چیپ پردازشی اسنپدراگون 835 کوالکام که با کد MSM8998 شناخته میشود، به احتمال زیاد وظیفه تأمین انرژی گلکسی اس 8 و گلکسی اس 8 پلاس را در مدلهای آمریکایی آن، بر عهده خواهد داشت. این بار، کوالکام پردازندهای هشت هستهای طراحی کرده است که در آن علاوه بر قدرت خام، نسبت عملکرد به مصرف انرژی را نیز مد نظر داشته است. این چیپ پردازشی با فرآیند جدید 10 نانومتری طراخی شده، و از ویژگیهایی نظیر پردازش روانتر واقعیت مجازی بر روی گوشیهای هوشمند، برخوردار میباشد.
این اقدام کوالکام برای ارتقای کارایی پردازنده همراه با کاهش مصرف انرژی و توجه نکردن صرف به افزایش قدرت خام، اقدامی مناسب به نظر میآید. زیرا در حال حاضر چیپهای پردازشی گوشیهای هوشمند به اندازه کافی قدرتمند هستند، و آنچه که ما نیاز داریم، حرارت کمتر و عمر بیشتر باتری میباشد. با این حال، بهبود این معیارها ممکن است باعث ثبت نتایج نه چندان جالب در تستهای بنچمارک شود و برای کسانی که اهمیت زیادی به امتیاز گوشی خود در AnTuTu، تست Geekbench و نظایر آن قائل هستند، میتواند تاحدودی ناامید کننده باشد.
برای اثبات این مدعا میتوانیم به نتیجه تست Geekbench یک گوشی اندرویدی که به تازگی منتشر شده، اشاره نماییم. گوشی مذکور با پردازنده اسنپدراگون 835 و 4 گیگابایت حافظه رم از سیستم عامل اندروید نوقا استفاده نموده و با اینکه توانسته رکورد بالاترین امتیاز گوشیهای اندرویدی را در این تست به خود اختصاص دهد اما نسبت به گلکسی اس 7 قدرت چندان بالاتری ندارد.
هستههای 1.9 گیگاهرتزی اسنپدراگون 835 در تست مذکور مورد ارزیابی قرار گرفتهاند و همانطور که اشاره کردیم، بالاترین امتیازها را به دست آوردهاند. پیش از این، گوشی هوشمند گلکسی اس 7 با چیپ پردازشی اسنپدراگون 820 و هستههای 1.6 گیگاهرتزی خود، رکوردار امتیازات Geekbench بود و توانسته بود در آزمون تک هستهای امتیاز 1785 را به خود اختصاص دهد. این در حالی است که پردازنده اسنپدراگون 835 در آزمون تک هستهای امتیاز 2004 را کسب کرده و با در نظر گرفتن اختلاف فرکانس این دو پردازنده، میتوان نتیجه گرفت که قدرت خام آن، تفاوت چندانی با مدل نسل قبل ندارد.
بنابراین، با توجه به تستهای بنچمارک انجام شده، گلکسی اس 8 با پردازنده اسنپدراگون 835 در نهایت ممکن است قدرتی بیش از گلکسی اس 7 نداشته باشد. اما در عین حال مصرف کمتر انرژی، گرافیک بهتر، و بهینهسازیهای بیشتر در زمینه پردازش واقعیت مجازی، از خصوصیات بارز پردازنده جدید خواهد بود. البته این نتایج اولیه هستند و برای قضاوت دقیقتر در مورد قدرت اسنپدراگون 835 باید منتظر عرضه گوشیهای مجهز به این چیپ باشیم.