سال 2017 رو به پایان است و اکثر کمپانی‌های تولید کننده گوشی‌های هوشمند، پرچمداران خود را معرفی کرده‌اند. بنابراین کم کم شاهد انتشار شایعات در مورد پرچمداران سال آینده کمپانی‌های معروف خواهیم بود.

یکی از مهمترین محصولات در بین گوشی‌های اندروید، پرچمداران سری اس و نوت سامسونگ هستند. در سال‌ گذشته شایعات زیادی در مورد گلکسی اس 8 و نوت 8 مطرح شد که از آن جمله می‌توان به دوربین دوگانه و حسگر اثرانگشت داخلی اشاره کرد که دوربین دوگانه برای اولین بار در گوشی‌های سامسونگ در گلکسی نوت 8 استفاده شد.

اس 9

در شایعات جدید آمده که سامسونگ در گلکسی اس 9 و اس 9 پلاس جک هدفون را حذف خواهد کرد. سال گذشته اپل برای اولین بار جک هدفون را در آیفون 7 و 7 پلاس حذف کرد، کاری که امسال شیائومی و گوگل نیز آن را انجام دادند. حال باید دید آیا سامسونگ نیز این رویه را در پیش خواهد گرفت یا این خبر در حد یک شایعه باقی می‌ماند.

خبر دیگر در مورد پرچمداران جدید سری اس سامسونگ به تشخیص چهره سه بعدی آنها مربوط می‌شود. طبق شایعات سامسونگ به تکنولوژی حسگر عنبیه چشم ویژگی سنجیدن عمق را اضافه خواهد کرد تا یک حسگر سه بعدی کامل را در گلکسی اس 9 و گلکسی اس 9 پلاس ارائه نماید.

یکی دیگر از مواردی که بسیاری از کاربران مشتاق آن هستند تکنولوژی حسگر اثرانگشت داخلی است. بر اساس گزارش‌ها اس9 و اس 9 پلاس پس از انجام آزمایش‌های مربوط به این تکنولوژی و در صورت موفقیت آمیز بودن تمامی آزمایش‌ها به حسگر اثرانگشت زیر صفحه نمایش مجهز خواهند بود، در غیر این صورت حسگر اثرانگشت به قاب پشتی گوشی منتقل می‌شود.

طرح احتمالی پرچمداران جدید سامسونگ نیز در برخی سایت‌های خبری چینی منتشر شده که البته خیلی نمی‌توان به آنها استناد کرد. ولی طبق این تصاویر حاشیه‌های پایین صفحه نمایش اس 9 و اس 9 پلاس تقریبا به طور کامل حذف شده‌اند.