دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: کشتی یخی 130 متری در قطب جنوب به وسیله گوگل ارث کشف شد!
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > اخبار > اخبار گوناگون > کشتی یخی 130 متری در قطب جنوب به وسیله گوگل ارث کشف شد!
اخبار گوناگون

کشتی یخی 130 متری در قطب جنوب به وسیله گوگل ارث کشف شد!

حسین محمودزاده 23 بهمن 1402 ساعت 19:18
زمان مطالعه: 6 دقیقه
کشتی یخی
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

افرادی که تصمیم می‌گیرند تا به صورت آنلاین و با استفاده از نرم افزار قدرتمند گوگل ارث (Google Earth)، در پهنه گیتی به کاوش بپردازند، معمولاً با مجموعه‌ای شگفت‌انگیز از مناظر باشکوه و عجیبی روبرو می‌شوند که پیش از این هیچ تصوری از آن‌ها نداشته‌اند. گوگل ارث با بهره‌گیری از تصاویر دقیق و بسیار واضح که توسط سیستم‌های فوق پیشرفته ماهواره‌ای ثبت می‌شوند، این روزها به یک ابزار تحقیق و کندوکاو در نقاط دور افتاده زمین تبدیل شده است.

این حقیقت را می‌توان در محتوای اخیر که توسط یک تولید کننده محتوا در یوتیوب با نام کاربری MrMBB333 ایجاد شده، مشاهده کرد. او با اطمینان ادعا می‌کند که یک ساختار عظیم را که ظاهراً یک “کشتی یخی” به طول 400 فوت (122 متر) است در قطب جنوب کشف کرده است!

در ویدیویی که MrMBB333 تولید و در سال 2021 بر روی پلتفرم یوتیوب منتشر کرده است، گفته می‌شود که این کشتی عظیم در فاصله‌ای معادل 160 کیلومتری از سواحل قاره قطب جنوب واقع شده، و ادعا می‌شود که موقعیت آن در نواحی زیرین کشور نیوزیلند قرار دارد. همچنین، تاریخ درج شده روی ویدیو نشان می‌دهد که این کشتی یخی در تاریخ 7 اوت سال 2020 (17 مرداد) کشف شده است.

کشتی یخی

در بخشی دیگر از ویدیو، ابعاد کشتی یخی مورد بحث قرار می‌گیرد، جایی که یوتیوبر می‌افزاید:

این ساختار دیدنی بیش از 400 فوت (122 متر) طول دارد و اگر بخواهیم دقیق‌تر بگوییم 428 فوت (130 متر). فارغ از ماهیت واقعی آن، شکلی که دارد کاملاً شبیه به یک کشتی است. چه آن را یک کشتی یخی بنامید یا هر نام دیگری که می‌خواهید به آن بدهید، شواهد حاکی از آن هستند که ما با یک شیء یخی به طول 400 فوت روبرو هستیم که در سواحل قطب جنوب جای گرفته است.

با اینکه این شیء در نگاه اول کاملاً شبیه به یک کشتی به نظر می‌رسد، اما نمی‌توان این مسئله را نیز انکار کرد که احتمالات دیگری نیز وجود دارد. در واقع، عدم وجود شواهد قاطع باعث می‌شود که نتوان به طور قطع گفت که این شیء یک کشتی است. این توده می‌تواند تنها یک تکه یخ بزرگ باشد که به شکل تصادفی و با ایجاد توهم بصری، به صورت یک کشتی به نظر می‌رسد.

علیرغم وجود چنین احتمالاتی، این موضوع مانع از گمانه‌زنی‌های گوناگون توسط کاربران و بینندگان ویدیو نشده است. افراد در مورد جزئیات موجود در تصاویر به بحث و استدلال پرداخته‌اند. برای نمونه، یکی از کاربرانی که به صورت فعال در بحث مشارکت داشته، چنین مطرح کرده است که:

استوانه‌ای به طول 50 فوت (15 متر) که در ویدیو دیده می‌شود ممکن است به جای یک توده یخ، در واقع قسمت پیشرانه یک موشک باشد که از فضا برگشته و به زمین برخورد کرده است. چرا که این نوع موشک‌ها به طور متداول برای قرار دادن ماهواره‌ها و ادوات علمی در مدار زمین استفاده می‌شوند.

