آی پینز

معرفی 3 نوع شارژری که این روزها همه باید در خانه داشته باشند

در عصری که زندگی ما به شکلی پیچیده با گوشی‌های هوشمند در هم تنیده شده، اطمینان از اینکه این دستگاه‌های همراه‌مان همواره دارای انرژی بوده و بتوانند کار کنند، بسیار مهم است. گوشی‌های هوشمند که این روزها به رایانه جیبی ما تبدیل شده‌اند، به عنوان یک مرکز ارتباطی، سازمان‌دهنده کارها و وسیله سرگرمی عمل می‌کنند و از همین رو استفاده از آن‌ها به امری اجتناب ناپذیر بدل شده است. در حالی که کابل شارژ ابزاری آشنا برای همه مردم تلقی شده و اغلب افراد از آن برای پر کردن باتری گوشی خود استفاده می‌کنند، اما دنیای شارژرهای تلفن همراه بسیار گسترده‌تر از این حرف‌هاست و انواع و اقسام مختلفی از این وسیله را ارائه می‌کند.

در مجموع می‌توان گفت سه نوع ضروری از شارژرهای تلفن همراه این روزها در بازار وجود دارند و می‌توان گفت در هر خانه‌ای باید این سه نوع شارژر وجود داشته باشد که کمترین مشکل در رابطه با شارژ باتری دستگاه‌های قابل حمل، به ویژه گوشی هوشند، پیش بیاید. از شارژرهای دیواری مرسوم و استانداردی که تقریباً همه ما یکی از آن‌ها را در خانه داریم گرفته تا شارژر قابل حمل همه کاره که گوشی ما را در حین حرکت و در طول سفر زنده نگه می‌دارد و شارژر بی‌سیم کارآمدی که راحتی بیشتری را ارائه می‌دهد. در ادامه با ما در دیجی رو همراه باشید تا یک یک این ابزارهای ضروری را با هم مرور کرده و با آن‌ها بیشتر آشنا شویم.

شارژر دیواری استاندارد و قابل اعتماد

شارژر دیواری

وقتی نوبت به شارژ گوشی‌هایمان در خانه یا محل کار می‌رسد، یک شارژر دیواری استاندارد و قابل اعتماد بهترین انتخاب است. این نوع شارژر معمولاً هنگام خرید تلفن همراه در جعبه آن ارائه می‌شود و امکان اتصال مستقیم گوشی شما به پریز برق را فراهم می‌کند. شارژرهای دیواری به گونه‌ای طراحی شده‌اند که میزان برق ثابت و کارآمدی را به دستگاه شما تزریق کرده و این اطمینان را ایجاد کنند که بتوانید به سرعت و بدون دردسر گوشی خود را دوباره روشن کرده و مورد استفاده قرار دهید.

با این حال، همه شارژرهای دیواری یکسان ساخته نمی‌شوند. برای استفاده حداکثری از این نوع شارژر، مهم است که حتماً شارژر باکیفیت و سازگار با دستگاه خود را خریداری کنید. همیشه به دنبال شارژرهایی باشید که هم قابلیت شارژ سریع را داشته و هم ویژگی‌های ایمنی داخلی برای محافظت از گوشی شما در برابر شارژ بیش از حد و گرم شدن بیش از حد را دارا باشند. علاوه بر این، یک شارژر دیواری پیشرفته با چندین پورت USB می‌تواند برای شارژ همزمان چندین دستگاه بسیار مفید باشد و باعث شود تا با مشکل کمبود پریز برق مواجه نشوید. استفاده از شارژرهای دیواری استاندارد برای حفظ عمر باتری گوشی ضروری است و سعی کنید هر زمان که امکانش را داشتید، از این نوع شارژرها برای پر کردن باتری گوشی استفاده کنید.

شارژر قابل حمل همه کاره

شارژر قابل حمل

در دنیایی که ما دائما در حال حرکت هستیم، داشتن یک منبع برق قابل اعتماد و قابل حمل برای گوشی‌هایمان بسیار مهم است. اینجاست که شارژر قابل حمل که با نام «پاور بانک» نیز شناخته می‌شود، وارد عمل می‌شود. شارژرهای قابل حمل نحوه دسترسی ما به دنیای اینترنت و اتصال به شبکه‌های مخابراتی را متحول کرده‌اند و به ما این امکان را می‌دهند که گوشی‌های خود را در حین حرکت شارژ کنیم؛ چه در سفر، چه پیاده‌روی و چه در هنگام گردش در یک روز آفتابی در بیرون از منزل.

