یک گیمر حرفهای علاوه بر داشتن یک سیستم قدرتمند از ماوس و کیبورد بسیار خوبی نیز بهره میبرد تا بتواند با تسلط و راحتی بیشتری رقبای خود را پشت سر گذاشته و پیروز میدان شود. کیبورد بازی نیز دقیقاً مانند ماوس در انجام بازیها از اهمیت بالایی یرخوردار است و کیبوردهای گیمینگ به شما امکاناتی را ارائه میدهند که در کیبوردهای معمولی نخواهید یافت. بهترین کیبوردهای گیمینگ تنها برای بهتر شدن تسلط شما در بازیها طراحی شدهاند، بلکه ویژگیهایی دارند که باعث میشود همراه ارگونومی بسیار عالی، شما را غرق دنیای بازی کنند. از راحتی فشردن کلیدها و راحتترین مکان قرارگیری مچ دست گرفته تا جذابترین نور پس زمینه که در برخی موارد با آنچه که در مانیتور شما نمایش داده می شود همگام سازی میشود. همه اینها باعث میشوند تا یک کیبورد گیمینگ ارزش هزینه کردن را داشته باشد. در ادامه نگاهی داریم به بهترین کیبوردهای گیمینگ موجود در بازار که میتوانند تمامی خواستههای یک گیمر را برآورده کنند. با دیجی رو همراه باشید.
اسامی بهترین کیبوردهای مخصوص بازی در یک نگاه:
- SteelSeries Apex Pro
- Razer Huntsman Elite
- Roccat Vulcan 120 Aimo
- Alienware Pro Gaming Keyboard AW768
- Cooler Master MasterSet MS120
- Corsair K63 Wireless
- Corsair K95 RGB Platinum
- Havit Low Profile Mechanical Keyboard
- Razer Huntsman Tournament Edition
- SteelSeries Apex 3
1- SteelSeries Apex Pro
نوع: سیمی / نور پس زمینه: دارد / دکمههای قابل شخصی سازی: دارد
مزایا:
- ساخت و فریم آلومینیومی زیبا
- بی صدا
- قابلیت شخصی سازی مناسب
معایب:
- قیمت بالا
SteelSeries Apex Pro یک کیبورد گیمینگ با نور پس زمینه هوشمند و بسیار جذاب است که شما را به سمت خود میکشد. SteelSeries Apex Pro به دلایل مختلف عنوان 5 ستاره ما را بدست آورده که بزرگترین دلیل آن طراحی و ساخت خیره کننده آن و همچنین استفاده از کلیدهای مغناطیسی است. این کیبورد از نظر عملکرد جز بهترین کیبوردهای گیمینگ است که ما تا کنون مورد آزمایش قرار دادهایم و تمام این نکات باعث میشود که قیمت 199 دلاری آن ارزشش را داشته باشد.
2- Razer Huntsman Elite
نوع: سیمی / نور پس زمینه: دارد / دکمههای قابل شخصی سازی: دارد
مزایا:
- دکمههای با کیفیت و پاسخ گویی بالا
- نور پس زمینه زیبا
معایب:
- قیمت بالا
اگر به سرعت پاسخ گویی بالا نیاز دارید، این کیبورد به لطف کلیدهای جدید نوری-مکانیکی خود بهترین برای شماست. شرکت ریزر تلاش کرده تا کلیدهای مکانیکی را با سنسورهای نوری در این محصول ترکیب کند و به نظر میرسد در این راه موفق بوده است. با توجه به این نکته Huntsman Elite به شما این اجازه را میدهد تا عملکرد خود را به سطح بالاتری برسانید و در زمینه سرعت نیز این کیبورد را بهترین در بازار میکند. به علاوه، نور پس زمینه بسیار جذاب این کیبورد شما محو خود میکند. البته برای رساندن انرژی لازم به این کیبورد به دو کابل USB نیاز دارید و قیمت بالایی هم دارد، اما با وجود فناوریهای ذکر شده ارزش این قیمت را دارد.
3- Roccat Vulcan 120 Aimo
نوع: سیمی / نور پس زمینه: دارد / دکمههای قابل شخصی سازی: دارد
مزایا:
- احساس بسیار عالی در هنگام تایپ کردن
- نور پس زمینه بسیار جذاب
معایب:
- قیمت بالا
اگر ظاهر خوب و جذاب مد نظر شماست، Roccat Vulcan 120 در صدر لیست انتخابهای شما قرار خواهد داشت. این کیبورد به جای کلیدهای Cherry MX که در اکثر کیبوردهای دیگر در این لیست وجود دارد، از کلیدهای Titan مخصوص شرکت Roccat استفاده میکند که کیفیت و راحتی آنها شما را شگفت زده میکند. این کیبورد گیمینگ ترکیبی از بازخورد لمسی شگفت انگیز را به شما ارائه میدهد و به راحتی در دل هر گیمری جای خود را باز میکند.
4- Alienware Pro Gaming Keyboard AW768
نوع: سیمی / نور پس زمینه: دارد / دکمههای قابل شخصی سازی: دارد
مزایا:
- کلیدهای Cherry MX Brown
- قیمت مناسب
معایب:
- بنده پلاستیکی
هنگامی که این کیبورد و برچسب قیمتی آن را ببینید بی شک دست کشیدن از آن برای شما سخت میشود. حاشیهها در این کیبورد بسیار عالی و مناسب است و با پرداخت هزینه زیر100 دلار، شما کیبوردی زیبا با دکمههای مکانیکی مناسب و طراحی خوب دریافت میکنید. با توجه به مشخصات و قیمت این کیبورد با یک کیبورد گیمینگ مناسب رو به رو هستیم که به خوبی نیازهای گیمینگ شما را برطرف خواهد کرد.
5- Cooler Master MasterSet MS120
نوع: سیمی / نور پس زمینه: دارد / دکمههای قابل شخصی سازی: ندارد
مزایا:
- طراحی مناسب و جمع و جور
- نور پس زمینه مناسب
معایب:
- ماوس همراه کیبورد کیفیت بالایی ندارد
همیشه لازم نیست تا همه چیز در حد کمال باشد تا با یک محصول مناسب و خوب در طرف باشیم و کیبورد Cooler Master MasterSet MS120 مثالی عالی در این زمینه است. اگر چه این پک مورد نظر شامل کیبورد و ماوس است اما کیبورد، محصول مورد نظر ما در این لیست است. کیبورد MasterSet با قیمتی زیر صد دلار، کیبوردی مقرون به صرفه است. کلیدهای این کیبورد بسیار مناسب و بی صدا هستند که شما را کاملا راضی میکنند. در آخر باید گفت Cooler Master MasterSet MS120 بی شک یکی از بهترین کیبوردهای گیمینگ زیر 100 دلار است.
6- Corsair K63 Wireless
نوع: بیسیم / نور پس زمینه: دارد / دکمههای قابل شخصی سازی: دارد
مزایا:
- کاملا مناسب بازی
- امکانات کامل
معایب:
- کیفیت بدنه میتواست بهتر باشد
طی سالهای گذشته ماوسهای گیمینگ بی سیم بسیاری را آزمایش کردیم، اما شاهد کیبوردهای گیمینگ زیادی نبودیم و از بین آنها نیز تعداد اندکی نظر ما را جلب کردند. حال کیبورد بی سیم Corsair K63 Wire وارد صحنه شده است. این شرکت توانسته به خوبی همه نکات یک کیبورد گیمینگ را در کنار بی سیم بودن آن قرار دهد. کلیدهای محکم Cherry MX Red، نور پس زمینه مناسب و کنترلهای مناسب چند رسانهای نشانه توانا بودن این کیبورد در عملکردهای مختلف از جمله گیمینگ در سال 2020 است.
7- Corsair K95 RGB Platinum
نوع: سیمی / نور پس زمینه: دارد / دکمههای قابل شخصی سازی: دارد
مزایا:
- نور پس زمینه Hypnotic disco
- کلیدهای میانبر چند رسانهای
- بدنه آلومینیومی
معایب:
- نرمافزار کیبورد میتوانست بهتر باشد
کیبورد Corsair K95 RGB Platinum با قیمت 159 دلاریاش یکی از بهترین کیبوردهای گیمینگ است که آن را آزمایش کردهایم. اولین چیزی که در هنگام رو به رو شدن با این کیبورد نظر شما را جلب میکند بدنه محکم و آلومینیومی آن است. همچنین نور پس زمینه نیز در این کیبورد بسیار جذاب است و طیف رنگی متفاوتی را پشتیبانی میکند. قابلیت شخصی سازی مناسب این کیبورد نیز به شما این امکان را میدهد تا در زمینههای مختلف از آن استفاده کنید. با تمامی این نکات این کیبورد میتواند انتخابی جذاب برای شما باشد.
8- Havit Low Profile Mechanical Keyboard
نوع: سیمی / نور پس زمینه: دارد / دکمههای قابل شخصی سازی: دارد
مزایا:
- قابلیت شخصی سازی تمام کلیدها
- طراحی جذاب و نازک
معایب:
- عدم وجود کلیدهای چند رسانهای
این این کیبورد با کلیدهای مکانیکی، نور پس زمینه زیبا و بدنه جذاب شما را شگفت زده خواهد کرد. به دلیل اندازه مناسب این کیبورد، تایپ کردن با آن کاملا لذت بخش و راحت است، همچنین در هنگام بازی نیز کاملا جوابگوی فعالیتهای شما خواهد بود. با اینکه دکمههای چندرسانهای در این کیبورد وجود ندارد اما توجه به بقیه موارد و قیمت این کیبورد، ما بسیار از تولید چنین کیبوردی خرسند هستیم.
9- Razer Huntsman Tournament Edition
نوع: سیمی و بیسیم / نور پس زمینه: دارد / دکمههای قابل شخصی سازی: دارد
مزایا:
- سرعت پاسخ گویی مناسب
- قابلیت استفاده هم به صورت سیمی و هم به صورت بی سیم
معایب:
- امکانات زیادی ندارد
کیبورد Razer Huntsman Tournament Edition با قیمت کمی بیش از 100 دلاری خود زیبایی خاصی را نصیب شما میکند و قادر است عملکردی سریع را بی آنکه گرانترین در نوع خود باشد به شما ارائه کند. درست است که این کیبورد ویژگیهای زیادی ندارد و همین باعصث شده تا پشت سر رقبای خود قرار گیرد اما عملکرد آن، هم به صورت سیمی و هم به صورت بی سیم باعث میشود تا این کیبورد، یک کیبورد پرتابل مناسب برای استفادههای شما از جمله گیمینگ باشد.
10- SteelSeries Apex 3
نوع: سیمی / نور پس زمینه: دارد / دکمههای قابل شخصی سازی: ندارد
مزایا:
- قیمت مناسب
- نور پس زمینه RGB
معایب:
- عدم وجود کلیدهای مکانیکی
همه کیبوردهای گیمینگ رده بالا و مناسب دارای کلیدهای مکانیکی نیستند و این صفحه کلید ارزان قیمت این مورد را اثبات کرده است. SteelSeries Apex 3 با توجه به قیمت آن، کیبورد گیمینگ مناسبی است اما دارای برخی از ویژگیهای چشمگیر نیز هست که این کیبورد را بیشتر جذاب میکند. یکی از این ویژگیها، گواهینامه IP32 به معنی مقاومت در برابر آب و محافظت در برابر هرگونه گرد و خاک است. یکی دیگر از این ویژگیها نور پس زمینه RGB آن است که در حین بازی و کار کردن با آن به شما حس خیلی خوبی القا میکند و در آخر اگر سر و صداهای کلیدهای مکانیکی باعث رنجش شما میشود، کلیدهای بی صدای این کیبورد نظر شما را جلب خواهد کرد.