در حال حاضر واتساپ یکی از بهترین سرویس‌های پیام‌رسان در اندروید است که مردم در سرتاسر دنیا از آن استفاده می‌کنند. یکی از ویژگی‌هایی که واتساپ را تا این اندازه پرطرفدار و جذاب کرده حفظ حریم شخصی و ایجاد امنیت برای کاربران است. طی آپدیت اخیر این سرویس پیام‌رسان، ویژگی جالبی تحت عنوان ارسال عکس و ویدیو یکبار مصرف در واتساپ (View Once) به آن اضافه شده که به شما این امکان را می‌دهد که برای مخاطب خودتان عکس و ویدیو بفرستید اما این فایل‌ها بعد از این‌که یک‌بار توسط شخص مقابل مشاهده شوند، از بین خواهند رفت. در حال حاضر این قابلیت برای تمامی کاربران واتساب در اقصی نقاط دنیا قابل استفاده است. امروز در دیجی‌رو قصد داریم تا این ویژگی را با جزئیات بررسی کنیم پس در ادامه با ما همراه باشید.

چگونه عکس و ویدیوی یکبار مصرف در واتساپ ارسال کنیم؟

  1. اول از همه اپ واتساپ را باز کنید.
  2. سپس روی چت گروهی یا یکی از مخاطبانی که می‌خواهید عکس و ویدیو ارسال کنید، بروید.
  3. حالا در این قسمت روی دکمه Attach که در پایین صفحه قرار دارد، کلیک کنید.
    آموزش ارسال عکس و ویدیوی یکبار مصرف در واتساپ 1
  4. اگر می‌خواهید عکس یا ویدیو بگیرید گزینه دوربین (Camera) را انتخاب کنید، در غیر این صورت آپشن گالری (Gallery) را انتخاب کرده و روی فایل تصویری موجود در این بخش که می‌خواهید ارسال شود، بروید.
  5. حالا فایل تصویری مورد نظر را انتخاب کنید.
  6. روی آیکون One-time واقع شده در پایین صفحه کلیک کنید تا فایل تصویری مورد نظر به صورت یکبار مصرف در واتساپ برای مخاطبتان ارسال شود.
    آموزش ارسال عکس و ویدیوی یکبار مصرف در واتساپ 2
  7. حالا کادر دیالوگی نمایش داده می‌شود که به شما می‌گوید مخاطب عکس یا فیلم مورد نظرتان را فقط یک بار می‌تواند مشاهده کند. سپس روی گزینه Ok کلیک کنید.
  8. با کلیک روی گزینه ارسال (Send) ویدیو یا عکس تنها یک‌بار برای شخص/ اشخاص مقابل به نمایش در می‌آید.

آموزش ارسال عکس و ویدیوی یکبار مصرف در واتساپ 3

ارسال عکس و ویدیوی یکبار مصرف در واتساپ با ارسال فایل‌های تصویری به صورت معمولی فرق می‌کند. زمانی‌که فایل تصویری یک‌بار مصرف ارسال می‌کنید، آیکونی با عنوان یک‌بار مصرف (one-time) در کنار رسانه ارسال شده قرار می‌گیرد که با حالت عادی متفاوت است. پس از این‌که روی رسانه کلیک می‌کنید تا برایتان به نمایش دربیاید، کادر دیالوگی باز می‌شود که به مخاطب می‌گوید پس از خارج شدن از عکس یا ویدیو، فایل ارسالی ناپدید خواهد شد.

با بازگشت روی چت، عکس و فیلم به طور کلی ناپدید می‌شوند و نوشته‌ای تحت عنوان باز شده (Opened) کنار آن مشاهده خواهید کرد که به شما اطلاع می‌دهد که این فایل قبلا مشاهده شده است. درست مانند تمامی ویژگی‌ها دیگر این برنامه ارسال عکس و ویدیوی یکبار مصرف در واتساپ هم در چت گروهی و هم در چت‌های تک مخاطبی، از ویژگی رمزگذاری پایان به پایان پشتیبانی می‌کند. گیرنده/ گیرندگان نمی‌توانند فایل تصویری ارسال شده را ذخیره‌، فروارد یا نشان‌گذاری کرده و یا حتی آن‌ها را به اشتراک بگذارند اما حتما توجه داشته باشید که مخاطبان همچنان می‌توانند از فایل ارسالی اسکرین شات بگیرند به همین دلیل هم توصیه می‌کنیم در مورد محتویات ارسالی در دنیای دیجیتال نهایت دقت را داشته باشید.

یکی دیگر از ویژگی‌هایی که واتساپ جدیدا اضافه کرده، ناپدید شدن پیام و یا مدیای ارسالی در چت (فارغ از این‌که داخل گروه چت باشد یا تک مخاطب) بوده که باعث می‎‌شود محتویات فرستاده شده بعد از 7 روز حذف شوند. حالت ارسال عکس و ویدیوی یکبار مصرف (View Once) بخشی از این ویژگی جدید است که به منظور ایجاد حریم خصوصی بیشتر برای کاربران طراحی شده است. هم اکنون از این قابلیت به عنوان یکی از بهترین‌ ویژگی‌های کاربردی روی گوشی‌های اندروید و آیفون یاد می‌شود پس اگر دوست دارید از این ویژگی استفاده کنید، می‌توانید همین حالا این کار را انجام داده و نظراتتان در خصوص این آپدیت جدید با ما به اشتراک بگذارید.