روز چهارشنبه در طی مراسمی با حضور فعالان عرصه ورزش چوگان و همچنین مدیران الوپیک به عنوان حامی این ورزش باستانی ایرانی، بر برگزاری مسابقات دورهای ورزش چوگان با نام جام الوکاپ تاکید شد.
الوپیک جدیدترین اپـلیکیشن خدمات رسان حمل و نقل پیک است که بستهها و مـرسولات را با قیمتی منطقیتر و سرعـتی بیشتر به دست مـشتریان میرساند. البته در ابتدا فقط این حمل و نقل با پیک موتوری انجام میشد، اما اکنون سرویسهای دیگری نیز به این اپلیکیشن اضافه شده است. سرویسهایی جون الو تاکسی، الو وانت و …. . با این اپ تـمام مشتریان میتوانند به راحتی و به صورت آنـلاین مسیر راننده پیک خود را دنبال کنند و از دریـافت بسته خود مطمئن باشند و در کنار آن در هـزینه و زمان خود صرفه جویی کنند.
الوپیک در تازهترین برنامه خود با حمایت از برگزاری ورزش چوگان گامی در جهت بهبود شرایط این ورزش ایرانی برداشت. در مراسم برگزار شده ابتدا مدیر عامل الوپیک، آقای مهدی نایبی به ایراد سخن پرداختند. ایشان بیان داشتند که در طی سه سالی که از راه اندازی الوپیک میگذرد همواره تلاش کردهاند تا نشان دهند که این اپ تمام ایرانی توسط متخصصان و نیروهای ایرانی در داخل کشور راه اندازی و توسعه یافته است، درست بر عکس اپهای دیگر که از عوامل خارجی نیز بهره بردهاند. در ادامه نایبی گفت که الگوی الوپیک چاپار ایرانی است که در زمان باستان با اسب اقدام به ارسال پیام به اقصی نقاط ایران میکردند. در همین رابطه الوپیک اقدام به خمایت از ورزش چوگان نمود. ایشان همچنین عنوان داشتند که ورزش چوگان فراتر از یک ورزش است و باید آن را جزئی از تاریخ و فرهنگ ایران زمین دانست.
در ادامه سرهنگ ناظری با تشکر از مدیرعامل الوپیک به عنوان حامی جام الوکاپ به معرفی تاریخچهای از ورزش چوگان پرداختند. ایشان عنوان داشتند ورزش چوگان ریشه در تاریخ کهن ایران زمین دارد. این ورزش را 3000 سال پیش ایرانیان در راستای ارتقاء قدرت نظامی و بهبود شرایط سربازان و ارتش ایران ابداع کردند و این در زمانی بود که جهان بهرهای از ورزش نبرده بود. در سال 1396 با فراز و نشیبی بسیار بالاخره این ورزش به نام ایران ثبت جهانی شد و این امر مایه مباهات مردمان ایران زمین است. همچنین ایشان از آقای نایبی، مدیرعامل الوپیک برای حمایت از این ورزش و برگزاری جام الوکاپ و حمایت از تاریخ و فرهنگ این ملت نقدیر نمودند.
در ادامه مهمان ویژه دیگر این مراسم آقای پامپا از آرژانتین صحبت نمودند. ایشان با تشکر از فدراسیون گفتند که اولین بار است که به ایران آمدهاند و از برگزار کنندگان و زمین مسابقه و در کل از جام الوکاپ راضی بودند و بازیها را فراتر از انتظار خود دانستند و عنوان داشتند که در این ورزش تربیت اسب بسیار مهمتر از بازیکنها میباشد. ایشان به مدت سه ماه به عنوان مربی و بازیکن به فعالیت خواهند پرداخت.
آقای ناظری در ادامه افزودند که با ورزش چوگان در انگلستان آشنا شده و به این ورزش علاقمند شدهاند. برای این ورزش حداقل 30 اسب، دهها نیروی متخصص و همچنین زمین مناسب مورد نیاز است و همچنین آوردن بازیکنان خارجی. با آنکه این ورزش تمام ایرانی است اما متاسفانه خارجیان و حتی ایرانیان نیز این ورزش را با نام امارات و دیگر کشورها میشناسند.
سرهنگ ناظری در رابطه با نقش استارتاپها در حوزه ورزش به خصوص چوگان عنوان داشتند که استان تهران دارای 3 باشگاه بزرگ برای چوگان است؛ باشگاه فرح آباد که ثبت ملی شده است، باشگاه نوروز آباد و باشگاه ارتش در شمال شرق تهران. یک باشگاه مجهز و بزرگ نیز در استان البرز وجود دارد. ایشان همچنین گفتند با آنکه چوگان در ایران ریشه تاریخی دارد اما متاسفانه از لحاظ فنی پیشرفتی نداشته است. ایشان بیان داشتند که با آوردن لژیونرهایی چون آقای پامپا میتوان به بهبود شرایط موجود کمک شایانی کرد. همچنین تربیت اسبان حرف اول را در ورزش چوگان میزند و 70 درصد این ورزش وابسته به اسب است و با تربیت اسبانی چابک به رشد و ارتقا این ورزش میتوان کمک کرد.
مدیرعامل الوپیک در ادامه به مسئولیت اجتماعی الوپیک اشاره کرد و افزود که در برابر قشر ضعیف جامعه احساس مسئولیت میکنند و برای برطرف کردن این فاصله طبقاتی اقداماتی انجام دادهاند و با فرهنگ سازی تا حد زیادی دیدگاه مردم را نسبت به پیک موتوری تغییر دادهاند. ایشان در ادامه افزودند که الوپیک در حال توسعهی کار خود بوده و از ارسال مرسولات به اقصی نقاط کشور و حتی خارج از ایران در آیندهای نزدیک خبر دارد. وی در ادامه گفت که برای حمایت از موتورسواران و پیکهای خود که همواره با خطرات زیادی روبه رو هستند وامهای خردی را در نظر گرفتهاند و همواره از آنها حمایت خواهند کرد. همچنین به منظور تعامل بیشتر با مشتریان به مسافران الوپیکی کلاه ایمنی اعطا میشود.