شخص دیگری با اشاره به نظرات مطرح شده، چنین نتیجه‌گیری کرده است که:

شاید این کشتی عجیب و غریب از منطقه‌ای مرموز مانند مثلث برمودا به این نقطه رسیده است.

روایت‌هایی هم وجود دارند که به زوایای محیطی و زمین‌شناسی اشاره داشته‌اند، با این مضمون که:

آیا ممکن است یخ‌ها در حوالی منطقه‌ای که این کشتی در آن جای گرفته، در حال عقب‌نشینی باشند؟ این فرضیه را می‌توان مطرح کرد که تغییرات جغرافیایی و ذوب شدن یخ‌های قطبی که به مرور در حال کم شدن هستند، ممکن است به ناگهان باعث آشکار شدن بقایای کشتی‌های دفن‌شده در زیر لایه‌های یخی شده باشد.

کشتی یخی
در مراجعه بعدی به مختصات گفته شده، هیچ خبری از کشتی نبود!

با این حال، برخی که بیشتر کنجکاو و پیگیر بوده‌اند، مجدداً به مختصات گفته شده در ویدیو مراجعه کرده‌ و گفته‌اند:

یخ دور جزایر در تابستان آب می‌شود، بنابراین، اگر هم یک قایق بوده، الان دیگر نیست! بزرگنمایی در تصویر نشان می‌دهد چیزی که مشاهده شده بود، چیزی بیش از یک توده یخ نیست.

این تنها چیز عجیبی نیست که با استفاده از گوگل ارث در قطب جنوب پیدا شده است. چند سال پیش هم مردم معتقد بودند که یک “هرم پنهان” را در بین یخ‌ها پیدا کرده‌اند، اما با بررسی بیشتر گفته شد که احتمالاً فقط یک کوه بوده است.

نظر شما چیست؟ آیا کشتی یخی واقعاً وجود داشته؟ و اگر وجود داشته چرا در بین یخ‌ها مدفون شده و الان محو شده است؟ نظرات خود را از طریق بخش کامنت‌ها با ما در میان بگذارید.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise1
مقاله قبلی ویوو V30 پرو «ویوو V30 پرو» در نتایج تست Geekbench دیده شد
مقاله بعدی نینتندو سوئیچ 2 نینتندو سوئیچ 2 از سازگاری معکوس پشتیبانی خواهد کرد
نظر بدهید نظر بدهید

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • خرید ساعت گارمین
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • خرید بیت کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • تور روسیه
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

اینفینیکس جی تی 30 پرو

اینفینیکس جی تی 30 پرو معرفی شد؛ پردازنده دیمنسیتی 8350 آلتیمیت و نمایشگر 144 هرتز

MSI Claw A8

MSI Claw A8 معرفی شد؛ نسل جدید کنسول‌های دستی با پردازنده‌های اینتل و AMD

لاوا شارک فایو جی

لاوا شارک فایو جی معرفی شد؛ قدرت 5G در دستان شما، با قیمتی باورنکردنی!

مطالب مرتبط

تحقیقات چین از اپ استور اپل
اخبار گوناگون

چین اپ استور اپل را زیر ذره‌بین می‌برد؛ پاسخ تلافی‌جویانه به تعرفه‌های جدید آمریکا

20 بهمن 1403 ساعت 21:01
پاول دوروف
اخبار گوناگون

پاول دوروف چگونه و به چه علتی بازداشت شد؟

5 شهریور 1403 ساعت 10:51
Google TV Streamer
اخبار گوناگونگوگل

معرفی Google TV Streamer؛ دستگاه استریمینگ جدید گوگل با اندروید TV 14 و امکانات پیشرفته

20 مرداد 1403 ساعت 09:30
آمازون در 30 سالگی؛ تبدیل شدن از فروشگاه آنلاین کتاب به غول فناوری دو تریلیون دلاری
اخبار گوناگونآمازوناخبار

آمازون در 30 سالگی؛ تبدیل شدن از فروشگاه آنلاین کتاب به غول فناوری دو تریلیون دلاری

16 تیر 1403 ساعت 10:30

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور