دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: قفل برنامه ها در اندروید به راحتی آب خوردن! معرفی بهترین اپ‌های قفل 2019
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > معرفی اپلیکیشن > قفل برنامه ها در اندروید به راحتی آب خوردن! معرفی بهترین اپ‌های قفل 2019
معرفی اپلیکیشن

قفل برنامه ها در اندروید به راحتی آب خوردن! معرفی بهترین اپ‌های قفل 2019

حسین محمودزاده 6 شهریور 1398 ساعت 14:03
زمان مطالعه: 11 دقیقه
قفل برنامه ها در اندروید
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

امروزه گوشی های تلفن همراه تنها برای برقراری تماس یا ارسال پیام نیستند و این دستگاه های هوشمند می توانند حاوی اطلاعات شخصی زیادی، از عکس و فیلم گرفته تا اسناد و مدارک مهم، باشند. در چنین شرایطی استفاده از یک ابزار خوب برای قفل برنامه ها در اندروید بسیار حائز اهمیت خواهد بود و می تواند تاحدود زیادی مانع دسترسی افراد غیرمجاز به اطلاعات شخصی کاربر شود.

لیست
معرفی بهترین اپ‌ها برای قفل برنامه ها در اندروید1. Norton App Lock2. App Lock by Keepsafe3. App Locker by BGNMobi4. AppLock by DoMobileاز برنامه های اندرویدی خود محافظت کنید

اگر به فروشگاه گوگل پلی سر به زنید، با تعداد زیادی برنامه قفل روبرو خواهید شد که البته همه آن ها ارزش نصب کردن را ندارند. بنابراین سؤالی که ممکن است برای شما پیش بیاید این است که بهترین ابزار برای قفل برنامه ها در اندروید کدام است؟ در ادامه این مقاله سعی خواهیم کرد تا پاسخ این سؤال را داده و شما را با چند مورد از برترین برنامه های این حوزه آشنا کنیم. با دیجی رو همراه باشید.

معرفی بهترین اپ‌ها برای قفل برنامه ها در اندروید

1. Norton App Lock

لینک دانلود از گوگل پلی

اگر به دنبال یک ابزار خوب و مطمئن برای قفل برنامه ها در اندروید هستید و می خواهید از محصولات یک شرکت معتبر استفاده کنید، در این صورت Norton App Lock می تواند بهترین گزینه شما باشد. شرکت سیمنتک (Symantec) سابقه ای بسیار طولانی در زمینه تولید نرم افزارهای امنیتی و ضد ویروس دارد و از سال 1982 در این حوزه فعالیت می کند. مجموعه Norton نیز از شناخته شده ترین تولیدات این کمپانی است.

قفل برنامه ها در اندروید

همانند بسیاری از ابزارهای قفل برنامه، تمرکز اصلی Norton App Lock بر روی محافظت از برنامه در برابر دسترسی افراد غیرمجاز معطوف شده است. برای این منظور نیز امکان استفاده از چندین راه‌کار امنیتی مختلف مهیا شده است. شما به کمک این برنامه می توانید اپ های مورد نظر خود را با یک پین کد و یا الگوی رمزی محافظت کنید. همچنین اگر گوشی شما از اسکنر اثر انگشت بهره مند باشد، می توانید از این سنسور امنیتی هم محدود کردن دسترسی به برنامه ها استفاده کنید.

علاوه بر قفل کردن برنامه ها، Norton App Lock قابلیت قفل گذاری بر روی عکس ها و اپ های شبکه اجتماعی را نیز دارد و در کنار همه این ها می توانید از امکانات مخصوصی که برای والدین در نظر گرفته شده، برای محدود کردن دسترسی کودکان به محتوای گوشی استفاده کنید. یکی دیگر از قابلیت های جالب Norton App Lock ابزار ضد سرقت آن است که با فعال کردن این قابلیت، هر زمان شخصی بیش از سه دفعه سعی در باز کردن قفل گوشی شما کند، یک عکس از او گرفته شده و به شما ارسال خواهد شد.

Norton App Lock به صورت کاملاً رایگان عرضه شده و تاکنون بیش از یک میلیون بار از گوگل پلی دانلود شده است.

2. App Lock by Keepsafe

لینک دانلود از گوگل پلی

بیش از پنج میلیون کاربر به کمپانی Keepsafe که توسعه دهنده برنامه های مختلفی با تمرکز بر تأمین امنیت بوده، اعتماد داشته و از اپلیکیشن محافظتی آن به نام App Lock استفاده کرده اند. رابط کاربری ساده و در عین حال کارآمد App Lock آن را به یکی از ساده ترین و جذاب ترین ابزارهای قفل برنامه برای استفاده در دستگاه های اندرویدی تبدیل کرده است که با توجه میزان محبوبیت بالای آن، این مسئله کاملآً مشخص است.

قفل برنامه ها در اندروید

این برنامه از پین کد و الگوی رمزی برای محافظت از اپ ها پشتیبانی می کند و البته اسکنر اثر انگشت هم در صورت مجهز بودن گوشی به این سنسور، قابل استفاده است. App Lock برنامه های شما را به دو بخش قفل شده و قفل نشده تقسیم می کند و همچنین یک بخش کلی برای همه برنامه های شما در نظر گرفته تا با یک نگاه بتوانید متوجه شوید کدام برنامه توسط رمز محافظت شده و کدامیک نشده است. استفاده از این برنامه بسیار راحت بوده و کافی است تا کلید کنار هر اپ را فعال کنید تا آن اپ هم در زمره برنامه های محافظت شده قرار بیگرد.

اگر نگران استفاده کودکان خود از گوشی هستید، می توانید با استفاده از ابزار نظارتی Keepsafe برنامه هایی را که برای بچه ها نامناسب هستند قفل کرده و یا از لیست اپ ها حذف کنید. این ابزار همچنین می تواند مانع از انجام تراکنش های غیرمجاز از طریق اکانت گوگل شما شود. بنابراین خیالتان از بابت خریدهای تصادفی و یا بدون اجازه کودکان هم راحت خواهد بود.

App Lock به صورت رایگان در دسترس است اما نسخه رایگان آن دارای تبلیغات درون برنامه ای است. بنابراین اگر نمی خواهید هیچ آگهی تبلیغاتی‌ای ببینید، می توانید با پرداخت 0.99 دلار نسخه پولی آن را دریافت کنید.

3. App Locker by BGNMobi

لینک دانلود از گوگل پلی

ظاهراً انتخاب اسم خاص و جذاب اولویت اول توسعه دهندگان برنامه های اندرویدی نیست و نسبت به این مسئله حساسیت زیادی ندارند. برنامه App Locker که توسط BGNMobi تولید شده، نامگذاری ساده ای دارد اما نسبت به رقبای خود از قابلیت های بسیار بیشتری دارد و نباید آن را دست کم گرفت.

قفل برنامه ها در اندروید

این برنامه همانند سایر برنامه های مشابه، از پین کد، الگوی رمز و اسکنر اثر انگشت برای محافظت از اپلیکیشن های نصب شده بر روی گوشی پشتیبانی می کند. شما با استفاده از این برنامه حتی می توانید صفحه تنظیمات گوشی را هم قفل کنید تا کسی بدون اجازه نتواند تنظیمات مهمی مانند روشن کردن داده های تلفن همراه یا وای-فای را تغییر دهد.

App Locker شرکت BGNMobi مانند نمونه ساخته شده توسط Keepsafe قابلیت جلوگیری از خریدهای ناخواسته و غیرمجاز را هم دارد. علاوه بر این می توانید مانع از حذف کردن برنامه ها توسط افراد غیرمجاز شوید. این برنامه حتی به شما امکان می دهد که ظاهر آن را هم با توجه به سلیقه خود تغییر داده و با تم کلی گوشی هماهنگ کنید.

نسخه پایه این برنامه به صورت رایگان عرضه شده اما بعضی از قابلیت های آن نیاز به پرداخت درون برنامه ای دارند. به عنوان مثال برای حذف آگهی های تبلیغاتی باید 3.49 دلار بپردازید.

4. AppLock by DoMobile

لینک دانلود از گوگل پلی

اگر App Locker شرکت BGNMobi نتوانست شما را راضی کند در این صورت بد نیست برنامه AppLock از شرکت DoMobile را امتحان کنید. میزان دانلودهای این برنامه تاکنون از مرز 100 میلیون عبور کرده و به همین خاطر یکی از محبوب‌ترین ابزارهای قفل برنامه در اندروید محسوب می شود.

همان طور که انتظار می رود، AppLock قادر است به بهترین شکل ممکن از برنامه های شما محافظت کرده و دسترسی افراد غیرمجاز را به آن ها محدود کند. این محافظت از طریق پسورد و الگوی رمز بوده و مانند دیگر برنامه های معرفی شده در این لیست امکان استفاده از اسکنر اثر انگشت هم وجود دارد. البته با تمام این اوصاف، قفل کردن برنامه ها تنها قابلیت AppLock نیست!

قفل برنامه ها در اندروید

اگر نگران دسترسی افراد غیرمجاز به عکس ها و ویدیوهای خود هستید، با AppLock می توانید آن ها را از دید دیگران مخفی کنید. با این کار، عکس ها و ویدیوها تنها از طریق صندوق اختصاصی شما از داخل برنامه قابل دسترسی خواهد بود و به این ترتیب دیگر نگران سرک کشیدن دوستان و آشنایان در گالری گوشی خود نخواهید بود! همچنین یک مرورگر امن هم داخل این برنامه تعبیه شده که امکان گشت و گذار در فضای وب را بدون هیچگونه ردپایی فراهم می کند.

علاوه بر همه این ها، AppLock امکان مخفی کردن نوتیفیکیشن های برنامه های خاص را دارا بوده و می تواند دسترسی به داده های تلفن همراه و شبکه های وای فای را هم محدود کند. البته اگر می خواهید امنیت گوشی خود را یک مرحله دیگر هم ارتقا دهید می توانید از افزونه Advanced Protection استفاده کنید. این افزونه وظیفه محافظت از خود برنامه AppLock را برعهده داشته و کاری می کند که افراد غیرمجاز نتوانند برنامه را از گوشی پاک کرده و یا فرایند کاری آن را متوقف کنند.

AppLock به صورت رایگان عرضه شده اما اگر علاوه بر همه قابلیت هایی که ذکر کردیم، می خواهید به امکاناتی مانند حذف تبیلغات درون برنامه ای، مخفی کردن برنامه AppLock از لیست برنامه ها و ابزار ضد سرقت (مشابه با آنچه که در Norton App Lock ارائه شده) دسترسی داشته باشید، باید اکانت پریمیوم برنامه را با اشتراک ماهانه 0.99 دلاری و یا سالانه 5.99 دلاری تهیه کنید.

از برنامه های اندرویدی خود محافظت کنید

محافظت از برنامه های نصب شده بر روی گوشی ایده بسیار خوبی است و بهتر است بی تفاوت از کنار این مسئله عبور نکنید. با نصب یکی از برنامه هایی که معرفی کردیم به راحتی می توانید مانع دسترسی افراد غیرمجاز به برنامه ها و اطلاعات شخصی خود شده و از سوء استفاده های احتمالی جلوگیری کنید.

البته این برنامه ها به تنهای نمی توانند امنیت کامل را برای گوشی شما به ارمغان بیاورند و استفاده از یک آنتی ویروس مناسب هم در کنار آن ها پیشنهاد می شود. در مقالات آتی سعی خواهیم کرد شما را با بهترین آنتی ویروس های اندرویدی هم آشنا کنیم. پس با ما در دیجی رو همراه باشید.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: اندروید, قفل برنامه, قفل برنامه ها
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی سرفیس 2019 مایکروسافت تاریخ برگزاری رویداد سرفیس 2019 را اعلام کرد
مقاله بعدی پوشه امن سامسونگ پوشه امن سامسونگ چیست و چگونه می‌توان از آن استفاده کرد؟
6 نظرات 6 نظرات
  • ملیحه حسنلو says:

    سلام
    من چندین تا فایل صوتی داشتم ک توی حافظه خارجی گوشیم بود ، تنظیمات گوشیم رو ب تنظیمات کارخانه ریست کردم و اون موقع برای اینکه اطلاعات حافظه خارجی رو از دست ندم از داخل گوشی رام خارجی رو خارج کردم ، بعدش دیگه فایل های صوتی من ک حاوی اطلاعات مهمی بود خونده نشد چون گوشیم اون موقع در حالت رمز نگاری بوده ، هر کاری کردم ک با استفاده از اپ های موجود بتونم بازش کنم نشد ک نشد میخوام بدونم راه حلی هست
    من ب اون اطلاعات نیاز دارم

    پاسخ
  • پرویز says:

    پشه امن قفل شد رمز گذرواژه Samsung j4

    پاسخ
  • پرویز says:

    پشه امن قفل شد Samsung

    پاسخ
  • فاطمه says:

    بهترین برنامه بوده است

    پاسخ
    • ساری says:

      واقغا کار میکنه ?

      پاسخ
  • صادق says:

    سلام. اینا که همه شون ایرانو تحریم کردن! می نویسه در کشور شما قابل دسترسی نیست.

    پاسخ

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • خرید بیت کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

سیستم عامل هارمونی او اس برای کامپیوتر

سیستم عامل هارمونی او اس برای کامپیوتر؛ گام بلند هواوی به سوی استقلال و نوآوری

مقایسه ویوو X200 اولترا و گوگل پیکسل 9 پرو ایکس ال

مقایسه ویوو X200 اولترا و گوگل پیکسل 9 پرو ایکس ال؛ قدرت بهتر است یا هوش؟!

آپدیت جدید گلکسی واچ

آپدیت جدید گلکسی واچ ویژگی Now Bar را به ساعت‌های سامسونگ می‌آورد

مطالب مرتبط

3 اپلیکیشن شگفت‌انگیز مایکروسافت
معرفی اپلیکیشنمنتخب

3 اپلیکیشن شگفت‌انگیز مایکروسافت که به طور پیش‌فرض در ویندوز نصب نیستند!

3 فروردین 1404 ساعت 23:50
HD Tune Pro 6
معرفی اپلیکیشنمنتخب

معرفی HD Tune Pro 6؛ یک ابزار ضروری برای حفظ عملکرد و سلامت SSD

23 اسفند 1403 ساعت 21:25
VLC
معرفی اپلیکیشن

9 قابلیت مخفی VLC که احتمالاً از آن‌ها بی‌خبر هستید!

19 اسفند 1403 ساعت 15:23
معرفی 8 اپلیکیشن انحصاری مک
معرفی اپلیکیشن

معرفی 8 اپلیکیشن انحصاری مک که در ویندوز پیدا نخواهید کرد

14 آبان 1403 ساعت 13:09

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور