امروزه تمامی کمپانیهای شناخته شده در رابطه با تولید موبایل و تلفن همراه برای منبع تغذیه گوشیهای خود از باتریهای لیتیوم یونی مانند باتری آیفون استفاده میکنند که تا به امروز برترین تکنولوژی موجود برای این استفاده است. این باتریها تقریبا تمامی نکات مورد نظر برای استفاده در گوشیهای همراه را دارند و به ندرت به مشکل بر میخورند. اما بسیاری از کاربران با استفاده بی دقت از تلفن همراه و رعایت نکردن نکاتی که موجب افزایش عمر باتریها میشود، به باتریهای گوشی موبایل خود صدمه میزنند.
این قبیل مشکلات معمولا شامل باد کردن باتریها و یا کاهش توان نگهداری شارژ مورد نظر و یا کاهش توانایی در شارژ شدن باتری گوشی است. اما به طور کلی این باتریهای لیتیوم یونی یک مشکل اساسی دارند که این مشکل کاهش توان پس از مدتی استفاده است. به طور مثال شما اگر یک گوشی با باتری 3500 میلی آمپر خریداری کنید پی از حدود 2 یا 3 سال استفاده متوجه میشوید که باتری گوشی شما دیگر مانند قبل کارایی ندارد و مدت زمان کمتری شارژ خود را نگه میدارد و در کل مثل روزهای اول نیست.
بعد از بروز این مشکل شما و اکثر مصرف کنندگان گوشیهای موبایل هوشمند به فکر تعویض باتری یا خرید گوشی موبایل جدید میاُفتند که با توجه به قیمتهای بسیار بالای گوشیهای موبایل، امروزه بهتر و عقلانی تر است که جهت تعویض باتری گوشی موبایل خود اقدام کنیم.
حال یکی از موارد مورد توجه در خرید و تعویض باتری گوشی موبایل این است که بتوانیم نمونه های اصلی را از نمونه های تقلبی تشخیص دهیم و یک باتری با کیفیت برای گوشی خود خریداری کنیم تا مجبور نباشیم پش از گذشت اندک زمانی دوباره با مشکلات باتری روبه رو شویم و یک بار دیگر در این زمینه هزینه کنیم.
در ادامه نکاتی را به اطلاع شما میرسانیم که در عمل تشخیص باتری اصلی از فیک یا تقلبی به شما کمک میکند.
تشخیص باتری اصلی گوشیها
با بالا رفتن قیمت گوشیها و افزایش مخاطبان در زمینه تعویض قطعات و باتری گوشی موبایل، نمونه های تقلبی هم در راستای این مورد افزایش یافته اند و همچنین دقت هزینه ی بیشتری را در این جهت صرف نموده اند. با توجه به این موضوع نمونه های تقلبی باتریها بسیار مشابه اصل هستند و تشخیص آنها کمی مشکلتر از قبل شده است. اما اگر کمی دقت کنید متوجه برخی تفاوتها میشوید و میتوانید نمونه ی اصلی را تشخیص داده و انتخاب کنید.
یکی از موارد قابل توجه در خرید باتری گوشی موبایل توجه به دقت و کیفیت ساخت باتری است. معمولا در نمونه های تقلبی از مواد بی کیفیت استفاده شده و دقت ساخت باتریهای آنها نسبت به نمونه اصلی کمتر است و شما با در دست گرفتن باتریها میتوانید با مقایسه کردن آنها به این موضوعات پی ببرید پس سعی کنید هنگام خرید باتری جدید نمونه ی اصلی آسیب دیده ی خود را همراه خود ببرید.
مورد بعدی مربوط به کیفیت بسته بندی باتری مورد مشاهده است. موارد غیر اصل معمولا از بسته بندی بی کیفیت و بی دقتی برخوردار هستند و در رابطه با نوشته های روی جعبه از چاپ ضعیف استفاده شده و حتی در بسیاری از موارد دارای غلط املایی هستند.
برداشتن روکش باتری و چک کردن تراشهی NFC یکی دیگر از راههای تشخیص باتری اصلی از تقلبی است. هیچ یک از باتریهای تقلبی این تراشه را ندارند و شما با چک کردن حضور این تراشه در باتری مورد نظر میتوانید از اصل بودن آن اطمینان حاصل کنید.
پس از برداشت روکش باتری و یا برچسب آن به نوشته های روی آن توجه کنید، باتریهای اصلی دارای نوشته هایی شامل کد شرکت سازنده و همچنین عبارت Samsung SDI هستند که این موارد روی باتری به نوعی حکاکی شده اند.
یکی دیگر از موارد مورد توجه مربوط به وزن باتریها است. باتریهای اصلی معمولا نسبت به باتریهای تقلبی مقداری سنگینتر هستند که شما با قرار دادن آنها روی ترازوهای دقیق میتوانید به این موضوع پی ببرید. همچنین با تاریخ ساخت چاپ شده روی بدنه و جعبه ی باتری دقت کنید. در باتریهای غیر اصل و تقلبی تاریخ و ساعت چاپ شده روی جعبه و باتری با یکدیگر متفاوت است.
توجه به برچسب روی باتری هم میتواند در تشخیص اصل یا تقلبی بودن باتری به شما کمک کند. در موارد اصلی لبه ها کاملا صاف و بی نقص هستند و برچسب کاملا صاف و متناسب با لبه روی آن قرار گرفته است که در موارد تقلبی اینطور نیست.
#توجه: این مطلب یک رپرتاژ تبلیغاتی بوده و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده تهیه و نگارش شده است.
دیجیرو مسئولیتی در قبال محتوای تبلیغاتی ندارد.