یک گوشی هوشمند از شرکت نوکیا با شمارهی مدل D1C اخیراً بر روی وب سایت آزمایش بنچمارک Geekbench مشاهده شده است. اطلاعات زیادی پس از حضور این اسمارت فون در Geekbench به دست ما نرسیده است و فقط میدانیم که گوشی جدید نوکیا، قدرت پردازشی خود را از یک چیپست هشت هستهای و با سرعت 1.4 گیگاهرتزی شرکت کوالکام، با نام اسنپ دراگون 430 خواهد گرفت. پردازندهی گرافیکی این دستگاه نیز ادرنو 505 میباشد. نوکیا D1C به کمک 3 گیگابایت حافظهی اجرایی (رم) مولتی تسکینگ خواهد کرد و اندروید 7 نوقا به صورت پیش فرض بر روی آن نصب شده است. با توجه به مشخصات مذکور، این تلفن هوشمند به نظر دستگاهی رده پایین یا میان رده باشد.
بیشتر بخوانید:
- گوشی نوکیا 216 احتمالاً آخرین محصول همکاری مایکروسافت با نوکیا خواهد بود
- نوکیا به فکر بازگشتی باشکوه به بازار گوشیهای هوشمند
- دو گوشی اندرویدی از نوکیا در نتایج بنچمارکها مشاهده شدند
در ماه آوریل سال 2014 میلادی (فروردین ماه سال 1393 شمسی) قراردادی به ارزش 7 میلیارد دلار میان دو شرکت مایکروسافت و نوکیا منعقد شد و دستگاهها و سرویسهای نوکیا به ردموندیها (شهری در واشنگتن ایالات متحدهی امریکا و مقر دفتر اصلی مایکروسافت) منتقل شد. در این قرارداد شرط عدم رقابتی وجود داشت که به موجب آن نوکیا نمیتوانست به تولید اسمارت فونی با برند خود بپردازد. قرارداد مذکور و به تبع آن، شرط یاد شده حالا دیگر امروز به اتمام رسیدهاند و دقیقاً وارد یک چهارم پایانی سال 2016 شدهایم. انتظار میرود که در این سه ماههی پیش رو تا پایان 2016 و ورود به سال 2017 میلادی که مصاف با اتمام ماه دسامبر خواهد بود، شاهد سه یا چهار اسمارت فون و یا تبلت اندرویدی با برند شرکت نوکیا باشیم. شایعات میگویند که از این چند دستگاه، دو دستگاه رده بالا خواهند بود و از چیپست قدرتمند اسنپ دراگون 820 شرکت کوالکام در درون بدنهی آنها استفاده میشود.
همان طور که در بالا اشاره کردیم، اسمارت فونی که اخیراً در وب سایت آزمایش بنچمارک Geekbench مشاهده شده است، بیشتر دستگاهی رده پایین یا میان رده میباشد و مدل پایینتر دو گوشی شایعه شده با اسنپ دراگون 820 به حساب میآید. نوکیا D1C که قدرت پردازشی خود را از چیپست اسنپ دراگون 430 شرکت کوالکام میگیرد، دیروز برای 5 بار در تست بنچمارک Geekbench مورد آزمایش قرار گرفت. در قسمت تک هستهای، بیشترین امتیازی که نوکیا D1C موفق به کسب آن شد، رکورد 682 میباشد. این گوشی رکورد مذکور را دو بار از 5 باری که مجموعاً مورد آزمایش قرار گرفته بود، تکرار کرد. در بخش چند هستهای هم بیشترین امتیاز D1C به میزان 3229 بود.
آیا نوکیای دوست داشتنی پس از این همه وقفه میتواند بازگشت امیدوارکنندهای به صنعت ساخت گوشیهای هوشمند داشته باشد؟ نظرات خود را با دیجی رو در میان بگذارید.