زمانی که گوشیهای شارپ و اسنشال فون بریدگی قطره مانند را به بازار معرفی کردند، از آنجایی که مصرفکنندگان آشنایی کمی با این مدلها داشتند، مورد استقبال چندانی قرار نگرفتند. اما زمانی که اپل کل دستگاههای خود را مجهز به بریدگی Y شکل معروف کرد تا دوربین TrueDepth خود را در آن قرار دهد، بسیاری از سازندههای چینی روند اپل را دنبال کردند و ظاهر گوشیهای خود را تبدیل به کلونی از دستگاههای اپل کردند. با این حال، شیائومی لبهی بالایی خود را برای گوشیهای پرچمدار خود حفظ کرد و بریدگی را فقط در گوشیهای میانردهای همانند A2 Lite به کار برد.
همچنین، طراحی “قطرهی شبنم” بیشک در گوشیهایی همانند میت 20، به عدد بزرگ 88 درصد برای نسبت صفحه به بدنه کمک میکند. اینگونه رویکردهای مختلف در حال حاضر توسط سازندگان مختلف در حال تست هستند تا گوشی “بدون لبه” را طراحی کنند. اما به نظر میرسد که یکی از این رویکرد، نسبت به بقیه موفقیت بیشتری داشته است.
این رویکرد، قرار دادن یک اسلایدر در پشت گوشی بوده که دوربین سلفی و سنسورهای مختلف روی آن قرار میگیرند. اوپو فایند ایکس چنین طراحیای را به کار برد و البته این ویوو بود که برای اولین بار در گوشی “نکس” آن را پایهگذاری کرد. اما با تمام این اوصاف، به نظر میرسد که شیائومی قصد دارد تعریف “گوشی تمام صفحه” را برای همگان تغییر دهد.
طراحی شیائومی می میکس 3
در تیزرهای می میکس 3، شیائومی به نسبت صفحه به بدنهی بالاتر از 90 درصد اشاره داشت؛ این عدد با جدا کردن تجهیزاتی که به طور معمول در قسمت بالایی گوشی قرار میگیرند، قابل حصول شده است. یک اسلایدر وجود دارد که زمانی که آن را به بالا میکشید، دو دوربین سلفی در مقابل شما قرار میگیرند و زمانی که آن را سر جای خود قرار میدهید، این گوشی به عدد شگفت انگیز 93.4 درصد نسبت صفحه به بدنه میرسد.
مکانیسم اسلاید مغناطیسی است، و از این رو خرابی و شکستگی کمتری در آن دیده خواهد شد. به گفتهی شیائومی، این اسلایدر بیش از 300هزار بار تست شده تا از مقاومت کامل آن اطمینان حاصل شود. شما میتوانید علاوه بر تغییر صدایی که در هنگام باز و بسته کردن میشنوید، کاربردهای مختلفی برای اسلایدر، همانند جواب دادن تلفن یا باز کردن یک اپلیکیشن تعریف کنید.
ممکن است رویکرد اسلایدی، بهترین روش برای حل مسالهی حذف لبهها به نظر برسد، اما دارای مشکلاتی نیز هست. یافتن کیس مناسب برای محافظت از این گوشی ممکن است دشوار باشد که البته شیائومی یک عدد در جعبهی گوشی قرار داده است.
قاب گوشی از آلیاژ الومینیوم سری 7000 ساخته شده و پشت آن نیز سرامیکی است. می میکس 3 در سه رنگ زیبای سبز یشمی، یاقوت کبود و مشکی آنیکس عرضه میشود و یک نسخهی مخصوص “شهر ممنوعه” نیز وجود دارد که گرانترین نسخهی این گوشی است و مجهز به 10 گیگابایت رم خواهد بود.
سختافزار شیائومی می میکس 3
همانطور که از یک پرچمدار عرضه شده در سال 2018 میتوان انتظار داشت، شیائومی می میکس 3 مجهز به چیپست 845 به همراه 6، 8 یا 10 گیگابایت رم و تا 256 گیگابایت حافظهی داخلی است. یک باتری نسبتا معمولی 3200 میلی آمپری مجهز به تکنولوژی شارژ سریع این گوشی را تغذیه میکند و شارژ بیسیم هم برای آن وجود دارد. صفحهی 6.4اینچی OLED فول اچ دی پلاس به همراه قابلیت صفحهی همیشه روشن نیز دوستداران صفحههای بزرگ و باکیفیت را راضی نگاه میدارد.
دوربینهای دوگانهی پشت گوشی شامل یک دوربین 12 مگاپیکسلی با 1.4 میکرون پیکسل و فوکوس خودکار دو پیکسلی و یک لنز تله فوتوی 12 مگاپیکسلی برای زوم دو برابر خواهد بود. قابلیتهای معمول هوش مصنوعی نیز همانند شناسایی منظره، حالت بوکه و نورپردازی استدیویی نیز در دوربین قرار دارند، اما باید تا زمانی که یک دستگاه از این گوشیها به دست ما برسد، برای نقد آن صبر کنیم.
کیت دوربین جلو نیز شامل یک دوربین 24 مگاپیکسلی و یک دوربین 2 مگاپیکسلی برای درک عمقی در عکسهای پرتره خواهد بود. دوربین اصلی نیز میتواند ترکیب پیکسل انجام دهد تا در محیطهای تاریک، عکسهای بهتری به دست آیند.
پیش فروش این گوشی از امروز شروع شده و در روز اول ماه نوامبر، شیائومی می میکس 3 سه با قیمتهای 474 دلار برای نسخهی 6/128 گیگابایتی، 515 دلار برای نسخهی 8/128 گیگابایتی، 575 دلار برای نسخهی 8/256 گیگابایتی، و همچنین 720 دلار برای نسخهی ویژهی آن با نام شهر ممنوعه که شامل مجسمهای طلایی از یکی موجودات اساطیری چین در جعبه میشود و خود گوشیهم مجهز به 10 گیگابایت رم و 256 گیگابایت حافظهی داخلی خواهد بود، به بازار عرضه میشود.