XDA-Developers به تازگی نتایج بنچمارکهای وان پلاس 5 را بررسی نمود و مکانیزم تقلب این کمپانی چینی در نتایج بنچمارکهای مختلف را کشف کرد.
هنگامی که امتیاز یک گوشی در بنچمارکهای مختلف به دست میآید، سرعت پردازنده به حداکثر مقدار خود میرسد. در مورد وان پلاس 5 نیز سرعت 4 هسته کم قدرت چیپست اسنپدراگون 835 به حداکثر خود یعنی 1.9 گیگاهرتز میرسد. این کار یک اورکلاک نیست، بلکه تنها باعث خنثی کردن حرارت میشود.
این کار امتیازات یک گوشی را در بخش چند هستهای بنچمارکهای مختلف افزایش میدهد، در حالی که بر بخش تک هستهای بی اثر میباشد. البته برای بسیاری از مردم در جهان، عملکرد چند هستهای گوشیهای هوشمند نسبت به عملکرد تک هستهای آن از اهمیت بالاتری برخوردار میباشد. زمانی که این حقه غیر فعال شود، دستهی هستههای کم قدرت فقط زمان کوتاهی را با حداکثر سرعت فرکانسی ادامه میدهند، که این کار سبب میشود عملکرد آنها سازگارتر شود.
جالب اینجاست که در بنچمارکهایی مانند Geekbench که فقط پردازنده را مورد تست قرار میدهند، وان پلاس 5 خیلی سریع گرم نمیشود. اما زمانی که این گوشی در بنچمارکهایی که پردازنده گرافیکی را نیز مورد تست قرار میدهند، آزمایش شد، گرمایی بسیار زیادی توسط آن تولید شد، به طوری که دمای قاب پشتی به 50 درجه سانتیگراد رسید. دلیل این دما، نگه داشتن هستههای پردازنده برای مدت زمان طولانی در حداکثر سرعتشان است.
پیش از این شاهد چنین تقلبهایی توسط سامسونگ و دیگر کمپانیها نیز بودیم که با ایجاد تغییراتی سعی در بالا رفتن امتیاز بنچمارک گوشی خود داشتند. اما به هر حال همیشه واقعیت مشخص میشود و باعث ایجاد لکهای سیاه در نام کمپانی متقلب خواهد شد!