حتماً گوشیهای سونی اریکسون را به یاد دارید که سالها پیش به لطف نوآوری توانستند تبدیل به پر فروش ترین های بازار جهانی شود. نمایشگرهای TFT، بلندگوهای قدرتمند، طراحی زیبا و جدید در دوران اوج خود دل هر کاربری را بهدست میآوردند. دو کمپانی سوئدی اریکسون و ژاپنی سونی طی یک قرارداد شروع به ساخت گوشیهایی کردند که در ردههای متنوع ارائه میشدند.
همراه با دیجی رو باشید تا با دوران پادشاهی گوشیهای سونی اریکسون بیشتر آشنا شویم.
سرگذشت گوشی هایی شگفت انگیز
تقریباً 8 سال پیش در بازارهای فروش گوشی موبایل در ایران پر بود از گوشیهای سونی اریکسون. از ارزان قیمتترین گرفته تا گرانقیمت ترین ها. هرکدام بر حسب طراحی و امکانات قیمتهای متنوع داشتند، تقریباً از 150 هزار تومان شروع میشد تا حدود 600 هزار تومان. رده پرطرفدار عبارت بودند از K،W و P که با توجه به ویژگیهای خاصشان از محبوبیت بالایی برخوردار بودند.
با این که بیشتر گوشیهای سونی اریکسون فاقد صفحههای لمسی بودند ولی قابلیتهای مدرن زیادی داشتند، از وای فای گرفته تا به لوتوس و … (البته همهی این امکانات در آن سالها شگفت انگیز محسوب میشدند)
سالها گذشت و با پیشرفت در دنیای گوشیهای موبایل سونی اریکسون نیز در رده P خود از مدلهای دارای صفحه نمایش لمسی استفاده کرد، مانند P990. البته این مدل در کنار صفحه نمایش لمسی دارای کیبورد و دکمههای فیزیکی زیادی نیز بود.
دوران خوش پادشاهی در حال پایان یافتن
در همین سالهای نوکیا نیز برای حضور در بازار رقابتی گوشیهای پرطرفدار زیادی از قبیل ردههای E را به تولید میرساند و در نهایت با معرفی مدل N95 برندهی این رقابت نفس گیر شد. سونی اریکسون نیز سعی کرد تا با معرفی ردهی W خود جوانان و نسل جوانتر را هدف قرار دهد و در این مسیر نیز موفق ظاهر شد. با این که انتظار میرفت سالیان سال سونی اریکسون به عنوان پادشاه گوشیها به حساب بیاید کمپانیهای سامسونگ و اپل و به دنبال آنها آل جی و به لک بری با گوشیهای نسل جدید خود بازار را به تصاحب خود در آوردند.
با گذشت زمان گوشیهای شگفت انگیز سونی اریکسون و نوکیا در بازار نیست و نابود شدند.
سونی اریکسون در ایران
آیا به یاد دارید که 8 سال پیش زمانی که به خیابان جمهوری میرفتید مغازهها پر به وند از گوشیهای سونی اریکسون؟ گارانتی را به یاد دارید که باید حدود 50 هزارتومان بیشتر پرداخت میکردید؟ سالها گذشته و بازار پر است از انواع اقسام کوشی های کرهای و چینی و اپل نیز به چشم میخورد.
دیگر نه خبری از تلگرام بود و نه واتس اپ و اینستاگرام.
شما میتوانستید با 150 هزار تومان مدلهای K310 و K510 را خریداری کنید و از امکانات روز برخودار شوید. اگر میخواستید پول بیشتری خرج کنید و مدل بهتری را بخرید باید سراغ گوشیهای K800 و یا ردهی W میرفتید. زمان در حال گذر بود و سونی اریکسون بدون توجه به دنیای اطراف به رقابت با نوکیا میپرداخت ولی مدت زمانی نگذشت که دوران طلایی برای این کمپانی به پایان رسید و نیست و نابود شد.
سونی اریکسون در سال 2007 به شکل جدی وارد بازارهای جهانی شد و نهایتاً تا سال 2010 توانست به حیات خود ادامه دهد.
نظر شما درباره گوشی های سونی اریکسون چیست؟
تجربیات خود را با ما و دیگران به اشتراک بگذارید.
واقعا گوشی های عالی داشت سونی اریکسون!
من خودم الان مدل K750 رو دارم و ازش رایم و حاضر نیستم ازش جدا بشم!
فقط تنها عیبش از نظر من:
داشتن کیبورد کاملا متفاوت با نوکیا
ولی درکل ازش راضی بودم…ممنون از اینکه خاطرات ما رو زنده کردین
به جرأت میگم بهترین گوشیهایی که تا به امروز داشتم مختص سونی اریکسون بوده …