در اول کار، بافت گوشت را سفت میکند.
حواستان باشد که در استفاده از پیاز افراط نکنید و یک عدد بزرگ کفایت میکند و بیشتر از این مقدار طعم شیرین نامطبوعی به قورمه سبزی میدهد. برای آشنایی بیشتر با فوتوفن پخت قورمه سبزی، این غذای اصلی ایرانی، به مجله گردشگری نابرو بروید و در میان مطالب شکمگردی آن، نام این غذای محبوب را جستجو کنید.
ته چین مرغ با بهترین زعفران ایران
ته چین مرغ یکی از لذتبخشترین و در عین حال سادهترین غذاهای ایرانی است. پخت این غذا ساده است، اما نیاز به رعایت یک سری نکات کوچک دارد تا طعم فوقالعادهای پیدا کنید. ته چین مرغ بههمراه بهترین زعفران ایران یکی از جذابیتهای سفرههای شام و ناهار در مهمانیهای خانوادگی و دوستانه محسوب میشود. رنگولعاب زعفرانی این غذا، سفره را زیباتر جلوه میدهد و با کمک زرشک و خلال بادام و پسته میتوانید یک تابلوی نقاشی زیبا درون سفره خلق کنید.
فوتوفن پخت ته چین مرغ
هر چند که پخت ته چین مرغ ساده است، اما فراموش نکنید که این غذا با رعایت یک سری نکات مهم، طعم و ظاهری مطلوب پیدا میکند. مجله گردشگری نابرو در میان مطالب شکمگردی خود، بهطور مفصل این نکات را توضیح داده است که ما مختصری از آن را برایتان شرح خواهیم داد.
اولین نکتهای که در پخت ته چین مرغ باید در نظر بگیرید، تمرین و تکرار است. این غذا با کمک تمرین به بهترین نوع خودش تبدیل میشود. پس اگر تا الان تجربه پخت این غذا را نداشتهاید، پیش از برگزاری مهمانی، چند باری برای خودتان آن را بپزید.
از تجربه مادرها و مادربزرگها برای طبخ ته چین مرغ استفاده کنید و فقط به منابع اینترنتی متوسل نشوید. فراموش نکنید که زعفران چاشنی مهم و اصلی این غذا است. حتماً زعفران اصل تهیه کنید. ته چین مرغ با بهترین زعفران ایران رنگ و طعم مطلوبی پیدا میکند. برای بررسی نکات بیشتر، پیشنهاد میکنیم که سری به مجله گردشگری نابرو بزنید و نام این غذای محبوب ایرانی را در آن جستجو کنید.
مجله گردشگری نابرو علاوه بر معرفی جاذبههای ایران، از غذاهای اصیل کشورمان نیز میگوید. بنابراین در بخش شکمگردی آن میتوانید با بیشتر غذاهای ایرانی آشنا شوید و از فوتوفن پخت آنها بیشتر از قبل بدانید.
این مطلب یک رپورتاژ آگهی است و دیجی رو هیچ مسئولیتی در قبال محتویات آن ندارد.