با اینکه تلفن های همراه شاید تنها وسیله ی مدرنی باشند که در 20 سال گذشته این مقدار تغییرات را تجربه کرده اند، یکی از اجزای آنها وجود دارد که هماهنگ با قدرت پردازش و دوربین این گوشی ها پیشرفت نداشته است. همانطور که می دانید راجع به باتری های لیتیوم یونی صحبت می کنیم که انرژی گوشی ها را تامین می کنند. خیلی از کاربران با اتفاقاتی که برای گوشی های سامسونگ گلکسی نوت 7 افتاد متوجه شدند که حتی تکنولوژی قابل اعتمادی مانند باتری های سلول لیتیوم یونی هم وقتی فشار زیادی روی آنها باشد ممکن است به درستی کار نکنند.
ارتقا تکنولوژی باتری چیزی بوده که خیلی از تولید کندگان از جنبه های مختلف انجام داده اند، یکی از این جنبه ها قابلیت شارژ سریع یا همان Fast Charging است. کوالکام سازنده ی معروف پردازنده ی گوشی های اندرویدی در پایان سال 2015 تکنولوژی Quick Charge 3.0 را معرفی کرد که خیلی از گوشی های جدید اندرویدی از این تکنولوژی استفاده می کنند. سازندگان دیگر هم هرکدام تکنولوژی مخصوص به خود را برای شارژ سریع باتری دارند. مشخص است که تکنولوژی شارژ سریع مزایای قابل توجهی دارد: برای اینکه گوشی کامل شارژ شود لازم نیست تا تمام شب آن را به برق وصل کنید. کافی است تا فقط 30 دقیقه در زمان نهار گوشی را به شارژر متصل کنید و تا پایان روز از آن با خیال راحت استفاده کنید.
با تمام این تفاسیر گوشی های برجسته سال 2016 را بررسی کرده ایم تا ببینیم کدام دستگاه سریعتر شارژ می شود. نتایج این بررسی را در جدول زیر مشاهده می کنید. اعداد بیانگر مدت دقایقی است که گوشی شارژ می شود، هرچه این عدد کوچکتر باشد گوشی عملکرد بهتری داشته است.
در نگاه اول مشخص است که سه گوشی با اختلاف زیاد نسبت به رقبا عملکرد بهتری داشته اند. موتورولا Moto Z Droid Edition و OnePlus 3 و الجی G5. باتری هر سه ی این گوشی ها فقط در حدود یک ساعت و پانزده دقیقه از 0% شارژ به 100% می رسد. این عملکرد واقعا فوق العاده است مخصوصا وقتی که بدانیم روند شارژ باتری خطی نیست و باتری ها عموما در ابتدا به سرعت شارژ می شوند ولی پر شدن درصدهای پایانی خیلی بیشتر زمان بر هستند.
به این نکته نیز باید توجه داشت که iPhone، پرفروش ترین گوشی هوشمند جهان، از هیچ تکنولوژی شارژ سریعی پشتیبانی نمی کند و به 2 ساعت و بیست دقیقه زمان احتیاج دارد که به طور کامل شارژ شود. روند شارژ آیفون 7 پلاس حتی از این هم طولانی تر است: 3 ساعت و 17 دقیقه ی عذاب آور و طولانی! زمان طولانی شارژ باتری یکی از زمینه هایی است که گوشی های آیفون بدون شک از گوشی های اندرویدی خیلی عقب تر هستند.
همچنین می توانیم نگاهی به جدول زیر که مربوط به سال 2015 داشته باشیم تا ببینیم که امسال گوشی ها چه پیشرفتی در زمینه ی شارژ سریع نسبت به مدل های قبلی خود داشته اند.
با نگاهی به جدول بالا می بینیم که LG V10 اختلاف زیادی با سایر رقبا دارد و حتی از گوشی های سال 2016 هم عملکرد بهتری داشته و فقط به یک ساعت و 5 دقیقه زمان نیاز دارد تا به شارژ کامل برسد.
در مجموع، نتایج این دو سال با هم تفاوت هایی دارد و می توانیم ببینیم که پیشرفت های اندکی نیز وجود داشته است. باید منتظر باشیم و ببینیم که آیا در سال 2017 گوشی هایی که عملکرد ضعیفتری داشته اند می توانند وضعیت خود را بهبود ببخشند یا نه.
خیلی نامردین به خدا.بی انصافی تاکی؟به چه قیمتی؟ چطورمیتونین انقدرراحت دروغ بگین؟اکسپریازدفایوخودم بیشتراز۹۰دقیقه نمیشه زمان شارژکاملش .ایکس زدهم که دوستان دارن توهمین حدوده زمان شارژش.این نتایجوچطوربدست اوردین خداوکیلی؟اصلافکرشم نمیکردم به این وضوح دروغ بگین.اعتمادمخاطب مشخصابراتون هیچ ارزشی نداره متاسفم واس خودم که خیلی وقته سایت شماروبعنوان مرجع انتخاب کرده بودم.
با سلام خدمت شما
همانطور که مشاهده می کنید مرجع این نتایج دیجی رو نیست و ما فقط منتشر کننده این مطلب هستیم. این مطلب توسط یکی از معتبرترین وب سایت های حوزه گوشی های همراه در جهان تهیه شده است
موفق باشید