شارژرهای قابل حمل در ظرفیت‌های مختلفی وجود دارند که بر حسب میلی آمپر ساعت (mAh) اندازه‌گیری می‌شوند. در واقع، همین عدد است که تعیین می‌کند چند بار می‌توانید گوشی خود را با پاور بانک شارژ کنید. بنابراین، هنگام انتخاب یک شارژر قابل حمل، حتماً عادات روزانه خود و میزان استفاده‌ای که از گوشی هوشمندتان دارید را در نظر بگیرید. اگر اغلب برای مدت طولانی بیرون از خانه بوده و به پریز برق دسترسی ندارید، حتماً یک پاوربانک با ظرفیت بالاتر انتخاب کنید. از طرف دیگر، اگر فقط به دنبال یک منبع شارژ برای مواقع ضروری هستید و روزانه قرار نیست از پاوربانک استفاده کنید، مدلی با ظرفیت کمتر نیز کاملاً کافی خواهد بود.

شارژرهای قابل حمل مدرن همچنین دارای چندین پورت USB هستند که به شما امکان می‌دهند چندین دستگاه را به طور همزمان شارژ کنید. حتی برخی از آن‌ها از شارژ سریع نیز پشتیبانی می‌کنند و این اطمینان را به شما می‌دهند که در کمترین زمان، بتوانید باتری گوشی هوشمندتان را پر کنید (البته، برای استفاده از شارژ سریع باید گوشی شما هم از آن پشتیبانی کند). بنابراین، با داشتن یک شارژر قابل حمل یا همان پاوربانک در کیف یا جیب خود، دیگر نگران تمام شدن ناگهانی باتری گوشی خود نخواهید بود.

شارژر بی‌سیم کارآمد

شارژر بی‌سیم

به لطف ظهور فناوری شارژ بی‌سیم، دنیای شارژ گوشی‌های هوشمند به فراتر از کابل‌ها و پورت‌ها تکامل یافته است. شارژرهای بی‌سیم از میدان‌های الکترومغناطیسی برای انتقال انرژی از شارژر به گوشی، بدون نیاز به اتصال فیزیکی، استفاده می‌کنند. این نوع شارژر به دلیل راحتی و سهولت استفاده، در سال‌های اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده و اغلب گوشی‌های رده بالا از آن پشتیبانی می‌کنند.

شارژرهای بی‌سیم به اشکال مختلفی در بازار وجود دارند؛ از پد شارژ گرفته تا پایه، حتی شارژرهای بی‌سیم ویژه خودرو نیز طراحی و عرضه شده‌اند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که گوشی خود را (که حتماً باید از شارژ بی‌سیم پشتیبانی کند) روی شارژر بی‌سیم سازگار با آن قرار دهید تا فرایند شارژ باتری به طور خودکار شروع شود. بنابراین، دیگر دردسر آشفتگی کابل‌ها و فرسوده شدن درگاه شارژ را نخواهید داشت. شارژرهای بی‌سیم مخصوصاً برای شارژ شبانه بسیار مفید هستند، زیرا می‌توانید به سادگی گوشی خود را هنگام خواب روی شارژر کنار تخت خود قرار دهید و صبح آن را با باتری پر بردارید.

توجه به این نکته مهم است که همه گوشی‌ها از شارژ بی‌سیم پشتیبانی نمی‌کنند، بنابراین قبل از خرید شارژر بی‌سیم، حتما مشخصات گوشی خود را بررسی کرده و از سازگاری آن با شارژر بی‌سیم مورد نظر اطمینان حاصل کنید (در این مورد می‌توانید از فروشنده نیز مشاوره بگیرید). شارژ بی‌سیم ممکن است کمی کندتر از شارژ کابلی معمولی باشد، اما راحتی آن و مزایایی مانند عدم ساییدگی و فرسودگی کابل و درگاه شارژ، می‌تواند استفاده از آن را کاملاً توجیه‌پذیر کند.

نتیجه

در دسترس بودن 24 ساعته و افزایش بهره‌وری در دنیای امروز به شدت مهم بوده و برای این منظور، داشتن یک گوشی با باتری شارژ شده ضروری است. در حالی که شارژر دیواری استاندارد برای استفاده روزانه کاملاً ضروری است، شارژرهای قابل حمل و بی‌سیم راحتی و انعطاف‌پذیری بیشتری را به روال شارژ شما اضافه می‌کنند. با داشتن این سه نوع شارژر، برای هر نوع شرایطی مهیا خواهید بود و می‌توانید هر جا که باشید گوشی خود را روشن نگه داشته و در صورت اتمام شارژ باتری، در اسرع وقت دوباره آن را آماده به کار کنید.

مطالب پیشنهادی
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها