روز گذشته، وان پلاس 3 رسماً توسط وان پلاس معرفی شد و این گوشی از تمام زوایا یک گوشی فوق العاده به شمار میرود. اسنپ دراگون 820، رم 6 گیگابایتی و 64 گیگابایت حافظه داخلی در کنار ویژگیهای جذابی مثل شارژ سریع، وان پلاس را به یک گوشی قدرتمند تبدیل کرده که نسبت به قیمت 400 دلاری آن امکانات مناسبی ارائه میدهد.
در حال حاضر گوشیهای کمی در بازار وجود دارند که چنین کارایی را با این قیمت ارائه دهند و وان پلاس 3 یکی از بهترین گوشیهایی است که ارزش قیمت خود را دارد. البته همواره باید به نیمه خالی لیوان هم توجه داشت و به این نکته توجه کرد که وان پلاس 3 با در نظر گرفتن چند ویژگی دیگر میتوانست به گوشی بهتری تبدیل شود. در زیر به برخی از این ویژگیها اشاره میکنیم:
1. جایگاه پشتیبانی از کارت حافظه جانبی
یکی از اصلیترین دلایل عدم وجود جایگاه کارت حافظه SD در وان پلاس 3 وجود پشتیبانی از Adoptable Storage است. این قابلیت حافظه خارجی را با حافظه داخلی ترکیب میکند و یک حافظه واحد ایجاد میکند، حالا تصور کنید کاربر در زمان خرید وان پلاس 3، یک کارت حافظه به همراه آن خریداری کند اما 2 ماه بعد قصد خارج کردن کارت حافظه از دستگاه خود را داشته باشد، در این صورت برنامههای نصب شده وی حذف خواهند شد. به همین دلیل است که وان پلاس در گوشی جدید خود تنها از حافظه داخلی استفاده کرده است. با این حال وجود پشتیبانی از کارت حافظه خارجی بدون قابلیت Adoptable Storage میتوانست یک حرکت مناسب از طرف وان پلاس باشد درست مانند کاری که سامسونگ در گوشیهای Galaxy S7 و S7 edge انجام داده است.
ظاهر فلز مانند وان پلاس دوست داشتنی است اما داشتن گزینههای رنگ بیشتر میتوانست جذاب باشد. البته در حال حاضر وان پلاس در دو رنگ گرافیتی و طلایی روشن عرضه خواهد شد اما این دو رنگ به اندازه کافی محبوب و شناخته شده هستند و صفاتی مانند خاص و برجسته بودن را به این گوشی ارائه نمیکنند.
3. قابلیت اتصال USB 3.0 و USB 3.1
وان پلاس 3 با درگاه USB 2 نوع C به بازار عرضه خواهد شد که نسبت به استاندارد سال 2016 به نظر کمی قدیمی است. در حال حاضر پورت و کابلهای یو اس بی 3 روز به روز فراگیرتر میشوند. علاوه بر آن سال گذشته وان پلاس 2 نسل گذشته این محصول نیز به درگاه USB 2 مجهز بود. بنابر این انتظار میرفت وان پلاس پیشرفتی در این زمینه ایجاد کند.
4. رابط کاربری با تنظیمات بیشتر
سیستم عامل اکسیژن OS بر پایه آندروید وانیل ساخته شده اما به هیچ عنوان به اندازهای که کاربر را راضی کند قابل شخصی سازی نیست، در واقع به هیچ وجه از نظر قابلیت شخصی سازی نزدیک به وان پلاس 1 و CyanogenMod آن نیست. اگرچه میدانیم رابطه وان پلاس و CyanogenMod به پایان خود رسیده و وان پلاس 3 از اکسیژن OS استفاده میکند. خوشبختانه این کمپانی از این نکته آگاه است که این رام به خوبی رقبای خود نیست بنابر این با آزادسازی منبع کرنل، وان پلاس 3 از یک رام سوم شخص اضافی پشتیبانی میکند.
به جز این 4 مورد نمیتوان انتظار داشت بدون افزایش شدید قیمت، ویژگی خاص دیگری در وان پلاس 3 قرار داده میشد. در کل وان پلاس 3 ضعف بزرگی ندارد و میتوان از آن به عنوان یک گوشی فوق العاده نام برد که مشخصات آن تقریباً از تمام زوایا در یک سطح قرار دارد.