دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: با بهترین شبیه‌ سازهای اندروید سال 2017 برای کامپیوتر آشنا شوید
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > مقالات گوناگون > با بهترین شبیه‌ سازهای اندروید سال 2017 برای کامپیوتر آشنا شوید
مقالات گوناگونمنتخب

با بهترین شبیه‌ سازهای اندروید سال 2017 برای کامپیوتر آشنا شوید

حسین جامه بزرگی 15 مرداد 1396 ساعت 19:37
زمان مطالعه: 8 دقیقه
معرفی بهترین شبیه سازهای اندروید بر روی کامپیوتر- دیجی رو
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

دلایل زیادی وجود دارد که نیاز به نصب یک شبیه‌ساز اندروید بر روی رایانه پیدا کنید. به‌عنوان مثال توسعه‌دهندگان برای تست اپلیکیشن‌هایشان و گیمرها برای استفاده از موس و کیبورد ممکن است از این نرم‌افزارها استفاده کنند. امروز در دیجی رو قصد داریم تعدادی از بهترین شبیه‌سازهای اندروید را به شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید.

لیست
AMIDuOSAndroid Studio emulatorAndyARChonBluestacksDroid4XGenymotionKoPlayerMEmuNoxRemix OS PlayerWindroyXamarinYouWave

AMIDuOS

شبیه‌ساز اندوید- دیجی رو

AMIDuOS اولین عنوان در لیست ما و همچنین یکی از جدیدترین نرم‌افزارهای ارائه‌ شده به‌عنوان شبیه‌ساز اندروید است. با این نرم‌افزار شما می‌توانید دونسخه از اندروید، یعنی نسخه‌های لالی پاپ و جلی بین را تجربه کنید. استفاده از امکانات این نرم‌افزار رایگان نیست اما نسخه‌های دستکاری‌شده نیز برای کسانی که امکان پرداخت ارزی را ندارند در اینترنت یافت می‌شوند. این نرم‌افزار به خوبی از پس اجرای همزمان اپلیکیشن‌ها بر خواهد آمد و امکانات خوبی در اختیار کاربران عادی قرار خواهد داد. اما برای کاربران حرفه‌ای تر و یا گیمرها شاید جذابیتی نداشته باشد. دلیل این موضوع عدم امکان اجرای بازی‌ها نیست و ایننرم‌افزار به خوبی بازی‌ها را اجرا می‌کند اما گزینه‌های محدودی در اختیار کاربران قرار خواهد داد. بنابراین اگر استفاده شما از شبیه‌ساز اندروید محدود به استفاده از نرم‌افزارهایی مانند شبکه‌های اجتماعی، پیگیری اخبار وویرایشگرهای مختلف است AMIDuOS به خوبی نیازهای شما را برطرف خواهد کرد.

لینک دانلود از سایت سازنده

Android Studio emulator

شبیه‌ساز انروید استدیو- دیجی رو

اندروید استدیو محیط برنامه‌نویسی ارائه‌شده توسط گوگل برای توسعه اپلیکیشنهای اندروید است. این نرم‌افزار قابلیت‌های بسیاری را در اختیار توسعه‌دهندگانی قرار می‌دهد که به‌طور اختصاصی برای سیستم‌عامل اندروید اپلیکیشن تولید می‌کنند. در کنار این قابلیت‌ها یک شبیه‌ساز سیستم‌عامل اندروید نیز در درون این برنامه قرار داده‌شده است که شاید برای کاربران عادی کارایی نداشته باشد اما یک محیط رایگان و کارآمد برای تست و آنالیز اپلیکیشن‌ها برای توسعه‌دهندگان است.

لینک دانلود از گوگل پلی

Andy

شبیه‌ساز اندروید ANDY- دیجی رو

شبیه‌ساز بعدی Andy نام دارد و کاملاً رایگان است. اندی به‌مرور زمان با افزایش قابلیت‌ها و بهبود تجربه کاربری، خود را به‌عنوان یک جایگزین مناسب برای دیگرشبیه‌سازهای مطرح اثبات کند. اندی قابلیت اجرای برنامه‌ها و بازی‌های اندروید را به خوبی دار است و در صورت نیاز می‌توانید دسترسی به روت (root) را نیز فعال کنید. در کل اندی رایگان است و به خوبی کار می‌کند اما در هنگام نصب آن دقت لازم را داشته باشید. نسخه مخصوص کامپیوترهای مک نیز در دسترس است.

لینک دانلود از سایت سازنده

ARChon

شبیه‌ساز ARChon اندروید- دیجی رو

ARChon یک شبیه‌ساز معمولی نیست. این نرم‌افزار بر روی مرورگر کروم وسیستم‌عامل کروم نصب‌شده و به شما امکان اجرای نرم‌افزارهای اندروید رامی‌دهد. البته این فرایند اندکی پیچیده است و به کاربران عادی توصیه نمی‌شود درهرصورت ما لینک گیت هاب این پروژه را برای شما در ادامه قرار خواهیم داد تا اگر از کاربران لینوکس، ویندوز و مک هستید از آن استفاده کنید.

لینک دانلود از سایت گیت هاب

Bluestacks

Bluestacks-شبیه ساز اندروید بلواستکس - دیجی رو

بلواستکس شاید یکی از شناخته‌شده‌ترین و پراستفاده‌ترین شبیه‌سازهای اندروید باشد. این موضوع دلایل زیادی می‌تواند داشته باشد. شاید یکی از دلایلش ارائه آن برای هر دو سیستم‌عامل ویندوز و مک باشد. بلواستکس توانست به خوبی گیمرها را به خود جذب کند. جدیدترین نسخه بلواستکس یعنی نسخه 3 که در سال جاری عرضه شد شاید بهترین تجربه شبیه‌ساز اندروید نباشد اما این امکان را به شمامی‌دهد که بتوانید چندین بازی را به‌طور همزمان اجرا کنید و یا حتی یک بازی رابه‌طور همزمان دوباره اجرا کنید. امکان استفاده از کیبورد برای کنترل بازی‌ها نیز به خوبی فراهم است و تنظیمات زیادی نیز در دسترس شما قرار دارد.

لینک دانلود از سایت سازنده

Droid4X

droid4x-شبیه ساز اندروید Droid4X -دیجی رو

نرم‌افزار Droid4X افت‌وخیز بسیاری را تجربه کرده است و یکی از شبیه‌سازهایقدیمی اندروید به شمار می‌رود. این نرم‌افزار دارای رابط کاربری ساده‌ای است که استفاده از آن برای بسیاری از افراد نباید مشکل باشد. طراحی Droid4X بیشتر مختص گیمرها انجام‌شده است اما امکان نصب نرم‌افزار مختلف را نیز به شمامی‌دهد. از اینکه هنوز این نرم‌افزار و توسعه‌دهندگانش فعال هستند مطمئن نیستیم اما صفحه دانلود آن هنوز فعال است. ازآنجا که ممکن است با باگ‌هایزیادی در این محصول روبه‌رو شوید پیشنهاد می‌کنیم که از نرم‌افزار دیگری استفاده کنید. درهرصورت بیش از یک سال است این محصول به‌روزرسانی نشده است اما سازنده آن ادعا می‌کند 98 درصد امنیت دارد. همچنین نسخه مک نیز برای آن موجود است اما یافتن فایل نصبی آن ساده نیست.

لینک دانلود از سایت سازنده

Genymotion

شبیه یاز اندروید Genymotion- دیجی رو

این شبیه‌ساز اندروید برای توسعه‌دهندگانی طراحی‌شده که برای تستاپلیکیشن‌های خود نیاز به دستگاه‌های مختلف دارند. به‌وسیله این اپلیکیشن شما می‌توانید از اندروید نسخه 4.2 به همراه نکسوس 1 تا اندروید 6.0شبیه‌سازی‌شده از نکسوس 6 را اجرا کنید. همچنین به‌راحتی امکان جابه‌جاییمیان دستگاه‌ها برای شما فراهم است. Genymotion برای کاربران عادی گزینه مناسبی نیست اما درهرصورت برای آن‌ها نیز به‌طور رایگان در دسترس است.

لینک دانلود از سایت سازنده

KoPlayer

شبیه ساز اندروید KoPlayer- دیجی رو

یکی از جدیدترین شبیه‌سازهای اندروید ارائه‌شده تاکنون KoPlayer است. KoPlayer مخصوص گیمرها ساخته‌شده و امکان استفاده از کلیدهای کیبورد برای کنترل بازی را فراهم کرده است. بازیکنان می‌توانند تصاویر بازی را ضبط کرده و در هرجایی که نیاز دارند آپلود کنند. پروسه نصب بسیار ساده است و نشان‌دهنده عملکرد صحیح این نرم‌افزار است. دو ایرادی که می‌توان به آن گرفت یک اجرای تصادفی نرم‌افزار است که مشکل شایعی میان دیگر شبیه‌سازها نیز است و دوم باگ‌های نرم‌افزار است. در هر صورت، KoPlayer یک گزینه رایگان و خوب محسوب می‌شود.

لینک دانلود از سایت سازنده

MEmu

شبیه‌ساز اندروید MEmu- دیجی رو

MEmu یکی دیگر از شبیه‌سازهای جدید و کارآمد اندروید است که شاید بزرگ‌ترین ویژگی آن پشتیبانی از هر دو چیپ AMD و Intel باشد. این شبیه‌ساز از اندروید های 4.3، 4.4 و اندروید 5.0 پشتیبانی می‌کند و شما حتی می‌توانید هم‌زمان هر 3 آن‌ها را اجرا کنید. با توجه به اجرای اندروید لالی پاپ، MEmu به خوبی از بسیاری از بازی‌ها و برنامه‌ها پشتیبانی می‌کند اما شاید برای گیمرها جذاب نباشد چون امکان خاصی را برایشان فراهم نمی‌کند. شما به‌راحتی وکاملاً رایگان می‌توانید از طریق این لینک این نرم‌افزار را دریافت کنید.

لینک دانلود از سایت سازنده

Nox

شبیه ساز اندروید Nox -دیجی رو

Nox هم یکی از نرم‌افزارهایی است که برای گیمرها طراحی‌شده است. امکاناتی و قابلیت‌هایی در این شبیه‌ساز وجود دارد که به‌طور اختصاصی برای گیمرها قرارداده‌شده‌اند. شما می‌توانید از دسته‌های بازی معمول برای انجام بازی در  اینشبیه‌ساز استفاده کنید. در تنظیمات این نرم‌افزار نیز گزینه‌های مختلفی جهت افزایش بهره‌وری وجود دارد که پیشنهاد می‌کنیم با توجه به سخت‌افزار کامپیوتر خود آن‌ها تنظیم کنید. این نرم‌افزار کاملاً رایگان است اما در مدت استفاده گاهی مشاهده می‌شد بعضی نرم‌افزارها بدون اجازه دانلود و نصب می‌شوند که امیدواریم این مشکل در به‌روزرسانی های بعد رفع شود. درصورتی‌ کهاز سخت‌افزار مناسبی برخوردار باشید Nox یک تجربه بی‌نقص و روان از اجرایاپلیکیشن‌های اندروید را برایتان رقم خواهد زد.

لینک دانلود از سایت سازنده

Remix OS Player

شبیه ساز اندروید Remix OS Player - دیجی رو

Remix OS Player هم یک شبیه‌ساز اندروید جدید است و تنها نرم‌افزار شبیه‌سازی است که از اندروید مارشاملو 6.0 در کنار لالی پاپ و کیت کت پشتیبانی می‌کند. این شبیه‌ساز برای بازی ساخته‌شده است و از طریق منو کناری می‌توانید به تنظیمات بیشتری دسترسی داشته باشید تا هر طور که مایل هستید تجربه خود را  شخصی‌سازی کنید. باگ‌هایی در این نرم‌افزار دیده می‌شود اما در آینده با به‌روزرسانی‌های جدید احتمالاً شاهد رفع آن‌ها خواهیم بود. اما باوجود این باگ‌ها هم Remix OS Player از بسیاری شبیه‌سازها بهتر است و کاملاً هم رایگان عرضه‌شده است. شاید تنها نقطه‌ضعف آن عدم پشتیبانی از پردازنده‌هایAMD باشد.

لینک دانلود از سایت سازنده

Windroy

شبیه‌ساز اندروید Windroy- دیجی رو

Windroy هم یک شبیه‌ساز کلاسیک اندروید است و یکی از قدیمی‌ترین های آن‌ها است. سخت است که بخواهیم به هرکسی توصیه کنیم که آن را استفاده کند چون مدت زیادی از آخرین به‌روزرسانی این نرم‌افزار می‌گذرد و نسخه‌های بروزتری از دیگر نرم‌افزارها در دسترس هستند اما این‌طور گفته می‌شود که Windroy کارایی خوبی در نسخه‌های قدیمی‌تر ویندوز دارد. اگر قصد اجرای بازی به‌وسیله این نرم‌افزار رادارید فکر جایگزین دیگری برای آن باشید اما اگر استفاده شما به اپلیکیشن‌های معمول مانند آفیس محدود می‌شود به‌راحتی نیاز شما را برطرف خواهد کرد. درهرصورت این شبیه‌ساز به‌طور رایگان عرضه‌شده و اگر سخت‌افزار مناسبی هم داشته باشید می‌توانید آن را امتحان کنید امابه‌احتمال بسیار زیادی به زود یک شبیه‌ساز دیگر را جایگزین آن خواهید نمود.

لینک دانلود از سایت سازنده

Xamarin

شبیه ساز اندروید Xamarin -دیجی رو

Xamarin هم مانند اندروید استدیو یک محیط توسعه اپلیکیشن است و مانند آن دارای یک شبیه‌ساز داخلی است. این نرم‌افزار محیط تست برای توسعه‌دهندگان است و برای کاربران عادی توصیه نمی‌شود. شبیه‌ساز Xamarin شاید به‌اندازه Genymotion قدرتمند نباشد اما درهرصورت کار خود را انجام می‌دهد. برای مصارف خانگی و شخصی کاملاً رایگان است اما شرکت‌ها و تیم‌های بزرگ‌ترباید هزینه آن را بپردازند.

لینک دانلود از سایت سازنده

YouWave

YouWave شبیه ساز اندروید- دیجی رو

YouWave هم یکی دیگر از شبیه‌سازهای قدیمی اندروید است و بیش از یک سال از آخرین به‌روزرسانی آن می‌گذرد. نسخه رایگان YouWave از اندروید بستنی نونی 4.0.4 استفاده می‌کند اما می‌توانید با پرداخت 30 دلار نسخه اندروید لالیپاپ را دریافت کنید. این نرم‌افزار به خوبی اجرا می‌شود و مراحل نصب نیز ساده است. بااینکه قابلیت خاصی برای بازی کردن وجود ندارد اما بازی‌ها اجرا می‌شوند و می‌توانید بازی کنید. می‌توان گفت YouWave برای بازی‌های سبک و اجرای اپلیکیشن‌ها مناسب است و می‌تواند برای کاربران گزینه مناسبی باشد. نسخه مخصوص سیستم‌عامل مک نیز در دسترس است.

لینک دانلود از سایت سازنده

پیش از نصب هر یک از این نرم افزارها ابتدا از سخت‌افزار موردنیاز آن اطلاع حاصل کنید تا با کندی و دیگر مشکلات مواجه نشوید. درهرصورت اجرای شبیه‌سازها بار محاسباتی زیادی به سخت‌افزار وارد می‌کند پس بهتر است در هنگام اجرای آن‌ها تا جایی که ممکن است از اجرای دیگر نرم‌افزارها پرهیز کنید. اگر از سخت‌افزار قدیمی‌تری استفاده می‌کنید بهتر است از طریق تنظیمات شبیه‌سازها استفاده آن‌ها از سخت‌افزار را در حد پایین‌تری قرار دهید.

لطفاً در صورت استفاده از شبیه‌سازهای اندروید تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: AMIDuOS, Bluestacks, اپلیکیشن اندروید, اندروید, شبیه ساز اندروید در ویندوز
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی مقایسه شیائومی می 5 اس و سامسونگ گلکسی ای 5 2017 مقایسه شیائومی می 5 اس و سامسونگ گلکسی ای 5 2017
مقاله بعدی دیجی فکت:۲۳ دانستنی دباره‌ی سیگار کشیدن دیجی فکت: ۲۳ دانستنی درباره‌ی سیگار کشیدن
2 نظرات 2 نظرات
  • محمدجواد says:

    خوب بود

    پاسخ
  • محمد کیا says:

    داداش دمت گرم با این مقاله ای که گذاشتی قربون دستت

    پاسخ

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • خرید بیت کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

وعده هفت سال به‌روزرسانی گوشی‌های اندرویدی

وعده هفت سال به‌روزرسانی گوشی‌های اندرویدی را باور کنیم یا نه؟!

چطور چربی پوست را با روتین ساده و کمترین هزینه کم کنیم؟

چطور چربی پوست را با روتین ساده و کمترین هزینه کم کنیم؟

اندروید باکس ایرانی بهتره یا خارجی

اندروید باکس ایرانی یا خارجی؟ کدام بهتر است؟

مطالب مرتبط

وعده هفت سال به‌روزرسانی گوشی‌های اندرویدی
راهنمای خریدمنتخب

وعده هفت سال به‌روزرسانی گوشی‌های اندرویدی را باور کنیم یا نه؟!

20 اردیبهشت 1404 ساعت 19:38
مقایسه ویوو X200 اولترا و گوگل پیکسل 9 پرو ایکس ال
راهنمای خریدمنتخب

مقایسه ویوو X200 اولترا و گوگل پیکسل 9 پرو ایکس ال؛ قدرت بهتر است یا هوش؟!

19 اردیبهشت 1404 ساعت 14:40
چگونه با پشتیبانی نمایندگی HP تماس بگیریم؟ شماره تلفن و راهنمای ارتباط
مقالات گوناگون

چگونه با پشتیبانی نمایندگی HP تماس بگیریم؟ شماره تلفن و راهنمای ارتباط

15 اردیبهشت 1404 ساعت 16:15
ساعت سیکو و ساعت اورینت
مقالات گوناگون

نکات مهمی که قبل از خرید ساعت باید بدانید

15 اردیبهشت 1404 ساعت 15:35

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور